12.05.11, 23:51
zobaczcie wkładka cenniejsza od wozka...allegro.pl/stokke-wkladka-z-owczej-welny-i1596245477.html
Obserwuj wątek
    • gatta28 Re: szok! 13.05.11, 00:19
      O Matko!!!! A te zestawy letnich i zimowych "wdzianek" tez nieźle stoją! Szok!! Gdyby tak człowiek chciał sobie "ubrać" Stokka na zimę, to poszłoby na to 2400zł ( wełna + komplet zimowy)!!!
      • tygisek Re: szok! 13.05.11, 07:19
        Dziewczyny, powiedzcie mi, ze to jest jakas pomylka...ktos musialby zderzyc sie ze sciana chyba
        • tygisek Re: szok! 13.05.11, 08:10
          poszperlalam....chyba jednak mozliwe, ale w szok wpedza niezmiennie
          • sylki Re: szok! 13.05.11, 09:07
            hahaha, a podobno to bugaboo jest wozkiem gwiazd wink
            pod katem ceny dodatkow, to stokke bije go na glowe smile
          • didis Re: szok! 13.05.11, 09:07
            Ja już pisałam o tych cenach u tego sprzedawcy. Ceny za te zestawy rzeczywiście są porażające, ale nie aż tak wysokie. Zestaw letni u tej Pani jest droższy o 300 zł niż 4kids, zimowy chyba ma podobną cenę. Porażające.
            Pisałam do babki bo za uchwyt do kubka - za 79zł ona chce 199?! Ale napisała, że to nie moja sprawa.... w sumie racja...ale przestrzegam.
            • sylki Re: szok! 13.05.11, 09:27
              Didis ale to i tak za kilka szmatek 650 zł, to duzo.
              Przesada i tyle.
            • womysia Re: szok! 13.05.11, 11:09
              szczerze powiem, to mnie się jeszcze te futrzaki na tym plastiku i rurze stokke kompletnie nie podobają - taki zgryz stylistyczny - stokke jest futurystyczny, a te skóry obdarte z owcy romantyczno-babcine... nie kupiłabym tego i za 100 zł tongue_outtongue_outtongue_out
    • isabel_o Re: szok! 13.05.11, 09:25
      Faktycznie szok!
      • marge.s Re: szok! 13.05.11, 09:58
        A ja w szoku bylam jak taka sama wczoraj znalazlam na ebay.co.uk za nie cale £100 tez do stokke a ta widze wymiata na calej linii wink
        Ale jaja, no jestem ciekawa czy znajdzie sie chetny big_grin

A tak przy okazji to co w ogole o myslicie o tych wkladkach z owczej skorki ? Bo sporo widzialam u mnie uzywanych w przyzwoitych cenach €20-30 ale do Bee+
        Moze by bylo mojej malej polozec na tym ? W zimne dni daje cieplo a latem nie poci dziecka.
        • didis Re: szok! 13.05.11, 11:06
          Dla mnie to nie jest praktyczne - śpiworek jest i tak potrzebny a płacić za to tyle kasy pod śpiworek? bez sensubig_grin
          Ja wylicytowałam za 79 i nie kupiłam w końcu....
    • didis Re: szok! 13.05.11, 11:07
      Napiszę jeszcze, że te ceny są ogólnie z kosmosu i mimo iż marzę o zimowym zestawie w kolorze plum to jednak jak go kupie to znaczy, że upadłam na głowę. Mam śpiworek, kupiłam jednak parasolkę więc dam sobie spokój! Muszębig_grin
      • dima1312 Re: szok! 13.05.11, 11:15
        myślę ze człowiek musi być zdrowo walnięty aby to kupić!!! napisałam wam bo śmiać mi się chciało kawałek futerka i taka cena wolałabym dodać i kupić nowego Stokka,w Ikea są podobne futerka za grosze! sama widziałam
        • ilhenny Re: szok! 13.05.11, 22:43
          to i ja dołożę 3 grosze ich fotelik 1500 zł
          a tu w normalnej cenie allegro.pl/besafe-izi-sleep-i1600962012.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka