Dodaj do ulubionych

chicco sprzed jakiś 4-6 lat

22.02.11, 23:51
mam,a własciwie miałam taki wózek, tylko rabnęli mi samochód, w którym był stelaż sad
czy macie jakiś pomysł czy można gdzieś znależć sam stelaż ? gondola i fotelik wpinany w stelaż były i są w domu / strasznie fajnie ise skladał do bagażnika i był poręczny, więc najchętniej zalazłabym sam stelaż, tylko pojęcia nie mam jaki to model, bo to sprzed lat kilku, macie jakis pomysł ?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: chicco sprzed jakiś 4-6 lat 23.02.11, 08:50
      zrób zdjęcia gondoli i siedziska może po tym ktoś rozpozna smile
    • pandziksa Re: chicco sprzed jakiś 4-6 lat 24.02.11, 09:26
      szukaj na allegro takiego samego i wypytaj sprzedawcę
    • smeagoul Re: chicco sprzed jakiś 4-6 lat 25.02.11, 11:02
      wklej jakieś zdjęcie jakiegoś linka do aukcji z tym modelem
      • nika_30 Re: chicco sprzed jakiś 4-6 lat 08.03.11, 00:26
        fotoforum.gazeta.pl/u/nika_30.html
        nie mogę nigdzie znaleźć, jakby ktoś wiedział gdzie mogę dostać to dajcie znać plsss
    • mama.macka Re: chicco sprzed jakiś 4-6 lat 08.03.11, 16:17
      dzwoń do serwisu chicco i zapytaj o stelaz do modelu ct01 bo taki jest na zdjęciu jakie podałaś lub zapytaj czy siedzisko z ct 01 pasuje do stelaża enjoy i wtedy bierz enjoya - to model nadal produkowany więc nie powinno być problemu
      (gondolka będzie pasowała do każdego stelaża, nie wiem tylko jak siedzisko spacerówki)
      • nika_30 Re: chicco sprzed jakiś 4-6 lat 08.03.11, 22:10
        dzięki bardzo, myślisz że można kupić sam stelaż od firmy? dzwonić najlepiej do sklepu ? czy producenta? bardziej juz mi będzie zależeć na spacerówce, bo z gondoli się już musimy przesiąść
        • sylki Re: chicco sprzed jakiś 4-6 lat 09.03.11, 09:47
          Dzwon do serwisu, tylko nie zdzwis siejak bardziej bedzie ci sie opłacało kupic nowa spacerowke. Stelaze bardzo czesto sa kosmicznie drogie i ich cena nie jest adekwatna do ceny nowego wózka
          • hanna79 Re: chicco sprzed jakiś 4-6 lat 09.03.11, 14:08
            Może bardziej by się opłacało kupić używaną spacerówkę, jest akurat jedna na allegro wystawiona od stówki allegro.pl/wozek-chicco-ct-01-spacerowka-i1497780428.html (aukcja oczywiście nie moja)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka