Dodaj do ulubionych

silver cross fizz

13.06.11, 12:30
wczoraj widziałam ten wózek na placu zabawwink głównie pomilak o Tobie pomyślałam, bo chyba interesowałaś się tym wózkiem? przyznam, że wyglądał bardzo fajnie, co ciekawe, siedzisko wydało mi się dosyć głębokie, jak na taki wózek...do tego, jakby było lekko pod kątem - siedziała w nim ok. 2-letnia dziewczynka i wg mnie wyglądała w nim zdecydowanie lepiej niż trochę starszy chłopczyk w volo;

niestety rączki, jak dla mnie trochę za wysoko, podobnie wyglądały, jak te w m&p cruise - nawet w takim samym szarym odcieniu byłysmile dosyć płytka budka, ale nie bardziej niż w jane...siedzisko boczki miało z siateczki i oparcie trochę do spania się odchylało; kółka chyba tej samej wielkości, co w queście...

nawet sprawiłabym sobie ten wózek do samochodu, tylko jedna rzecz mi się nie spodobała, mianowicie oparcie wydało mi się wyjątkowo krótkie...

może któraś z Was użytkuje ten wózek? jak się sprawuje? czy jest awaryjny? bo w tej cenie mógłby być fajną alternatywą dla questa czy triumpha?
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: silver cross fizz 15.06.11, 13:23
      Sarasm widze, ze drazysz w wozkach z UK wink
      Silver Crossy maja fatalne kolka. U mnie te wozki odpadaja na etapie wertowania opinii w internecie i sporadycznych zerkniec na cudze kolka. Wszystkie modele SC, ktore rozpatrywalam, czyli Pop, Fizz i Dazzle terkocza, piszcza i sa po prostu nie takie jak byc powinny (z czego jezdzilam tylko dwuletnim Popem i miesiecznym Dazzlem i kolka jakby nie byly zbiezne, do tego w Dazzle hamulec nie wchodzil lekko, moj Triumph ma kolka w podobnym stanie po 6 latach uzywania). Jeszcze mi Zest zostal do zweryfikowania, ale jest na tyle do Popa podobny, ze pewnie roznicy w kolkach nie bedzie.
      • saras-wati Re: silver cross fizz 15.06.11, 13:38
        no tak, drążę i drążęwink ale zawsze wracam i dochodzę do przekonania, że muszę kupić questawink lubię parasolki i bastasuspicious tylko zawsze jakiś drobny szczegół psuje mi wszystkosad w queście chciałabym trochę bardziej rozkładane oparcie oraz zmieniłam tą piankę, bo szybko się niszczysad
        • pomilak1 Re: silver cross fizz 15.06.11, 13:48
          Saras oglądałam fizza w sklepie, nawet przymierzałam Kubę do niego. Prowadzenie, podbijanie super - jak w volo, buda mniejsza, kółka tak samo terkotały jak volo, jak z wytrzymałością to nie mam pojęcia, krótkie oparcie ale znowu siedzisko wg mnie lepsze niż w volo - synek się tak nie zapadł tylko fajnie siedział, no i to rozłożenie to jest takie hmmm no "ociupinkę" tongue_out
          • pinik Re: silver cross fizz 15.06.11, 15:00
            Mialam ten wozek przez moment w domu. Napalilam sie, bo w necie mi sie b. podobal. Ale na zywo strasznie tandetny mi sie wydawal. Odrazu go sprzedalam, jeszcze zanim wyszlam na spacer.

Quest za to jest dobrym wozkiem. I wg. mnie pozycja do spania jest bardzo ok. Kiedys, jak nam buzz nie dolecial do Dubaju, to przez pierwsze dni wozilam mojego mlodszego synka (tam wlasnie wtedy skonczyl rok) w quescie, ktorego wzielismy dla starszego. Uwazam, ze nie bylo mu zle. Calkiem wygodnie i dlugo w nim sypial.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka