Dodaj do ulubionych

do Koala0405

17.06.11, 10:25
Hej,
Mam pytanie, czy jak odsyłałas budkę PP mini do serwisu/sklepu to na własny koszt?
Moj pp przyszedł wczoraj jednak kurcze jedna napka/zatrzask w budce jest lekko skrzywiona i nie da się jej zapiąć do wózka- stąd to pytanie.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: do Koala0405 17.06.11, 10:45
      Ja wysłałam przedstawicielowi na Polskę do Poznania maila z opisaniem problemu dot. budki. Oni w odpowiedzi poprosili o zdjęcia wnętrza budki /były plamy z nierównomiernego impregnowania tkaniny/ i później już tylko kurier przywiózł mi nową budkę. Nic nie płaciłam a trwało to chyba trzy dni od początku korespondencji z nimi. W sumie mam teraz dwie budy. Aha i wysłali mi brakującą zaślepkę do krzyżaka. Może najpierw skontaktuj się telefonicznie.
      • mmadziulek peg perego pliko mini 17.06.11, 12:55
        Mam odesłać budkę ale kuriera oni mi zamówią- widać,że zarówno sklep jak i serwis działają bez zarzutu to też b.ważne.
        Dzięki za pomoc jeszcze raz- wózeczek super - a system składania to jakaś rewelacja ! Jedynie kółka mogłybyć z czegoś innego chociaż jeszcze nie sprawdzałam jak te sprawują się w terenie.

• koala0405 Re: peg perego pliko mini 17.06.11, 13:18
          Kółka niestety terkoczą ale mi to już nie przeszkadza bo cieszę się, że wszędzie go zabiorę.
          Składanie dziecinnie proste i jest tak krótki po złożeniu, że chyba do seicento się zmieści.
          Zamówiłam sobie kolorową wkładkę do wózka i ciekawa jestem czy się zgra z wózkiem.
          • mmadziulek Re: peg perego pliko mini 17.06.11, 13:58
            to,że terkoczą to nic....byle jeździły np przez delikatnie piaszczystą drogę smile
            oooo jaka wkładka ? masz jakiegos linka? chociaż do naszej żywej zieleni to już pewnie too much smile
            No właśnie ta długość jest niesamowita.... nawet malutkie volo jest trochę dłuższe....
            • koala0405 Re: peg perego pliko mini 17.06.11, 15:17
              Wózek jedzie prawie po każdej nawierzchni /jedynie po kamienistek drodze było ciężko/ a co do wkładki to zamówiłam na wymiar /prawdopodobnie była uszyta wczoraj/ ale jeszcze jej nie mam.
              Tu jest namiar do Pani, która szyje pod wymiar:
              allegro.pl/materacyk-zsaszetka-wkladka-do-wozka-spacerowki-i1670418777.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka