saras-wati 26.05.11, 18:44 może mi pomożecie Wiem, że można kupić samą tapicerkę, znacie może namiary? na angielskim ebayu jest parę, ale chyba używanych do kupienia...macie jakieś pomysły? a może komuś zalega Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: tapicerka maclaren 26.05.11, 19:58 to ja ie podepne moze ktos ma daszek? do questa? saras jak znajdziesz i nie bedziesz uzywac daszku daj znac Odpowiedz Link
saras-wati Re: tapicerka maclaren 26.05.11, 20:39 szukam tapicerki najlepiej mod, a ja mam sport, więc będę potrzebowała i daszek a w DE nie ma takich aukcji? nie można gdzieś kupić tapicerki z daszkiem? Odpowiedz Link
tygisek Re: tapicerka maclaren 26.05.11, 21:04 swego czasu szukalam tapicerki do MX3, albo samej budki, nie udalo mi sie dzwonilam tez do dystrybutora, do serwisu, nie pomogli mi niestety na zagranicznych aukcjach nie szukalam musze przyznac, bo jakos nie chcialo mi sie bawic w wysylki do Polski i takie tam, troche boje sie komplikacji i pewnie nieslusznie, no ale coz Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: tapicerka maclaren 26.05.11, 21:21 w sumie to potrzebny mi tylko "szkielet daszku i tezaczeycosie zaczepia na stelaz" a naprawa przewyzsza wgmnie wartosc wózka.... Odpowiedz Link
saras-wati Re: tapicerka maclaren 26.05.11, 21:37 mi przedstawiciel maca w UK powiedział, że mogę kupić tapicerkę...tylko już nie dodał gdzie...pewnie zamawia z UK... Odpowiedz Link
didis Re: tapicerka maclaren 27.05.11, 10:08 Na stronie Maca można znaleźć, poszukaj dokładnie - kiedyś szukałam dla siebie, ale teraz jak szukałam nie znalazłam. Odpowiedz Link