Dodaj do ulubionych

zamówiłam joolz day- jeans

27.06.11, 14:27
Jak w temacie. Ma być u mnie w środę. smile Zawsze chciałam wypróbować kubełkowe siedzisko no i teraz będą miała tą możliwość, do tego kubełek zamontowany jest wysoko i to też mi się podoba. smile Będę musiała tylko jeszcze dokupić jakąś parasolkę do wózka żeby słoneczko Małej nie świeciło. Nie chcę już wydawać dużo kasy i kupować oryginalną joolza bo i tak już budżet wyczerpałam ale nie chcę też tych zwykłych za 30 parę złotych bo jedna już mi się na sprężynce (tej do wyginania w każdą stronę złamała) ...więc jaką mam kupić? Polećcie którąś? Bo daszek od teutonii nie będzie pewnie pasował do daszka joolza, nie?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: zamówiłam joolz day- jeans 27.06.11, 14:46
      Mi z parasolkami za 30 zł nic się nie dzieje, ale to dlatego, że kupiłam dwie i oba mocowania od razu przykręciłam do wózka. Dzięki temu nie musiałam bóg wie jak wyginać big_grin
      • malenstwo2010 Re: zamówiłam joolz day- jeans 27.06.11, 14:55
        czyli na stałe masz zamontowane 2 trzonki od parasolki i w zależności od strony gdzie świeci słońce wkładasz tą górną część parasolki albo z prawej albo z lewej strony? Dobrze rozumiem? smile
        • sylki Re: zamówiłam joolz day- jeans 27.06.11, 15:09
          malenstwo2010 napisała:

> czyli na stałe masz zamontowane 2 trzonki od parasolki i w zależności od strony
          > gdzie świeci słońce wkładasz tą górną część parasolki albo z prawej albo z lew
          > ej strony? Dobrze rozumiem? smile

Dokładnie tak big_grin
    • cortinka Re: zamówiłam joolz day- jeans 27.06.11, 21:31
      Wiesz co, ja chyba mocowałam daszek teutonii na tym wózku. Z brzegu budki jest taka metalowa obręcz i daszek dało się tam zamontować. Przynajmniej tak mi się wydaje... Miałam tyle wózków, ze zaczynam się gubić co do czego pasuje wink
      A kolor indygo jest przepiękny moim zdaniem, sama miałam taki smile
      To jeden z najładniejszych kolorów wózków jakie miałam.
      • malenstwo2010 Re: zamówiłam joolz day- jeans 27.06.11, 22:15
        indygo? smile
    • cortinka Re: zamówiłam joolz day- jeans 27.06.11, 22:20
      Ten dżinsowy kiedyś nazywał się indygo, to taki kolor:
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qj/ri/hkte/ESBBJdMueWxEnR5neB.jpg
      • malenstwo2010 Re: zamówiłam joolz day- jeans 27.06.11, 22:30
        aaa smile Nazwa tylko się zmieniła, kolor będzie ten sam? Jak Ci się sprawował joolz?
    • cortinka Re: zamówiłam joolz day- jeans 27.06.11, 22:38
      Fajny był, ale jakoś nie jeździłam nim specjalnie często.
      Plusy to odpinany pałąk i wysokie siedzisko. I wygląd oczywiście smile
      Minusy to mały kosz na zakupy, płytkie siedzisko (jak dla mnie), słabo osłaniająca budka i waga (jest cięższy niż Bugaboo).
      Ale generalnie więcej zalet niż wad.
      • malenstwo2010 Re: zamówiłam joolz day- jeans 27.06.11, 22:59
        waga dla mnie w tym wypadku nie jest aż tak istotna, będę go używała stacjonarnie, mały kosz na zakupy też jakoś przeżyje, tylko to płytkie siedzisko mnie martwi i słabo osłaniająca buda. Na budę jest jakiś patent bo chyba parasolka nie będzie wchodziła w grę...?
        • malenstwo2010 cortinka 28.06.11, 08:59
          masz może jeszcze ten daszek teutonii? smile
          • malenstwo2010 joolz 28.06.11, 14:05
            dostałam wiadomość, że będzie w czwartek więc jeszcze 2 dni oczekiwania...chlip chlip...sad
            • marge.s Re: joolz 28.06.11, 14:11
              Przytulam wirtualniue bo wiem co czujesz kiss

ja tez czekam na moja przesylke, w jednym skllepie poinformowali mnie ze sciagna wozek dla mnie za 2-3 tygodnie wiec zmienilam sklep i niby jutro ma przyjsc ... ale pewnosci nie mam sad
              • malenstwo2010 Re: joolz 28.06.11, 14:13
                a jaki wózeczek będziesz miała ?smile
    • cortinka Re: zamówiłam joolz day- jeans 28.06.11, 22:50
      Kobitki, ale właśnie to oczekiwanie jest najwspanialsze wink
      A daszek do teutonii jeszcze mam, ale nie mam już Joolza, więc nie mogę go przymierzyć.
      • malenstwo2010 cortinka 29.06.11, 11:51
        a nie pamiętasz czy pasował do joolza? nie masz możliwości przymierzyć go do joolza w sklepie? smile ten daszek dobrze spełnia swoje zadanie? chroni przed słońcem?
        Pozdr.
        • marge.s ;) 29.06.11, 12:30
          Ja czekam na MB Swift - niby dzisiaj mialby byc ale nie mam nawet potwierdzenia wysylki maialem tylko slownie przez telefon wink
          Rany chodze od drzwi do okna jak dziecko i wypatruje kuriera big_grinbig_grinbig_grin

Ale cos w tym oczekiwaniu jest fajnego tongue_out

Malenstwo pochwal sie jak juz dotrze suspicioussuspicious
          • malenstwo2010 Re: ;) 29.06.11, 12:39
            ja jutro będę pewnie chodziła od okna do okna smile he he. Tylko najgorsze jest to że między 13 a 14 mnie nie będzie bo idę ze starszakiem do fryzjera. Mam nadzieję że w tych godzinach kurier nie przyjedzie. Jak już go dostanę to wkleję zdjęcia smile
            Marge.S, a ja na zdjęcia Twojego Swift'a czekam. Ile miesięcy ma przyszły użytkownik MB Swift? smile
            • emma301 Re: ;) 30.06.11, 17:59
              Czekamy razem z Tobą.
              Mam nadzieję, że bryczka już dotarłasmile
              • malenstwo2010 już jest :) 30.06.11, 18:10
                Już go mam. Jest super, jeździ leciutko, podbija się jeszcze lepiej. Wszystko tak delikatnie działa. Amortyzacja lepsza niż fusion którym dobrze mi się jeździ. Zadowolona jestem bardzo. Polecam ten wózio!!!
                • dziustynka Re: już jest :) 30.06.11, 22:18
                  a gdzie foty?!! smile
                  • malenstwo2010 Re: już jest :) 30.06.11, 22:22
                    Jutro na spokojnie wstawię... bo dzisiaj nie mam już mocy. smile Zatrudnię jutro moją małą modelkę i pokażę jak się prezentuje w nowej bryce tongue_out
    • cortinka Re: zamówiłam joolz day- jeans 01.07.11, 21:56
      To dobrze, że jesteś zadowolona smile
      Daszek Teutonii jest świetny, skutecznie osłania przed słońcem. Nie mam, niestety, nigdzie joolza w poblizu, więc nie mogę sprawdzić, czy pasuje.
      • marge.s Re: zamówiłam joolz day- jeans 01.07.11, 23:34
        Ja tez czekam na fotki tongue_out

Mojego swifcika sfotografuje jutro, pasazerka ma 7 miesiecy i troche sie boje, ze za dlugo nim nie pojezdzi sad
        • gaga-sie Re: zamówiłam joolz day- jeans 01.07.11, 23:55
          Pojeździ, pojeździsmile Dzieci tylko na początku tak szybko rosną.
          • malenstwo2010 joolz day- jeans (Zdjęcia) 02.07.11, 14:35
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/tA17LiUFuPeeWM1zBB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/czVPN6uqSBPBfrRMDB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/Qjd2nbASq1w6qb3rzB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/QucSDoSugnPjUTtUGB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/QucSDoSugnPjUTtUGB.jpg
            • malenstwo2010 Re: joolz day- jeans (Zdjęcia) 02.07.11, 14:36
              Dwa razy to samo zdjęcie. smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/dCSraMSr2cDAP4OBsB.jpg
              • lucyna_1980 Re: joolz day- jeans (Zdjęcia) 02.07.11, 14:40
                Fajny, fajny - mi się zawsze Joolz podobał smile
                • mirtillo1983 Re: joolz day- jeans (Zdjęcia) 02.07.11, 16:09
                  super wózio jaki dostojny super połączenie jeansu z czarnym stelażem smile
              • dziustynka Re: joolz day- jeans (Zdjęcia) 03.07.11, 14:40
                noo, czarny stelaż wymiata!!
                • malenstwo2010 Re: joolz day- jeans 03.07.11, 21:47
                  joolz wcale nie jest tak ciężki jak mi się wydawało. Bez problemu wnoszę go i znoszę smile Waga porównywalna do fusiona. Obawiałam się kubełka ale jest naprawdę super. smile
                  • malenstwo2010 cortinka 03.07.11, 21:49
                    Ten jeans jest chyba ciemniejszy niż ten Twój indygo. Chyba że na zdjęciu ten Twój jaśniej wyszedł smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka