02.05.11, 10:02
To z jakim wozkiem zostajesz, kupujesz jeszcze cos nowego?
Obserwuj wątek
    • dima1312 Re: dima 02.05.11, 15:28
      zostałam z Elite i mini4,pewnie kupię zaraz coś zostało mi juz niewiele do ilości 30 zakupionych wozkow!! ale jak się uprę to trafię do księgi G.
      • isabel_o Re: dima 02.05.11, 15:34
        Ha ha, brawo dima! big_grin Ale uważaj bo jestem tuż za Tobą wink big_grin big_grin big_grin
        • dima1312 Re: dima 02.05.11, 15:43
          tak idziemy łeb w łeb!!! tylko ty masz trochę więcej czasu!!
        • isabel_o Re: dima 02.05.11, 15:44
          Dima i co my zrobimy jak nam dzieci z wózków wyrosną... Trzeba będzie sobie poszukać nowego bzika do obgadywania big_grin wink
    • cortinka Re: dima 02.05.11, 21:56
      Też się dzisiaj zastanawiałam co ja zrobię jak mi najmłodsze dziecko wyrośnie z okresu wózkowego? Powiększenie rodziny raczej nie wchodzi w grę wink
      Czytałam, że wózkomania lubi przechodzić w roweromanię, ewentualnie w butomanię. Dziewczyny, może coś w tym kierunku?
      • dima1312 Re: dima 03.05.11, 00:32
        tak musimy pomyśleć! narazie nic innego mi do głowy nie przychodzi...
        • agnes_nyc Re: dima 03.05.11, 08:49
          ja mam dwa wozki ktorych nigdy nie bede chciala sie pozbyc z sentymentu smile pewnie was nie dogonie bo zamierzam zatrzymac sie na max 5-6
          ale planuje jeszcze trzy przetestowac a najgorsze jest to ze zaczynam patrzec na Stokke heheh didis zarazilas mnie

po okresie wozkowym chyba beda buty bo mala manie juz mam teraz tylko miejsca brak sad
          • dima1312 Re: dima 03.05.11, 10:49
            hej, Agnes kup Stokka będziesz zadowolona moim skromnym zdaniem to wspaniały wozek ale nowy model stary nie ze względu na siedzisko mam zdjęcia stokke z moim wtedy 3 latkiem i wygląda supewozek oczywiście!
            • cortinka Re: dima 03.05.11, 11:13
              A mogłabyś przesłać mi na maila zdjęcia Stokke'a?
              • isabel_o cortinka 03.05.11, 11:45
                To co cortinka, po plusie stokke bedzie nastepny w kolejce. wink Zaloze się , że bedzie Cie meczyl jego zakup po tym jak zobaczysz zdjecie dimy big_grin
                • cortinka Re: cortinka 04.05.11, 21:29
                  isabel_o napisała:

> To co cortinka, po plusie stokke bedzie nastepny w kolejce. wink Zaloze się , że
                  > bedzie Cie meczyl jego zakup po tym jak zobaczysz zdjecie dimy big_grin

Oj będzie mnie ten Stokke męczył smile tylko moje dziecko waży już 14kg i nie wiem, czy kupno takiego wozka ma sens. Tzn. nie ma sensu, ale czy ktoś tu mówi o zdrowym rozsądku? wink
                  A kolor prześliczny, nie myślałam, ze Stokkowi tak ładnie będzie w granacie. Ma dima gust smile
                  • didis Re: cortinka 04.05.11, 21:59
                    No moja córka waży 15 i to już nie tosmile Poza tym przy takim już większym dziecku i cięższym trzeba trochę niżej wozić, aby rozkład środka ciężkości był odpowiedni.
              • agnes_nyc Re: dima 03.05.11, 11:48
                mi tez smile
        • isabel_o zdjęcie stokke dimy 03.05.11, 14:20
          http://img269.imageshack.us/img269/6734/zdjcie001dz.jpg

• saras-wati Re: zdjęcie stokke dimy 04.05.11, 06:17
            powtórzę się, ale mi się ten kocyk podoba!!big_grin chyba go zamówięwink
    • didis Re: dima 03.05.11, 13:29
      No dima mnie przekonala. Ja przy tym dziecku zakoncze na 8smile) ciekawa jestem jakie bea przy trzecim. Jak pisalam bardzo brakuje mi dodatkow do stokka. Chce zimowe i letnie oslonki. Mam cupholder i spiworek.
      Bardzo mnie zdziwilo ze sprzedalas juz bee. Czemu?
      • dima1312 Re: dima 03.05.11, 14:30
        pewnie robię żle Iza mnie odwodziła od sprzedania,ale ja muszę mieć wozek typu parasolka abym mogła zabierać do samolotu a bee szkoda! pewnie będę załowała wink
        • saras-wati Re: dima 04.05.11, 06:19
          no i wychodzi na to, że człowiek wyjechał na wakacje i przegapił beesad

dima, a jak 4-kołowe mini? pisałaś o nim w jakimś wątku(nie było mnie tylko 1,5 tygodnia, a tu takie zmiany)wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka