Dodaj do ulubionych

bugaboo się kolebie...

27.06.11, 15:23
Czy to normalne, że kiedy się wózek unosi podczas, np., wjazdu na krawężnik, to uchwyt ma luzy? Czy to normalne, że gondola jakby się kolebała (do przodu i do tyłu), kiedy się na nią naciśnie? Kupiłam używany model-ten najnowszy, po jednym dziecku, wierzyć mi się nie chce, że może być zepsuty...
Obserwuj wątek
    • sylki Re: bugaboo się kolebie... 27.06.11, 15:28
      rączka ma luzy i zawsze miała, ten model tak ma
      gondolka/siedzisko spacerowe też się troche rusza przód/tył - musisz się przyzwyczaić
      • maman3 Re: bugaboo się kolebie... 27.06.11, 16:25
        Dzięki, kamień z serca smile , mam nadzieję, że da się przyzwyczaić...
        • sylki Re: bugaboo się kolebie... 27.06.11, 16:33
          Da sie big_grin, za dużo ma plusów by takie tam drobiazgi miały przeszkadzać wink
        • isabel_o Re: bugaboo się kolebie... 27.06.11, 16:45
          Da się przyzwyczaićsmile Cameleon jest super wink
    • misiunia22.0 Re: bugaboo się kolebie... 27.06.11, 19:20
      da sie przywyczaic moj tez tak ma mimo ze mam model z motylkami i tez uzywany;p ale jak wlozyłam małego do niego po xa tez myslslam ze cos z nim nie tak ale tak juz chyba musi byc a malemu super sie siedzi i usypia szybciej jak go lekko buja jak jade i ta waga po xa normalnie nie czuc ze cos sie pchasmile nawet z 3 latkiem czasem jest lekko
      • marge.s Re: bugaboo się kolebie... 28.06.11, 13:29
        Ja sie nie przyzwyczailam sad i sprzedalam po kilku miesiacach. Szkoda bo zawsze bardzo mi sie podobal, ale ja juz tak mam uncertain ze jak jakis szczegol mi w wozku nie pasuje to juz mi sie nie podoba.
        No ale Bugaboo cos w sobie ma wink bo juz zawsze sie bede za nimi ogladac na ulicy big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka