ziolo-syl 11.01.08, 22:11 Witam!planuje podrów do Peru i Boliwi,czy ktos moze mi doradzic w jakim okresie tam jechac, jak jest ze szczepieniami i czy ktos moze slyszal o kiribaticlub bo znimi wlasnie zamierzam sie wybrac. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta_tal Re: Peru, Boliwia 19.02.08, 22:21 Najlepsza jest jesien - tzn wrzesien pazdziernik o ile chcesz wpsianc sie w gorach. Zacznij juz sie rozgladac za biletami - ja kupowalam w marcu na wyajzd we wrzesniu bo byla dobra promocja. Szczepienia - zadzown do stacji epidemiologicznej i wszystko Ci powiedza - jakie szczepienia i ile to kosztuje.Ja sie nie orientuje bo duzo jezdzialam i na wiele chorob mam szczepionki. Jesli jestes z W-wy: www.wsse.waw.pl/ Mysle, ze poradzilbys sobie i sam o iel znasz hiszpanski,b o z angielskim to tam cienko. Odpowiedz Link
hells Re: Peru, Boliwia 19.03.08, 10:52 Witaj, byłem z Kiribati w Meksyku, w zeszłym roku - bardzo fajna organizacja i program. Polecam. W tym roku jedzie z nimi do Peru znajoma , która tez była w Meksyku z Kiribati. Odpowiedz Link