nobodyman 12.04.04, 23:52 czy jest sens jeszcze je zalatwiac ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mdiadia Re: pieczatki AB 24.04.04, 15:46 O ile wiem juz nie obowiazuja, ze to trzeba teraz miec wize Odpowiedz Link
nobodyman Re: pieczatki AB 25.04.04, 15:57 no ale czy wiesz na 100? bo to to ja tez wiem ! Odpowiedz Link
lacietis Re: pieczatki AB - to se ne vrati 27.04.04, 12:36 Pieczątki AB - albo unia zachodnioeuropejska - wybór należał do Ciebie! Wybrałeś unię - wiec nie masz pieczątek! W tej chwili do państw w których obowiązywały pieczątki AB, możesz wjechać TYLKO na podstawie ważnej wizy! Nie zauwazyłem by pieczątki w uzyskaniu takowej mogły pomóc. Na Białoruś w zasadzie poza wnioskiem wizowym nic Ci nie jest potrzebne - a do Rosji by uzyskać wizę potrzebujesz formalnego zaproszenia (poswiadczone przez OWiR) - pieczatka AB (o ile wogóle ktoś Ci ją jeszcze wyda) niczego nie zmienia - starata czsu i zachodu... Aleza to możesz się pierwszego maja upić!!! - ze szczęścia oczywiście... Odpowiedz Link
podroznik.net Re: pieczatki AB - to se ne vrati 06.06.04, 23:17 tak jest. Chyba sobie kartoflem wbijesz do paszportu AB. Teraz albo masz zaproszenie albo placisz slono turfirmie. Odpowiedz Link
podroznik.net Re: pieczatki AB - to se ne vrati 06.06.04, 23:20 Tak jest! Cyba sobie kartoflem wbijesz to AB! Nie ma juz co zalatwiac. Albo masz zaproszenie, albo placisz slono turfirmie. Pijmy, na zdorowie! Odpowiedz Link