jasplit 25.07.04, 18:10 Poszukuję chętnych do poszwędania się po Peru i Boliwi styczeń-luty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macmac4 Re: PERU 26.07.04, 21:12 zgłaszam się - najlepiej styczen czy masz założony jakiś budżet trasę itd.. mój adres macmac4@gazeta.pl Odpowiedz Link
gerardjachol Re: PERU 02.08.04, 14:59 Witam, Ja tez jestem chętny. Jakieś bliższe informację proszę na priva. Interesuje mnie przede wszystkim charakter wyjazdu bo jak dla mnie to najchętniej tramping lub treking. Opcja low budget mile widziana. Mogę tylko 4 tygodnie. Pzdrv. Gerard gerardjachol@wp.pl Odpowiedz Link
aankaz Re: PERU 11.08.04, 13:10 właśnie myślałam o takiej eskapadzie kilka tradycyjnych pytań - na jak długo, co chcesz zobaczyć i za ile? pozdrawiam Anka - aankaz@poczta.wp.pl Odpowiedz Link
kasy1 Re: PERU 15.08.04, 12:47 Witam! Też mysle o tym kierunku,ale chetniej Boliwia i Chile!Glownie przyroda i jakis trek...Mam 5-6 tyg.do dyspozycji.Znasz hiszpanki?? Pozdrawiam!K.S Odpowiedz Link
jasplit Re: PERU 15.08.04, 16:45 co do hiszpańskiego to uczyłem się 1 rok i zamierzem sobie przypomniec w najbliższym semestrze Ze względu na to że mówie dobrze po francusku jest mi łatwiej Odpowiedz Link
kasy1 Re: PERU 19.08.04, 18:30 Witaj! Czy Boliwia i Chile odpowiada Ci?Powoli trzebaby zaczac planowac i szukac biletow...Pozdrawiam!K.S Odpowiedz Link
jasplit Re: PERU 21.08.04, 14:26 kilka osób coś na pisało odpalmy jakąś grupę dyskusyjną nie mam jeszcze twojego e-maila kasy1 do innych wysyłam wiadomość Odpowiedz Link