Dodaj do ulubionych

Maroko-objazdówka

11.02.07, 18:09
witam, jak w temacie - czy Ktos moze byl na zorgnizowanym przez biuro wypadzie
typu 7+7 wlasnie w Maroku?
Obserwuj wątek
    • krzysiek133 Re: Maroko-objazdówka 11.02.07, 18:55
      Znam tylko jedną osobę, która korzystała z takiej oferty. Wróciła zadowolona.
      Pamiętaj jednak, że to wycieczka typu: na prawo zamek, na lewo pałac - jedziemy
      dalej..... Sam wolę (i tobie też polecam) wyjazdy w małej grupie (3-5 osób).
      Wychodzi to zazwyczaj taniej i lepiej poznasz kraj i ludzi. Jedyny mankament to,
      że potrzebujesz więcej czasu na zwiedzanie i organizowanie (tylko, czy to
      mankament?)

-------------------
      przygody-krzysia.blog.onet.pl
      • beduinka Re: Maroko-objazdówka 12.02.07, 15:39
        krzysiek133 napisał:

> jedyny mankament to
        > ,
        > że potrzebujesz więcej czasu na zwiedzanie i organizowanie (tylko, czy to
        > mankament?)
        >
        nie... to nie mankament, ale urok takich wyjazdów
        • krzysiek133 Re: Maroko-objazdówka 13.02.07, 23:25
          Właśnie - też tak myślę, do tego namawiam i to polecam smilesmile

---------------
          • zorro67 Re: Maroko-objazdówka 22.02.07, 12:57
            Nie każdy ma jednak odwagę samemu podróżować, albo już wiek nie ten. W tamtym
            roku byliśmy z żoną w Maroku 7+7,najpierw objazd a później odpoczynek w hotelu
            Anezi w Agadirze. Tydzień na obieźdxie wspanialy,a zwłaszcza Casablanka i targ
            nocą w Marakeszu. Jak jest dobry pilot to już 50% sukcesu ,drugie 50 % to
            zgranie się ze współuczestnikami. Pozdrawiam i życzę wspaniałych wakacji.
            • krzysiek133 Re: Maroko-objazdówka 23.02.07, 10:40
              Z tym wiekiem to nie przesadzaj smilesmile Ja za rok skończę 50 lat a za intensywne
              wyjazdy się zabrałem dopiero po zawale i operacji na sercu - kiedy zrozumiałem,
              że jednak czas szybko ucieka smilesmile
              Najważniejsze w podróży jest aby zrobic pierwszy krok. Wyjazd 7+7 to chyba
              dobry, pierwszy krok

------------
              przygody-krzysia.blog.onet.pl/2,ID176328924,index.html
              • zorro67 Re: Maroko-objazdówka 23.02.07, 15:56
                Powiem że nawet bardzo dobry krok, ale myślę że na nim trzeba przystopować. ja
                nie jestem aż tak stary, dopiero za dwa lata 50-tka.Ha, ha, ha, ale też nie
                mogę usiedzieć na tyłku w jednym miejscu. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka