Dodaj do ulubionych

MB vs. PHil&teds

14.02.11, 15:24
Jak porównałybyście te wózki? Można powiedzieć, że to podobne wózki? Kto ma phil&teds? Jak się sprawuje, jak jeździ się tylko z jednym maluchem?
Obserwuj wątek
    • srebrno-listka Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 16:23
      Widziałam oba stojące obok siebie w sklepie. P&T to straszna kobyła w porównaniu z MB.
      • saras-wati Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 16:33
        czyli odpuszczam sobiesad
        • srebrno-listka Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 16:36
          Oba były w swoim czasie w ŚD na al. Krakowskiej smile
          • saras-wati Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 16:54
            wiem, wiem...tylko pamiętam, że jak byłam w lipcu w śd, to strasznie zraził mnie pan do swifta. no i teraz żałuję...poza tym zostałam w dziale lekkich wózków i phil'a nawet nie doszłam...gdyby nie moje wrzeszczące dziecię, to pewnie dłużej bym tam zabawiła...może się umówimy na wycieczkę do ś na al.krakowskiej?haha, ale sprzedawca byłby zdziwiony - wariatki, co się w sklepie z wózkami umawiająwink
            • didis Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 21:10
              Ja zrobiłam test zanim kupiłam swój MB, włożyłam moje starsze dziecko i pojeździliśmy - dzięki temu mój mąż poznał różnice co to znaczy sam płynie a trzeba pchaćbig_grinbig_grinbig_grin
              Wiesz króry wygrał zostawiając konkurenta w pyle kurzubig_grin
              • dima1312 Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 21:24
                Vibe ma lepsze siedzisko,głębsze i ciut szersze, ale prowadzenie o niebo lepsze w Urbanie po Vibe plecy mi wysiadły!
            • srebrno-listka Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 22:16
              Czemu nie big_grin tam mnie jeszcze nie znają big_grin w ŚD w M1 to już nie mogę przychodzić, bo mnie sprzedawcy rozpoznająbig_grin, ale na al. Krakowskiej byłam dotychczas tylko raz big_grin
              • isabel_o Re: MB vs. PHil&teds 16.02.11, 08:29
                Ja też okupowałam świat dziecka w M1 big_grin I oczywiście zawsze wiedziałam więcej na temat wózków niż osoby tam pracujące wink
    • saras-wati Re: MB vs. PHil&teds 14.02.11, 21:28
      Bardzo dziękuję Wam za odpowiedzismile
      • nimeska Re: MB vs. PHil&teds 15.02.11, 13:21
        prosze mi teraz powidziec jaki to wozek MB ?big_grin
        bo chcialam kupicl p&T wlasnie
        mam 17m róznicy miedzy dziecmi i czuje ze bez wózka podówjnego sie nie obejdzie
        • lianis Re: MB vs. PHil&teds 15.02.11, 14:23
          MB to Mountain Buggy
        • saras-wati Re: MB vs. PHil&teds 15.02.11, 14:29
          MB - mountain buggywink Jednak ja szukam pojedynczego wózkasmile

• didis Re: MB vs. PHil&teds 15.02.11, 15:32
            Podwójne na allegro były bardzo tanie. Sprawdź w zakończonych i napisz do tych osób może jeszcze nie sprzedały. Jeśli się na MB zdecydujesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka