al.1 30.08.20, 21:25 Jedna z osób forumowych zaproponowała mi reintrodukcję na forum. Wyrażam zgodę, pod warunkiem, że gdy admin uzna treść mojego postu za naruszający regulamin, skasuje ją i poda powody. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan4 Re: Ante Scriptum 31.08.20, 08:37 al.1: > Jedna z osób forumowych zaproponowała mi reintrodukcję na forum. To chyba to samo, co restytucja (gatunku wyginionego). Salve tandem, Al.1 Restitute!. al.1: > gdy admin uzna treść mojego postu za naruszający regulamin, skasuje ją i poda powody. To jest ostatnia instancja postępowania. W pierwszej instancji powinieneś sam, po napisaniu postu a przed jego wysłaniem, sprawdzić, czy on coś ważnego narusza. - Stefan Odpowiedz Link
dar61 Antycypując przewidywanie 01.09.20, 18:35 '...gdy admin uzna treść mojego postu za naruszający regulamin, skasuje ją i poda powody...' Przechwycenie interceptora wpisu (postującego) można poprzedzić studiami regulaminu tego portalu. Wyprzedziłby ten manewr tutejszego władcę naszych sumień. Ostrzegam, że kiedyś w tym regulaminie tkwił cały tabun ortów. Pewnie tkwi tam nadal Odpowiedz Link
dar61 Przewidując antycypowanie 02.09.20, 11:01 '...kto tu jest adminem...' Nie wiem. Mamy tu samodzierżcę - zakładcę. Wychynął z tajemnego niebytu po nastu chyba latach, ale ma wgląd. Ostatnio np. odbimotował to forum. Odpowiedz Link