Dodaj do ulubionych

Sandomierz

IP: *.radymno.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 10:14
Byłem pare razy w Sandomierzu i w sndomierzu tesh byłemwink
Obserwuj wątek
    • Gość: Dosia Re: Sandomierz IP: *.mtnet.com.pl 22.09.02, 00:25
      Nie wiem dlaczego wielu krytyków (?) rości sobie prawa do mówienia ludziom , czego mają słuchać. Kiedyś lubiłam Combi, słuchałam Chylińskiej, ale biorąc pod uwagę ostatnie dokania zespołu ONA zdecydowanie wolę inne polskie zespoły. I wynik sprzedaży płyt wyraźnie chyba mówi, że mamy dość w polskiej rzeczywistości takich , a nie innych artystów. Ludzie kochani, przyjmijcie do wiadomości, że ktoś woli kogoś innego, niż "lepsza część" Polski.Jeśli ci artyści mają tak wielkie zasługi dla kultury polskiej , niech się starają o stypendium Ministerstwa Kultury. Nie odbierajcie ludziom prawa do słuchania tego, czego chcą w imię rozwijania kultury i profesjonalizmu.Nawiasem mówiąć, co dla Pana znaczy profesjonalizm? Czy dobry głos, czy kontakty w muzycznym i biznesowym świecie, bo według wielu muzyków większą profesonalistką jest Alicja z Idola, niż Chylińska z O.N.A.
      • nowe.slowa Re: Sandomierz 22.09.02, 22:28
        to zdaje się do mnie bezpośrednio. krytyka nic nie tłumaczy, krytyk ma prawo
        tylko obrywać, nie ma prawa się bronić, a to dlatego, że krytyk - kierując się
        swoim subiektywnym zdaniem - doradza lub odradza, proponuje lub odwodzi od
        zakupu. moja wypowiedź w tekście o "sandomierzu" nie służyła krytyce wykonawców
        muzycznych, i ta dyskusja nie powinna jej służyć, bo rubryka poświęcona jest
        nie muzyce, a nowej polszczyźnie. chociaż, jeśli to kogoś przekona, prywatnie
        nie słuchami ani O.N.A., ani Alicji Janosz, ani zespołu Łzy.
    • Gość: Pit Re: Sandomierz IP: *.promontel.net.pl / 10.2.0.* 02.01.03, 21:08
      Wyciunges blendne wnioski normalnie! Wszystko ok tylko wniosek
      odwrociles do gory nogami czlowieku!
    • Gość: Katarzyna Sandomierz to moje miasto IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 08:29
      Sandomierz to moje miasto! mieszkam w sandomierzu.
    • Gość: zboko Re: Sandomierz IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 11:15
      ja mieszkam w Sandomierzu!!!! Huta rządzi tongue_outPP Sandomierz rulez
    • Gość: BoBi Sandomierska Huta:-) IP: *.bunkier.tbg.net.pl 23.04.03, 14:10
      SANDOMIERZ to najzajebistsze miasto na świecie, a nie jakieś
      słówka pustych "talentów" z idola. Pozdro dla wszystkich
      Sandomierzan!!!
    • Gość: sandomierzanin Re: Sandomierz IP: 212.244.108.* 19.05.04, 08:12
      urodziłem się i nadal mieszkam w Sandomierzu.To piękne i jedno z najstarszych
      miast w Polsce.Ma ciekawą historię.I choć niektórzy ,a właściwie jeden jebnięty
      miejscowy "historyk" nadal uważa że to Skopenko uratował moje miasto ,a nie był
      bandziorem i okupantem,to i tak kocham moje miasto.Może to przez takich
      oszołomów miejscowych,naśmiewają się rózne dupki.Ja powiem tak-spadaj pod
      kamień ,skąd wylazłeż,bo spotka cię krzywda,za naśmiewanie się z Sandomierzan.
    • Gość: boho Re: Sandomierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:34
      Nie wiem czy juz ktos to pisal ale akurat wokalistka "Łez" wybiła się
      na "Szansie na Sukces"... A co tu dużo mówić... Do tego programu mam większe
      zaufanie niż do komercyjnie-fakerskiego "Idola". Zaznaczam: nie krytykuje
      opinii na temat poziomu "Łez", tylko ich wokalistki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka