monika.1.2.3 07.12.10, 21:44 Witam Mam prośbę o informację od rodziców dzieci noszących lace (wersja przyklejana). Jak/Czy to się sprawdza u dziecka? Jakie macie z tym doświadczenia? Monika Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandvika Re: lace u dziecka 08.12.10, 20:16 Moje dziecko (11-lat) nosi nastepującą: www.peruka.pl/index.php?prod_id=353 Nie spada nawet na WF-ie ) Obłed tylko w zasie upałów. Odpowiedz Link
monika.1.2.3 Re: lace u dziecka 15.12.10, 14:14 Czy dzieci z jej klasy wiedzą, że mała ma perukę? Czy to w ogóle jakoś widać? Jeśli tak to jak reagują? Monika Odpowiedz Link
llewelyn Re: lace u dziecka 18.12.10, 00:17 Szczerze ? Dla dziecka peruka - nawet lace - to koszmar. Symbol braku akceptacji Rodziców i reszty świata. Niestety coś o tym wiem . Odpowiedz Link
monika.1.2.3 Re: lace u dziecka 20.12.10, 16:43 Witam Rozumiem, że źle wspominasz własną perukę? Jakie są minusy? Dlaczego chodzenie bez peruki jest lepsze? Co w zamian? Jakieś chusteczki czy w ogóle bez niczego? Monika llewelyn napisała: > Szczerze ? > > Dla dziecka peruka - nawet lace - to koszmar. > Symbol braku akceptacji Rodziców i reszty świata. > > Niestety coś o tym wiem . Odpowiedz Link
ninkaa Re: lace u dziecka 07.01.11, 21:29 Moja córka nosi perukę. Nie jest to lace a peruka na mikroskórze. To ona powiedziała mi, że chce mieć perukę po tym jak zobaczyła coś takiego u jednej starszej pani na basenie (po hemioterapii). Wtedy olśniło ją, że peruka to pewne dobrodziejstwo. Z pełną świadomością czekała na swoje włosy równe 3 m-ce i jest z nich bardzo zadowolona. Jak zakładaliśmy jej perukę pierwszy raz to miała 4,5 roku. Było jej bardzo źle bez włosów i to uzupełnienie zupełnie ją odmieniło. Jej znajome koleżanki i dzieci z przedszkola wiedzą w czym rzecz. Nie mamy z tym problemów. Pisze to dla pocieszenia wielu mam i ich dzieci Odpowiedz Link
monika.1.2.3 Re: lace u dziecka 15.02.11, 11:37 W jaki sposób mocujecie taką perukę na mikroskórze? Czy zdejmujecie na noc? Czy małej nie jest w tym gorąco, szczególnie latem? Odpowiedz Link
ewelinaanna1234 Re: lace u dziecka 17.07.12, 17:38 czy moglibyśmy popisać poza forum może przez maila?mój mail ewelinaanna1234@gmail.com.mam pare pytań Odpowiedz Link
ewelinaanna1234 Re: lace u dziecka 17.07.12, 17:53 ninkaa napisała: > Moja córka nosi perukę. Nie jest to lace a peruka na mikroskórze. To ona powied > ziała mi, że chce mieć perukę po tym jak zobaczyła coś takiego u jednej starsz > ej pani na basenie (po hemioterapii). Wtedy olśniło ją, że peruka to pewne dobr > odziejstwo. Z pełną świadomością czekała na swoje włosy równe 3 m-ce i jest z n > ich bardzo zadowolona. Jak zakładaliśmy jej perukę pierwszy raz to miała 4,5 ro > ku. Było jej bardzo źle bez włosów i to uzupełnienie zupełnie ją odmieniło. Jej > znajome koleżanki i dzieci z przedszkola wiedzą w czym rzecz. Nie mamy z tym p > roblemów. Pisze to dla pocieszenia wielu mam i ich dzieci CHciałabym porozmawiać poza forum może przez maila mój mail ewelinaanna1234@gmail.com czekam Odpowiedz Link