chief-denunciator 19.04.13, 15:10 Dalszy punkt do bibliografii języka walijskiego... ( www.draigaceryr.eu/bibliografia.html ) Z radia niemieckiego Deutschlandfunk... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randybvain Re: Język walijski... 20.04.13, 00:25 Ano tak, mówiących po polsku jest więcej niż mówiących po walijsku... Czy dobrze zrozumiałem, że jutro ma być audycja na ten temat? Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Język walijski... 20.04.13, 07:57 randybvain napisał: > Ano tak, mówiących po polsku jest więcej niż mówiących po walijsku... > Czy dobrze zrozumiałem, że jutro ma być audycja na ten temat? Tak! Sobotni program radia Deutschlandfunk... Samstag, 20. April 2013, 11:05 Uhr Gesichter Europas Ot, co.... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Język walijski... 20.04.13, 13:05 Moje pierwsze spotkanie z Walią było w kinie, na wagarach... Minęło od tego czasu kilka lat. Ale ciągle pamiętam ten film. Gdy dzisiaj oglądam film kryminalny, to akcji już w ciągu oglądania nie rozumiem. A szczegóły zapominam po kilku minutach. Po części to zależy od mego wieku, ale głównie chyba od nowych zasad robienia filmów... Dawniej wszystko było lepiej! Ot, co... Odpowiedz Link