preguica86 Re: Korepetycje - ogolny watek 14.07.14, 14:23 Zapraszam na lekcje jez. francuskiego w Warszawie Odpowiedz Link
basik51276 FRANCUSKI PRZEZ SKYPE 14.08.14, 09:04 Nazywam się Barbara Michaluk. Udzielam korepetycji z francuskiego i włoskiego. Mam już kilkuletnie doświadczenie w nauczaniu zarówno w nauczaniu tradycyjnym w kontakcie bezpośrednim z uczniem jak i przez online przez skype. Uczę młodszych i starszych, co sprawiło, że wiek nie gra dla mnie większej roli w procesie nauczania. Staram się dotrzeć do każdego poprzez realizowanie indywidualnych potrzeb ucznia i znalezienie wspólnego pola działania Jestem za współpracą z uczniem i otworzeniem się na jego oczekiwania. Program zajęć jest dopasowywany indywidualnie do potrzeb ucznia. Materiały na zajęcia są przez mnie przygotowywane. Korzystam z podręczników, zeszytów ćwiczeń lub z internetu zależy od potrzeb ucznia. Przygotowuję również do rozmaitych egzaminów na różnych poziomach zarówno z francuskiego i włoskiego. Dokonuję również tłumaczeń w tych językach. Nauczam na miejscu w Toruniu lub online cały świat Więcej informacji na temat mego wykształcenia i moich osiągnięć na stronie : www.korepetycje-torun.pl Odpowiedz Link
i.borek Centrum Języka Francuskiego Wrocław 19.08.14, 21:32 Z nami przeżyjesz prawdziwą rewolucję francuską! Tylko tutaj możesz się nauczyć francuskiego i poczuć smak Francji i krajów frankofońskich we Wrocławiu! To nie tylko nauka, ale poznawanie i odkrywanie zakątków, miejsc i kultury. OFERUJEMY: • kursy semestralne, • korepetycje z języka francuskiego - ile i kiedy chcesz, • naukę podstaw francuskiego dla dzieci i młodzieży, • konwersacje z native speakerem, • atelier, czyli zabawa z językiem francuskim poprzez teatr, muzykę, film i książkę, • pomoc w przygotowaniu do egzaminów gimnazjalnych i maturalnych Zapisy na kursy jesienne trwają! Odwiedź naszą stronę: www.bonjour.wroclaw.pl Zadzwoń: 513 599 343 E-mail: info@bonjour.wroclaw.pl Odpowiedz Link
orzel.75 Re: Korepetycje - ogolny watek 05.02.15, 18:36 Ja korzystam z clouzot-lingua.pl. Bardzo przejrzyście przygotowane materiały, dużo ciekawych publikacji na blogu, lektorzy dotępni 24h, polecam Odpowiedz Link
lud-wi Re: Korepetycje - ogolny watek 18.02.15, 11:03 Polecam francuski z Francuzem Platforma: clouzot-lingua.pl. Materiały opracowane przez native speaker'a, pozwalają uruchomić myślenie po francusku Odpowiedz Link
raisa202 Re: Korepetycje - ogolny watek 04.11.15, 00:16 Czy jest w Warszawie może grupa, która spotyka się by porozmawiać po francusku? Jeśli nie czy ktoś nie ma ochoty takiej grupy utworzyć? Spotkania przy kawie by się trochę przełamać językowo przy kawie na przykład. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
tplust1 Re: Korepetycje - ogolny watek 16.06.18, 23:44 Udzielę korepetycji z podstaw francuskiego lub poznam osoby do wspólnego podnoszenia znajomości j. francuskiego. pisz na tplust@o2.pl Odpowiedz Link
jonath4781 Re: Korepetycje - ogolny watek 20.12.18, 22:47 Witam, jestem studentem francuskiego, który pracuje w Warszawie i uczy się języka polskiego. Proponuję wymianę, jeśli uczysz się francuskiego, na przykład na kawę lub Skype. Kontakt: jonath4781@hotmail.fr Odpowiedz Link
anna_sz1987 Re: Korepetycje - ogolny watek 16.08.20, 15:10 Mogę śmiało polecić Bartka, prowadzi korepetycje z francuskiego na Skype i prowadzi super bloga, gdzie tłumaczy najtrudniejsze rzeczy : Tekst linku Odpowiedz Link