timur29 26.12.03, 12:46 Dziś trzęsienie ziemi w prowincji Kerman zniszczyło ponad 60% twiedzy Arge Bam... Okropnie mi smutno... Jedno z najpiękniejszych miejsc w jakich byłem... Wielka, wielka szkoda... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: Arge Bam w gruzach 28.12.03, 15:48 a ja bylam glupia, ze wybralam wyspe Kish, zamiast Cytadeli w Bamie. Teraz to wiem Okropnosc. Odpowiedz Link
kambodja Re: Arge Bam w gruzach 29.12.03, 10:49 A ja cały czas mam przed oczyma tych przemiłych Irańczyków (nie tylko z Bam), starszego Irańczyka prowadzącego latem 99' przyjemną herbaciarnię właśnie w Arge Bam z widokiem na cytadelę zbiarajacego bilon z całego świata, Irańczyka spotkanego na ulicy Bam śpiewajacego po polsku "Kochanie jak sie masz..." i innych. Bardzo mnie wtedy urzekł ten kraj ... Sorry za sentymentalizm..... Odpowiedz Link
mavi2 Re: Arge Bam w gruzach 20.01.04, 13:45 ... i Ali z 'Ali Amiri Legal Guest House' + jego bajecznie piękną siostrę. I tysiące cudownych, ciepłych, gościnnych ludzi... Bardzo mi smutno. Odpowiedz Link
acton Re: Arge Bam w gruzach 28.01.04, 21:59 hmm...byłem tam 10 dni przed trzęsieniem...Akbar Guest House... Odpowiedz Link