sylki 28.05.11, 19:04 allegro.pl/full-zestaw-stokke-xplory-nowszy-model-i1628610683.html pomijam koszt wysyłki, bo tu siędogadać nabank można, ale czy cena jest atrakcyjna? Kurcze nie wiem tylko czy nie wolałabym roweru za te pieniądze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dima1312 Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 20:23 to dobra cena!ale nie daj się zwieżć on jest od dawna na sprzedaz i za tę cenę juz było paru chętnych więc cena minimalna jest widocznie zupełnie inna... Odpowiedz Link
emma514 Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 20:26 Stokke Cię kusi Sylki? Ja sobie dzisiaj uświadomiłam, że muszę się tu do Was przyłączyć jako Wózkomaniaczka. Zamówiłam dzisiaj Stokke dla Bazylka, samą spacerówkę za 3049,90 zł w sklepie stacjonarnym we Wrocławiu. Będzie to wersja z 2011 r. Ta tu sprzedawana to chyba 2010 r. Z wysyłką wychodzi 3050 zł - ja mam za tyle nowiutki wózek z gwarancją. Tyle, że muszę czekać na niego 3 tygodnie Ciężko cokolwiek o wózku powiedzieć, gdy się nie widzi jego rzeczywistych zdjęć. Odpowiedz Link
sylki Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 20:37 hehe no kusi, mimo że mi się niepodoba , to kusi Nie podobał mi się cameleon i bee haha i co a za 3000 to wolę mieć nową spacerówkę ze sklepu. Co do aukcji, to faktycznie wózek z 2010r, teraz jest możliwość dopięcia dostawki dla starszaka. ech tylko czy ja potrzebuję kolejnego wózka? Kurde za 3 koła mam wypasiony 2 kołowy rower Odpowiedz Link
emma514 Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 20:44 Każdy powód jest dobry, żeby zmienić wózek Mnie się też cameleon nie podobał - zwłaszcza ta gondola wiszącą na wysokości kolan. W bee brakowało mi kubełkowego siedziska - na szczęście Bazylowi także. A Stokke od zawsze chciałam mieć. Odpowiedz Link
didis Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 21:54 Ten też jest z gwarancją, ale za tyle na ebayu kupisz jeszcze dodatkowo z tą zimową opcją Wg mnie się nie opłaca. A jaki kolor emma wzięłaś? Sylki a Ty jaki byś chciała? Dziewczyny jak już będziecie wybierały to pamiętajcie, że ten wózek ma tak brudzący materiał że dosłownie wszystko, buda i pałąk powinny być w praniu co chwila. Najlepiej pewnie wybrać navy, tylko ja jak drugi raz wybierałam to same wiecie jakie dylematy były. Dla dziewczynki na 100% wzięłabym ten limitowany pink. Sylki może się wstrzymaj i pojeździsz moim jak mnie odwiedzisz Później zdecydujesz Odpowiedz Link
sylki Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:05 Didis ty ze mną się na balety szykuj haha A ja teraz nie kupię, nie mam 3 tysi może za 3-4 msc się uda, tak przeglądam oferty. Na ebayu znalazlam za 515 euro ten blue. Mi się podoba fiolet, zieleń blue ale jak można łączyć by było to wziełabym fiolet z zielenią, ja się brudzących wózków nie boje hahaha P.S widziałam na fotach go złożonego on wcale duzy nie jest (przynajmniej na fotach) Odpowiedz Link
didis Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:10 Ja mam vana i wg mnie jest duży, do normalnego auta to zajmie cały bagaznik. Warto też zaznaczyć, że od 2011 pokrowiec na pałąk jest inny - na suwak. Ja mam ten blue taki wciągany, który bardzo się odkształca, np. jak mały ząby zatopi i to już tak zostaje. Nowa wersja, którą dostane, tego nie ma Odpowiedz Link
sylki Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:17 czyli warto kupic nowa wersje i skad tu kaske wziac. Ide grac w totka Odpowiedz Link
didis Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:20 Trzymam kciuki, ale na ebayu są nowsze wersje Odpowiedz Link
sylki Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:24 no dobra, a gdzie w necie kupię stokke, na stronie 4kids się odnaleźć nie mogę, kiepski ten sklep mają. Samą spacerówkę gdzie znajde? Odpowiedz Link
emma514 Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:37 W 4KIDS, ale cena powala www.4kids.com.pl/produkt-1468.html W Mama i ja - choć trochę taniej, ale bez rewelacji www.mamaija.pl/?ProductID=3175 W Bobowózki można cały komplet kupić za 3299 zł www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1068 Odpowiedz Link
cortinka Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 23:19 emma514 napisała: > W 4KIDS, ale cena powala > www.4kids.com.pl/produkt-1468.html > W Mama i ja - choć trochę taniej, ale bez rewelacji > www.mamaija.pl/?ProductID=3175 > W Bobowózki można cały komplet kupić za 3299 zł > www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1068 Ale w Bozbowózkach na zdjęciu pokazany jest ten starszy model, spacerówka nie ma tego kółeczka. Ta cena dotyczy na pewno Stokke'a 2011? Odpowiedz Link
sylki Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 23:22 jezuu jakiego kółeczka? po czym mam poznac czy to 2010 czy 2011 Odpowiedz Link
cortinka Re: czy to dobra cena? 29.05.11, 01:49 sylki napisała: > jezuu jakiego kółeczka? > po czym mam poznac czy to 2010 czy 2011 Kółeczka mają zarówno te z rocznika 2010 i 2011 (takie coś po bokach spacerowki . Starsze miały kreseczki Czy to rocznik 2010 czy 2011 poznasz chyba tylko po pałąku i możliwości doczepienia deseczki dla drugiego dziecka. Ale na zdjęciach ciężko będzie zauważyć te różnice. A czy ten wózek z linka ma polską gwarancję, skoro był zakupiony w USA? Odpowiedz Link
didis Re: czy to dobra cena? 29.05.11, 08:13 Nie doczytałam, pewnie ma gwarancję miedzynardową - trzeba się dopytać. Ktoś tu przez stokke nie spał dłużej niż ja Odpowiedz Link
cortinka Re: czy to dobra cena? 29.05.11, 11:36 Pytałam, ten czerwony z Allegro nie ma polskiej gwarancji. Odpowiedz Link
emma514 Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:19 Zamówiłam w kolorze dark navy, bo ja uwielbiam ciemne wózki i strasznie żałuję, że tych nowych Stokke nie ma w kolorze czarnym. Odpowiedz Link
dima1312 Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 22:31 ja miałam właśnie dark navy jest bardzi ciemny ładny czarny nie byłby fajny z tym materiałem Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 23:10 sylki nie wierze przeciez ty antystokowa bylas Odpowiedz Link
sylki Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 23:25 ech dalej jestem, ale im czesciej go ogladam tym bardziej chce, nawet zastnawiam się nad starszym modelem, ale w dobrej cenie Odpowiedz Link
didis Re: czy to dobra cena? 28.05.11, 23:54 Starsze to już zupełnie tanio dostaniesz. Jednak nie brałabym starszego. Ten navy to najwłaściwszy wybór kolorystyczny - gdbym nie zakochała się w purple to pewnie też bym tak zdecydowała, a tak będę miała brudzący. To napisz koniecznie jak dojdzie czy jesteś w nim tak zakochana jak ja w swoim;d Sylki kiedy dołączysz? Bo coś mi się wydaje, że w czerwcu A ja swój miałam sprzedać Gdybym się tak nie zakochała Odpowiedz Link
emma514 Didis 30.05.11, 10:48 Didis, a czy z tego nowego modelu Stokke też się da zrobić taczkę? Taką do jeżdżenia po plaży, wciągania wózka po schodach. Bo albo mam zaćmienie umysłu albo nie potrafię takiej informacji znaleźć. A bardzo mi zależy na tej opcji. Odpowiedz Link
didis Re: Didis 30.05.11, 15:45 Da się, ale dla mnie ta opcja jest średnia. Ja na plażę bym tego wózka nie brała, w Cameleonie/frogu też nie korzystałam z podobnej opcji... Odpowiedz Link