Dodaj do ulubionych

KTO POJEDZIE ZEMNA NA STOPA GDZIEKOLWIEK

10.01.06, 11:24
Obserwuj wątek
    • umu Re: KTO POJEDZIE ZEMNA NA STOPA GDZIEKOLWIEK 13.01.06, 14:25
      Nikt - bo nikt cie nie lubi!
      • seroslav Re: KTO POJEDZIE ZEMNA NA STOPA GDZIEKOLWIEK 20.01.06, 13:11
        umu Ty jakis niedopieszczony chyba jestes, wszedzie tylko jakies glupie
        komentarze....
      • seroslav Re: KTO POJEDZIE ZEMNA NA STOPA GDZIEKOLWIEK 20.01.06, 13:12
        Jak jestes facetem, a tak kojarze z nicka, to sobie lepiej dziewczyne znajdz do
        towarzystwa. Dwom facetom moze byc trudno cos zlapac tongue_out a ladna dziewczyna
        zawsze w tym bardzo pomaga.

Sprawdzilem, bo raz jezdzilem sam, a raz ze swoja dziewczyna smile
        • umu Re: KTO POJEDZIE ZEMNA NA STOPA GDZIEKOLWIEK 20.01.06, 22:38
          Zalezy jak kto wyglada. wink Co sie rzucasz - prawde pisze. Chce pomoc
          czlowiekowi a nie balamucic nieboraka. Stopem prawie caly swiat przejechalem
          wiec wiem co i jak. A swoja droga to czamu sie boisz do Indonezji jechac?
          Wiekszosc ludzi na tym forum sie ciagle czegos boi. Zycie jest za krotkie .Brac
          plecak i jechac ku przygodzie a nie plakac w domu ze strachu.
          pzdr
          smile
          • seroslav Re: KTO POJEDZIE ZEMNA NA STOPA GDZIEKOLWIEK 21.01.06, 15:37
            Moje dziewczyna miala nieciekawa przygode w Indonezji.
            Czesc kraju jest ciagle w rekach militarnych bojowek.
            Sytuacja w Indonezji nie jest stabilna - przynajmniej w niektorych rejonach.
            To nie jest kraj typowo turystyczny, gdzie dba sie o bezpieczenstwo turystow.
            Poziom higieny w Indonezji tez nie jest za duzy.
            Przykladem moga byc dwa duze zamachy bombowe na Bali, indonezyjskiej wyspie.
            Znajomosc angielskiego w Indonezji nie jest zbyt duzy z tego co wiem, wiec
            mozliwosc dogadania sie/wytlumaczenia nie jest zbyt duza.
            Istnieja w Indonezji jakies fundamentalistyczne muzulmanskie organizacje.

Wiec ogolnie za bezpiecznie tam nie jest smile
            • umu Re: KTO POJEDZIE ZEMNA NA STOPA GDZIEKOLWIEK 21.01.06, 17:22
              Bojowki sa co prawda, glownie w Sulawesi, Timorze, Pln Sumatrze i Irian Iaya
              ale jeszcze nie bylo przypadku zeby turyscie spadl wlos z glowy. Zamachy
              ostatnio byly tez w NY, Madrycie i Londynie. Indonezja jest krajem
              zorientowanym turystycznie - w najwiekszej dziurze sa jakie hoteliki
              itp ,zawsze wczesniej czy pozniej rowniez znajdzie sie ktos z kim mozna sie
              porozumiec po angielsku. Jesli martwi cie poziom higieny to proponuje noclegi w
              100$ hotelach lub ewentualnie wczasy na Slowacji zorganizowane przez orbis.
              Spedzilem w Indonezji duzo czasu i zawsze czulem sie bezpieczniej niz w swoim
              rodzinnym miescie. Spotkalem mase ludzi ktorze podrozowali przez Indonezje i
              kazdy byl zachwycony oprucz jednej niemki z poparzeniem slonecznym.
              pzdr
      • kornel-1 Re: KTO POJEDZIE ZEMNA NA STOPA GDZIEKOLWIEK 21.01.06, 12:41
        umu napisał:
        > Nikt - bo nikt cie nie lubi!

Żałosna, głupkowata wypowiedź.

Kornel
        • umu Re: KTO POJEDZIE ZEMNA NA STOPA GDZIEKOLWIEK 21.01.06, 17:12
          No coz - kazdy ma inne poczucie humoru
          • vice_versa Re: KTO POJEDZIE ZEMNA NA STOPA GDZIEKOLWIEK 06.03.06, 19:28
            Jechać gdziekolwiek autostopem chcą z Tobą WSZYSCY, wystarczy ich tylko
            przekonać.

Wydaje mi się umu, że Twoja odpowiedź jest mądrzejsza niż tych zgorszonych.
            NIKT z rozsądnych nie pojedzie z "kimkolwiek" "gdziekolwiek" i każdy rozsądny
            o tym wie.
            Twoja odpowiedz bo zmusza zrozpaczonego delikwenta bardziej do modlitwy o
            znajomych, niż do myslenia, zawierania znajomości i planowania wyjazdu czy
            choćby do rzucenia strzałką w mapę.

Po tym jak na Grenlandii spotkałem laskę która chciała treking robić z wózkiem
            golfowym mało mnie już jest w stanie zdziwić, ale selekcji naturalnej nie
            powinno się przeszkadzać.
    • majkast Re: KTO POJEDZIE ZEMNA NA STOPA GDZIEKOLWIEK 16.03.06, 22:35
      Polecam piekny kraj i bardzo latwy do lapania stopa - Turcja. Zjezdzilam ja w
      1999 i mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo.Jezdzilam z chlopakiem, moze
      dlatego latwiej bylo nam(jako parze) zatrzymywac auta. Wspaniala przygodda,
      polecam!
      pozdrawiam i zycze powodzenia
      M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka