Dodaj do ulubionych

Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie

04.05.11, 20:45
U mnie po nałożeniu nakładek zniknęły wszelkie drgania - jeździłam nim 30 min jest ok, ale ciężej wg mnie skręca i czasem kółka w bok stają i muszę użyć trochę siły więcej niż zwykle by ruszyły. czy to normalne, czy reklamować?
Obserwuj wątek
    • dima1312 Re: Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie 04.05.11, 20:58
      ja bym reklamowała...u mnie nic takiego nie było
      • didis Re: Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie 04.05.11, 21:57
        Jutro z tym zadzwonię i też uprę się na wymianę stelaża.
    • isabel_o Re: Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie 04.05.11, 22:00
      U mnie też nic takiego się nie dzieje
      • didis Re: Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie 04.05.11, 22:42
        isabel, a co Ty im powiedziałaś, że oni Ci nowy wymienili stelaż? Jutro muszę być stanowcza.
        • isabel_o Re: Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie 04.05.11, 22:58
          Wiesz, u mnie byla troche inna sytuacja bo u mnie to wyszlo zanim wymyslili te nakladki i facet z 4kids zaproponowal zebym odeslala wozek a oni mi zwroca kase. Wyslalam wozek podalam dane swojego konta a tu cisza przelewu nie ma. Pan w koncu laskawie się odezwal mailem, że wozek jest w trakcie reklamacji i że czekaja na jakies nakladki wtedy mi go odesla. No i się wkurzylam strasznie zadzwonilam i powiedzialam, że jestem zawiedziona, że taka firma nie szanuje swojego zdania. Najpierw ustala cos z klientem a potem robi zupelnie cos innego. Powiedzialam im, że kasy nie musza zwracac bo i tak kupilabym nowy z poprawionej serii, ale kategorycznie nie zgadzam się na nakladki tylko maja mi wyslac z nowym stelazem z nowej dostawy. I trudno mogę czekac nawet miesiac ale stelaz ma być bez wad... No i czekalam prawie miesiac az odeslali mi wozek z nowym stelazem i wszystko jest ok. A napisz gdzie dokladnie się przykleja te nakladki ?
          • didis Re: Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie 05.05.11, 08:48
            Widzisz nakładek zupełnie nie widać, bo je sie przykleja pod kółka. Zdejmujesz kółka i zostają te bolce, nakładki mają dziurę, nakładasz je na te bolce - to naklejka gruba na 1mm. Nic nie widać.
          • lucyna_1980 Re: Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie 06.05.11, 10:07
            Isabel a czy Ty sprawdzałaś czy faktycznie nie masz tych nakladek?
    • didis Re: Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie 05.05.11, 08:49
      Tzn. nic nie widać, ale problem w tym, że nie pomogło.
      • lucyna_1980 Re: Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie 05.05.11, 09:25
        Mojego 02.05 zabrali , wczoraj pewnie do nich dotarł więc dziś bedę dzwonila.. ciekawe co dalej będzie
    • didis Re: Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie 05.05.11, 23:11
      Napisałam do 4 kids i nic nie odpisali. Może zadzwonię, czy poczekać jeszcze?
      • lucyna_1980 Re: Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie 06.05.11, 09:47
        Powodzenia życzę!
        Jak mnie wkurza ta firma od środy mają mojego bee a ja nie mogę się w żaden sposób skontaktować.
        Ani maila nie napiszą, a niejaki Pan S. z serwisu nawet nie raczy odbierać telefonów. Jak się wkurzę na maxa to zadzwonię do Bugaboo i im opowiem na jakim poziomie jest obsługa klienta prestiżowej marki w Polsce.
        Dla mnie to jest PORAŻKA!!!!
        • didis Re: Sprawdzałam moje bee+ mam pytanie 06.05.11, 10:11
          To ja zaraz zadzwonię. Rzeczywiście mnie to wkurza.
    • didis a ty zarządałaś nowego stelaża? 06.05.11, 10:12

• lucyna_1980 Re: a ty zarządałaś nowego stelaża? 06.05.11, 10:30
        tak - napisałam jasno, że chcę nowy stelaż albo wózek bo kazali mi odesłac w całości.
        A na jak nr dzwonisz? Ten z końcówką 152 do Pana S.?
        • didis Re: a ty zarządałaś nowego stelaża? 06.05.11, 10:38
          Telefon mi siadł jak się dodzwoniłam, więc nic nie wiem, zadzwonię dopiero z domusad
          • lucyna_1980 Re: a ty zarządałaś nowego stelaża? 06.05.11, 10:43
            To jak masz mozliwość zadzwonienia ze stacjonarnego to na gazetowego napiszę ci nr i może ci się uda.
            Ciekawe może on nie odbiera telefonów od znanych mu juz klientów?
            Zajrzyj na gazetowego
            • didis Re: a ty zarządałaś nowego stelaża? 06.05.11, 11:39
              dziękibig_grin
    • didis dodzwoniłam się 06.05.11, 16:08
      Koleś jest na targach. Powiedział, że może wyśle kuriera w poniedziałek, nie wie co się dzieje, ale jak będzie trzeba to wymieni wózek.
      • lucyna_1980 Re: dodzwoniłam się 06.05.11, 16:59
        Do mnie oddzwonił - w poniedziałek lub we wtorek dostanę nowy wózek tzn stelaż + siedzisko będzie nowe, a budę moją starą bo to jest osobne akcesorium.
        Także cały wózek dostanę nowy!!!! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka