Dodaj do ulubionych

Concord fusion

10.02.11, 15:20
Mam już wózeczek w domu. wybrałam kolor indigo i jest śliczny.
Wózek fajnie sie prowadzi, ma regulowana rączkę i łatwo sie podbija. Nie jest taki miekki jak Fyn, ale zdecydowanie lepiej amortyzuje niż PP.Dziś położyłam młodego spać na taras w tym wózku i spał, więc chyba mu wygodnie.
Założyłam spiwór, wsadziłam młodego w kombinezonie i nadal ma sporo miejsca.
Wózek łatwo sie składa, jest naprawdę mały po złożeniu no i nie jest taki ciężki.
Jedyny mankament to buda, po pierwsze brak mi okienka, po drugie jest mniejsza niż w PP, ale większa niż w Fynie. Mam nadzieję,że sie przyzwyczaję, bo młodemu podobał się spacer bez mamy na pierwszym planie smile

Co do kół to mam koła takie same jak w kolekcji 2010.
Firma która sprowadza te wózki twierdzi,że błąd jest w katalogu smile
Pytałam rzecznika praw konsumenckich, co w takiej sytuacji (wózek mi się podoba i nie chcę go zwracać, ale jest nie zgodny z katalogiem/opisem na stronie) i Pani rzecznik powiedziała,że moge dochodzić wymiany kół, lub innego rozwiązania problemu, np obniżenia ceny, lub jakiegoś gratisu smile
Zobaczymy, narazie jestem umówiona na tel na wt.

Dzięki za pomoc w wyborze.
Obserwuj wątek
    • gaga-sie Re: Concord fusion 10.02.11, 17:12
      To fajnie,że jesteś zadowolona, z pewnością wózek wystarczy ci do końca. A jak spisuje się budka w rozłożonej pozycji siedziska? Osłania dobrze? Jest dobrze unieruchomiona, czy składa się?
    • mama_ty-mona Re: Concord fusion 11.02.11, 12:12
      Witam!
      Też się zastanawiamy nad kupnem tego concorda. Mogłabyś napisać więcej o tej budzie. Szczerze to wydaje mi się ona trochę licha i cienka, ale może to tylko moje wyobrażenie. Szukamy w miarę lekkiego wózka dla półroczniaka. Dzięki!
      • gosia_arma Re: Concord fusion 13.02.11, 22:31
        Jestem już po kilku spacerkach, na których młody też spał.
        Małemu jest wygodnie, ma naprawdę sporo miejsca nawet w kombinezonie i w śpiworku.
        Buda jak dziecko siedzi jest fajna naciąga sie dość mocno, i trzyma się w pozycji w jakiej ja ustawię, natomiast jak maluch spi osłania całkiem dobrze nie tak jak w PP, ale lepiej niż w Fynie.
        Buda jest zrobiona z takiego dziwnego materiału, ale przed wiatrem chroni bardzo dobrze.
        Brak mi tylko okienka do podglądu malucha.
        Podsumowując wózek jest fajny, wygodny, lekko się prowadzi i łatwo podbija, maluchowi jest wygodnie no i jest szczęśliwy bo świat widzi smile, minus za brak okienka, ale przyzwyczaję się.

--

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka