baewaba 29.03.11, 19:02 czy oparcie spacerowki rozklad sie calkiem na plasko?chodzi o ten model co ma didis strollersandprams.com/strollers/315/Mountain-Buggy-Urban-Designer-Limited-Edition/reviews.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didis Re: urban jungle -pytanie do znawczyn 29.03.11, 19:33 O nie, nie będę już jedyna Prawie na płasko tak samo jak wszystkie inne, wersje limitowane różnią się jedynie kolorem Odpowiedz Link
baewaba Re: urban jungle -pytanie do znawczyn 29.03.11, 19:43 didis napisała: > O nie, nie będę już jedyna > Prawie na płasko tak samo jak wszystkie inne, wersje limitowane różnią się jedy > nie kolorem bedziesz bedziesz bo ja bede wozic w uk pytam bo wyczytalam ze model barook nie rozklada sie-jesli sie nie myle to tesame roczniki mlodsze modele ponoc maja plaskie oparcie Odpowiedz Link
didis Re: urban jungle -pytanie do znawczyn 29.03.11, 19:53 No ja go z UK sprowadzałam. Dziś uważam go za mój najlepszy wózkowy zakup Odpowiedz Link
baewaba Re:do didis 29.03.11, 20:33 napisz mi proszejaka wg Cibie jest dobra cena za zestaw z gondola i akcesorIami? Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: urban jungle -pytanie do znawczyn 30.03.11, 12:05 Jest prawie na płasko, u mnie w fotoforum jest zdjęcie . Odpowiedz Link