arana 08.12.15, 06:53 Dobry słownik i Autor wpisu, dr Czesak poinformowali: A dr Czesak dodał: "Jestem kontent. Kto przeczyta wpis, dowie się, że zawdzięczam wiele Dociekliwym Dyskutantkom i Dyskutantom z forum.gazeta.pl." Też bardzo-m kontenta. A Wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arana Re: Husogęsi górą! 08.12.15, 07:07 A przy okazji przypomnę adresy spraw Husogęsich: A niechaj narodowie, czyli Hus nie UFO - dodatek A niechaj narodowie, czyli Hus nie UFO - cd. 1 Ten drugi link zawiera adresy wątków, od których się wszystko zaczęło. Odpowiedz Link
kalllka Re: Husogęsi górą! 08.12.15, 17:11 /Full contain content; W urban language- wyczesany watas/ Gratulacje arano. Odpowiedz Link
arana Re: Husogęsi górą! 09.12.15, 06:59 kalllka napisała: > Gratulacje arano. Dzięki, Kalllko! To już dwa lata minęły od owej pięknej chwili, gdy przyszła mi do głowy myśl o Husogęsi. Ech, gdzież są niegdysiejsze śniegi... Odpowiedz Link
the-great-inuk Merry Christmas! 09.12.15, 10:45 Gęsi można także hodować, tuczyć, (...), mrozić, smażyć i spożywać z apetytem pod choinką ... Merry Christmas! Ot, co... © Odpowiedz Link
arana Re: Merry Christmas! 09.12.15, 11:30 Dzięki, Wielki Inuku! Moja Husogęś jednakże jest jak bajkowa bułka odrostka, a więc zamiana energii w masę. Dzięki niej mam zajęcie do końca życia, albowiem zagadki Panarejowe nie kończą się na Gęsi. Odpowiedz Link
widzet Ciekawe, co konkretnie... 10.12.15, 19:36 arana napisała: > A dr Czesak dodał: > > "Jestem kontent. > Kto przeczyta wpis, dowie się, że zawdzięczam wiele Dociekliwym Dyskutantkom i > Dyskutantom z forum.gazeta.pl." Ciekawe, co konkretnie jest zawdzięczane... > Też bardzo-m kontenta. A Wy? Odpowiedz Link
arana Re: Ciekawe, co konkretnie... 11.12.15, 05:26 widzet napisał(a): > Ciekawe, co konkretnie jest zawdzięczane... Jak to co? Piękne Rejowe szaleństwo. I twórcza wspólna zabawa. Dla mnie są to wspaniałe i niepowtarzalne chwile. Owoc z drzewa wiadomości jest pyszny! Odpowiedz Link
randybvain Re: Husogęsi górą! 10.12.15, 21:57 Jeszcze będą cię cytować w pracach naukowych Odpowiedz Link
arana Re: Husogęsi górą! 11.12.15, 05:29 randybvain napisał: > Jeszcze będą cię cytować w pracach naukowych Od koniczka do rzemyczka. Na razie jestem na blogu i pod pseudo. Odpowiedz Link
stefan4 Re: Husogęsi górą! 10.12.15, 21:58 We łbie mi się nie mieści, czemuż to, o jeju, pan Rej pisał o Husie, a nie Hus o Reju. Lecz pewnie, gdyby pisał, sięgnąłby do bazy: Odpowiedz Link
kalllka Re: Husogęsi górą! 10.01.16, 22:37 Ryja, jak legenda głosi, "Gęsina" zwiodla w Pole / śmiał się, z niej, aż zanosił.,./ Odpowiedz Link
arana Zwodzony mosteczek ugina się... 11.01.16, 06:44 A wiesz, zwodzić to najwłaściwsze słowo w kontekście Reja. Most zwodzony. Ot, co! - że zapożyczę od Kolegi. Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Zwodzony mosteczek ugina się... 11.01.16, 10:27 arana napisała: > A wiesz, zwodzić to najwłaściwsze słowo w kontekście Reja. Most zwodzony. Ot, co! - że zapożyczę od Kolegi. ==================================== W Twoim wątku znalazłem wiele zakamuflowanych wypowiedzi politycznych. Na przyszłość nie będę tego tolerowaŁ! Enough is enough! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Zwodzony mosteczek ugina się... 11.01.16, 12:04 Zajrzałem na WIKI, co to za jeden ten cały Hus! Okazuje się, że to zwykły terrorysta. Tylko dawniej terrorystów zwano heretykami... Ot, co... Odpowiedz Link
kalllka Re: Zwodzony mosteczek ugina się... 11.01.16, 14:40 no cóż, eretyk inaczej, ale człowiek. Poza tym, ze ryjem wodzi nie można mu udowodnić, ze z lodzi. Odpowiedz Link