Dodaj do ulubionych

daszek przeciwsłoneczny do wózka

16.02.11, 10:32
powiedzcie mi proszę czy nadaje się cos takiego do spacerówki?Bo na gondolę to widziałam,ale nie wiem czy są też na spacerówki.Albo jaką macie inną opcję na spacerówki?bo jak pomyślę znowu męczyć się z parasolką to na samą myśl coś mnie bierzewink
Obserwuj wątek
    • lupa_87 Re: daszek przeciwsłoneczny do wózka 16.02.11, 11:08
      Jak kupowałam fotelik sunshine to dostałam taki daszek gratis - nadaje się do fotelików oraz wózków.
      www.skjp.pl/kategorie/car-seat-accessories/seat-shadetm.html
    • vanillafields Kiddopotamus 16.02.11, 14:18
      www.bezpiecznyurwis.pl/p/pl/kid1/daszek+przeciwsloneczny+kiddopotamus.html
      Mialam, idealny nie jest, ale ochrone zapewnia smile
      https://www.suwaczek.pl/cache/3182457d54.png
    • ollasja Re: daszek przeciwsłoneczny do wózka 16.02.11, 14:51
      Jest jeszcze daszek Teutonii - dość drogi (ok.50zł) i pasuje nie do każdej budy - ale u mnie się sprawdził.
      • afroddytta Re: daszek przeciwsłoneczny do wózka 16.02.11, 20:15
        Tylko do tego teutoni to musisz chyba sobie przyszyć rzepy do budy aby go zamocować (dziewczyny tak pisały).
        Ja mogę polecić Sunshine kids canopy www.topmarket.pl/akcesorium-do-wozka-sunshine-kids-shade-maker-canopy-p39024.html
        Kupiłam na wiosnę i użwałam do trzech różnych wózków, dla mnie rewelacja.
        W mojej galerii są zdjęcia (na speedi, Titanium baby spider, trzeci wózek Kolcraft duo ma kubełkowe siedziska bez ramy i też daszek super pasuje)zdjęcia daszka

Moim zdaniem bardziej uniwersalny od kiddo, (kiddo nie pasuje do wszystkich wózków i jest inaczej mocowany), poza tym tańszy smile
        • ylunia78 Re: daszek przeciwsłoneczny do wózka 17.02.11, 22:32
          noo widzisz...o to mi chodziłowink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka