saras-wati 14.02.11, 15:24 Jak porównałybyście te wózki? Można powiedzieć, że to podobne wózki? Kto ma phil&teds? Jak się sprawuje, jak jeździ się tylko z jednym maluchem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srebrno-listka Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 16:23 Widziałam oba stojące obok siebie w sklepie. P&T to straszna kobyła w porównaniu z MB. Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 16:36 Oba były w swoim czasie w ŚD na al. Krakowskiej Odpowiedz Link
saras-wati Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 16:54 wiem, wiem...tylko pamiętam, że jak byłam w lipcu w śd, to strasznie zraził mnie pan do swifta. no i teraz żałuję...poza tym zostałam w dziale lekkich wózków i phil'a nawet nie doszłam...gdyby nie moje wrzeszczące dziecię, to pewnie dłużej bym tam zabawiła...może się umówimy na wycieczkę do ś na al.krakowskiej?haha, ale sprzedawca byłby zdziwiony - wariatki, co się w sklepie z wózkami umawiają Odpowiedz Link
didis Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 21:10 Ja zrobiłam test zanim kupiłam swój MB, włożyłam moje starsze dziecko i pojeździliśmy - dzięki temu mój mąż poznał różnice co to znaczy sam płynie a trzeba pchać Wiesz króry wygrał zostawiając konkurenta w pyle kurzu Odpowiedz Link
dima1312 Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 21:24 Vibe ma lepsze siedzisko,głębsze i ciut szersze, ale prowadzenie o niebo lepsze w Urbanie po Vibe plecy mi wysiadły! Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 22:16 Czemu nie tam mnie jeszcze nie znają w ŚD w M1 to już nie mogę przychodzić, bo mnie sprzedawcy rozpoznają, ale na al. Krakowskiej byłam dotychczas tylko raz Odpowiedz Link
isabel_o Re: MB vs. PHil&teds 16.02.11, 08:29 Ja też okupowałam świat dziecka w M1 I oczywiście zawsze wiedziałam więcej na temat wózków niż osoby tam pracujące Odpowiedz Link
nimeska Re: MB vs. PHil&teds 15.02.11, 13:21 prosze mi teraz powidziec jaki to wozek MB ? bo chcialam kupicl p&T wlasnie mam 17m róznicy miedzy dziecmi i czuje ze bez wózka podówjnego sie nie obejdzie Odpowiedz Link
saras-wati Re: MB vs. PHil&teds 15.02.11, 14:29 MB - mountain buggy Jednak ja szukam pojedynczego wózka Odpowiedz Link
didis Re: MB vs. PHil&teds 15.02.11, 15:32 Podwójne na allegro były bardzo tanie. Sprawdź w zakończonych i napisz do tych osób może jeszcze nie sprzedały. Jeśli się na MB zdecydujesz Odpowiedz Link