Dodaj do ulubionych

czy to dobra cena?

28.05.11, 19:04
allegro.pl/full-zestaw-stokke-xplory-nowszy-model-i1628610683.html
pomijam koszt wysyłki, bo tu siędogadać nabank można, ale czy cena jest atrakcyjna?

Kurcze nie wiem tylko czy nie wolałabym roweru za te pieniądze tongue_out
Obserwuj wątek
    • dima1312 Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 20:23
      to dobra cena!ale nie daj się zwieżć on jest od dawna na sprzedaz i za tę cenę juz było paru chętnych więc cena minimalna jest widocznie zupełnie inna...
    • emma514 Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 20:26
      Stokke Cię kusi Sylkitongue_out?
      Ja sobie dzisiaj uświadomiłam, że muszę się tu do Was przyłączyć jako Wózkomaniaczkabig_grin.
      Zamówiłam dzisiaj Stokke dla Bazylka, samą spacerówkę za 3049,90 zł w sklepie stacjonarnym we Wrocławiu. Będzie to wersja z 2011 r. Ta tu sprzedawana to chyba 2010 r. Z wysyłką wychodzi 3050 zł - ja mam za tyle nowiutki wózek z gwarancją. Tyle, że muszę czekać na niego 3 tygodniesad
      Ciężko cokolwiek o wózku powiedzieć, gdy się nie widzi jego rzeczywistych zdjęć.
      • sylki Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 20:37
        hehe no kusi, mimo że mi się niepodoba , to kusi tongue_out
        Nie podobał mi się cameleon i bee haha i co big_grin
        a za 3000 to wolę mieć nową spacerówkę ze sklepu.

Co do aukcji, to faktycznie wózek z 2010r, teraz jest możliwość dopięcia dostawki dla starszaka.
        ech tylko czy ja potrzebuję kolejnego wózka? Kurde za 3 koła mam wypasiony 2 kołowy rower tongue_out
        • emma514 Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 20:44
          Każdy powód jest dobry, żeby zmienić wózeksmile
          Mnie się też cameleon nie podobał - zwłaszcza ta gondola wiszącą na wysokości kolan. W bee brakowało mi kubełkowego siedziska - na szczęście Bazylowi takżebig_grin.
          A Stokke od zawsze chciałam miećsmile.
          • didis Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 21:54
            Ten też jest z gwarancją, ale za tyle na ebayu kupisz jeszcze dodatkowo z tą zimową opcjąbig_grin Wg mnie się nie opłaca.
            A jaki kolor emma wzięłaś?
            Sylki a Ty jaki byś chciała?
            Dziewczyny jak już będziecie wybierały to pamiętajcie, że ten wózek ma tak brudzący materiał że dosłownie wszystko, buda i pałąk powinny być w praniu co chwila. Najlepiej pewnie wybrać navy, tylko ja jak drugi raz wybierałam to same wiecie jakie dylematy były.
            Dla dziewczynki na 100% wzięłabym ten limitowany pink.
            Sylki może się wstrzymaj i pojeździsz moim jak mnie odwiedziszbig_grin Później zdecydujeszbig_grin
            • sylki Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:05
              Didis ty ze mną się na balety szykuj haha tongue_out
              A ja teraz nie kupię, nie mam 3 tysi może za 3-4 msc się uda, tak przeglądam oferty. Na ebayu znalazlam za 515 euro ten blue.
              Mi się podoba fiolet, zieleń blue
              ale jak można łączyć by było to wziełabym fiolet z zielenią, ja się brudzących wózków nie boje hahaha

P.S
              widziałam na fotach go złożonego on wcale duzy nie jest (przynajmniej na fotach)
              • didis Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:10
                Ja mam vana i wg mnie jest duży, do normalnego auta to zajmie cały bagaznik. Warto też zaznaczyć, że od 2011 pokrowiec na pałąk jest inny - na suwak. Ja mam ten blue taki wciągany, który bardzo się odkształca, np. jak mały ząby zatopi i to już tak zostaje. Nowa wersja, którą dostanebig_grin, tego nie masmile
                • sylki Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:17
                  czyli warto kupic nowa wersje i skad tu kaske wziac. Ide grac w totka
                  • didis Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:20
                    Trzymam kciuki, ale na ebayu są nowsze wersjesmile
                    • sylki Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:24
                      no dobra, a gdzie w necie kupię stokke, na stronie 4kids się odnaleźć nie mogę, kiepski ten sklep mają.
                      Samą spacerówkę gdzie znajde?
                      • emma514 Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:37
                        W 4KIDS, ale cena powalasad
                        www.4kids.com.pl/produkt-1468.html
                        W Mama i ja - choć trochę taniej, ale bez rewelacji
                        www.mamaija.pl/?ProductID=3175
                        W Bobowózki można cały komplet kupić za 3299 zł
                        www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1068
                        • cortinka Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 23:19
                          emma514 napisała:

> W 4KIDS, ale cena powalasad
                          > www.4kids.com.pl/produkt-1468.html
                          > W Mama i ja - choć trochę taniej, ale bez rewelacji
                          > www.mamaija.pl/?ProductID=3175
                          > W Bobowózki można cały komplet kupić za 3299 zł
                          > www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1068

Ale w Bozbowózkach na zdjęciu pokazany jest ten starszy model, spacerówka nie ma tego kółeczka. Ta cena dotyczy na pewno Stokke'a 2011?
                          • sylki Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 23:22
                            jezuu jakiego kółeczka?
                            po czym mam poznac czy to 2010 czy 2011
                            • cortinka Re: czy to dobra cena? 29.05.11, 01:49
                              sylki napisała:

> jezuu jakiego kółeczka?
                              > po czym mam poznac czy to 2010 czy 2011

Kółeczka mają zarówno te z rocznika 2010 i 2011 (takie coś po bokach spacerowki smile . Starsze miały kreseczki smile
                              Czy to rocznik 2010 czy 2011 poznasz chyba tylko po pałąku i możliwości doczepienia deseczki dla drugiego dziecka. Ale na zdjęciach ciężko będzie zauważyć te różnice.
                              A czy ten wózek z linka ma polską gwarancję, skoro był zakupiony w USA?
                              • didis Re: czy to dobra cena? 29.05.11, 08:13
                                Nie doczytałam, pewnie ma gwarancję miedzynardową - trzeba się dopytać.
                                Ktoś tu przez stokke nie spał dłużej niż jatongue_out
                                • cortinka Re: czy to dobra cena? 29.05.11, 11:36
                                  Pytałam, ten czerwony z Allegro nie ma polskiej gwarancji.
            • emma514 Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:19
              Zamówiłam w kolorze dark navy, bo ja uwielbiam ciemne wózki i strasznie żałuję, że tych nowych Stokke nie ma w kolorze czarnym.
              • dima1312 Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:31
                ja miałam właśnie dark navy jest bardzi ciemny ładny czarny nie byłby fajny z tym materiałem
    • agnes_nyc Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 23:10
      sylki nie wierze przeciez ty antystokowa bylas
      • sylki Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 23:25
        ech dalej jestem, ale im czesciej go ogladam tym bardziej chce, nawet zastnawiam się nad starszym modelem, ale w dobrej cenie wink
        • didis Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 23:54
          Starsze to już zupełnie tanio dostaniesz. Jednak nie brałabym starszego.
          Ten navy to najwłaściwszy wybór kolorystyczny - gdbym nie zakochała się w purple to pewnie też bym tak zdecydowała, a tak będę miała brudzący. To napisz koniecznie jak dojdzie czy jesteś w nim tak zakochana jak ja w swoim;d
          Sylki kiedy dołączysz? Bo coś mi się wydaje, że w czerwcubig_grin A ja swój miałam sprzedaćbig_grinbig_grin
          Gdybym się tak nie zakochałabig_grin
          • emma514 Didis 30.05.11, 10:48
            Didis, a czy z tego nowego modelu Stokke też się da zrobić taczkę? Taką do jeżdżenia po plaży, wciągania wózka po schodach. Bo albo mam zaćmienie umysłu albo nie potrafię takiej informacji znaleźć. A bardzo mi zależy na tej opcji.
            • didis Re: Didis 30.05.11, 15:45
              Da się, ale dla mnie ta opcja jest średnia. Ja na plażę bym tego wózka nie brała, w Cameleonie/frogu też nie korzystałam z podobnej opcji...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka