zbyfauch 08.12.18, 09:20 "Słyszałam, że nie śpisz." Znaczy co, tak głośno nie spałem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan4 Re: Co słychać 08.12.18, 10:38 zbyfauch: > "Słyszałam, że nie śpisz." > > Znaczy co, tak głośno nie spałem? Zamiast zastanawiać się nad tym, co było, pomyśl o przyszłości. Przecież to nie jest opowieść o słuchu, tylko wstęp do propozycji: ,,Skoro już nie śpisz, to...''. Skoro już nie śpisz, to umyj okna, albo przynajmniej wyrzuć śmieci. - Stefan Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Co słychać 08.12.18, 11:12 prorok napisał: > Skoro już nie śpisz, to umyj okna, albo przynajmniej wyrzuć śmieci. Właśnie wróciłem ze śmietnik arena. Odpowiedz Link
arana i jak tu... 08.12.18, 16:30 ... nie zostać wojującą feministką, gdy obaj Panowie odpowiadają na miarę Herberta w Jedwabiu duszy - i wbrew pozorom, nie jest to komplement! Odpowiedz Link
kalllka Re: i jak tu... 08.12.18, 18:18 O rany arano, jak dobrze zesie odezwała! już martwiłam, ze utknęłas w jakim przedświątecznym zakalcu z rodzynk rodzinkiem.. szsz..rodzinka! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: i jak tu... 08.12.18, 20:01 arana napisała: > ... nie zostać wojującą feministką, gdy obaj Panowie odpowiadają na miarę [url= > wiersze.annet.pl/w,,9275] Herberta w Jedwabiu duszy - i wbrew po > zorom, nie jest to komplement![/url] Podarłaś pończochy, Araneo? Poślij mi te strzępy, nienasyconemu. Wrrrr ... Odpowiedz Link
arana Re: Co słychać 09.12.18, 10:38 stefan4 napisał: > Skoro już nie śpisz, to umyj okna, albo przynajmniej wyrzuć śmieci. A dlaczego nie tak: Skoro już nie śpisz, to rozbij atom. Albo napisz wiersz. Odpowiedz Link
stefan4 krokodyl 2018 09.12.18, 13:38 arana: Skoro już nie śpisz, to rozbij atom. Albo napisz wiersz. Dawniej Odpowiedz Link
arana Re: krokodyl 2018 09.12.18, 14:14 stefan4 napisał: > Dzisiaj proszą nasze panie: > ,,Atom rozbij mi, kochanie!''. I słusznie - wszak krokodyla można dziś bez problemu kupić internetowo. Odpowiedz Link
stefan4 Re: krokodyl 2018 09.12.18, 16:59 arana: > I słusznie - wszak krokodyla można dziś bez problemu kupić internetowo. Fuj! To ja już wolę krokodylki od krokodyli: - Stefan Odpowiedz Link