Dodaj do ulubionych

Boję się...bee

28.06.11, 16:55
PRZyszedł dziś, a ja się boję, że będzie mi dzwonił hehe.
Dziecko szczęśliwe już w nim siedzi, a ja boję się nim poruszać, bo cały czas słyszę ten dźwięk uncertain
POwinnam iść na spacer, ale może jutro wink Póki co delektuję się zapachem nowości haha i staram się nie myśleć o dzwonieniu suspicious
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: Boję się...bee 28.06.11, 17:02
      Będzie dobrze smile
      Nie bój się - spacery nie gryzą big_grin

Też tak miałam smile
      • pomilak1 Re: Boję się...bee 28.06.11, 18:06
        Sylki to może jakąś MP3 na uszy, co? tongue_out a tak na serio to będzie dobrze!musi smile
    • sylki TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 19:32
      póki co nie dzwoni, ciężej się go prowadzi, ale jak dla mnie super.
      Już mi się nie chce innego wózka...póki co suspicious
      • pomilak1 Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 20:58
        Dobrze że dodałaś "póki co" tongue_out big_grin super że naprawiony smile
        • lucyna_1980 Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 21:50
          Ciekawe kiedy zachce Ci się Stokke wink Bo chyba coś tam kiedyś wspominałaś big_grin
          • sylki Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 21:59
            No jakbym miała dostać w prezencie. Teraz zamiast wózka kupuje rower big_grin
            • lucyna_1980 Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 22:12
              To lepiej mnie zbanuj bo niedługo zobaczysz fotki mojego nowego nabytku i się zakochasz wink
              • malenstwo2010 Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 22:16
                a co kupiłaś Lucynka?
                • lucyna_1980 Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 22:19
                  Jeszcze nic - ale tuż tuż jest Stokke big_grin
              • sylki Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 22:29
                spoko big_grin
                będę się cieszyć razem z tobą.
                Nie stać mnie teraz na stokke, ba na mini mnie nie stać sad
                no cóż będę sobie kupowała dodatki do bee tongue_out
                a dziś się przekonałam jak bardzo mi brakuje uchwytu na kubek, tylko czemu on taki drogi sad
                • lucyna_1980 Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 22:40
                  No drogi, ale jest naprawdę fajnie wykonany w komplecie masz 4 zaczepy ( 2 do bee i 2 do cameleona). Dla mnie niezbędny bo młoda pije z kubka kapka i jak nie siedzi w uchwycie to wszystko się rozlewa uncertain
                  Ja kombinowalam doczepić jakiś uniwersalny ale nic nie pasowało...
                  • sylki Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 22:47
                    ech no ja szukałam uniwersalnych, ale szerze, to ceny takie jak za oryginał uncertain
                    teraz stoję przed wyborem - uchwyt na kubek czy grafitowa wkładka, a może uchwyt i wkładka od pani Helenki, a właśnie muszę koniecznie jutro do niej napisać maila
                    • lucyna_1980 Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 23:32
                      Ta wkładka to żaden szał - mała lubi się bawić butami a że ma na rzepy to je odpina i cała wkładka na wysokości nóg pohaczona. Może się nie poci na niej ale jak za tą cenę to tak nie powinno być. Drugiej takiej nie kupię.
                      • sylki Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 23:52
                        No coś ty!
                        W takim razie jutro na 10000% pisze do p.Helenki smile
            • olus22 Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 22:16
              Ja dzisiaj dostałam moje pierwsze bee nigdy nie byłam przekonana do tych wózków ale jest rewelacyjny jeszcze lżej się prowadzi niż stokke.
              Najpierw miał być kolor różowy a w końcu wzięłam off white i różową poarasolkę
              • sylki Re: TFU TFU nie dzwoni :D 29.06.11, 22:26
                Ja mam summer edition, brudzi się niemiłosiernie, ale chusteczki te mokre dają radę w czyszczeniu big_grin
                Piękny jest
                • olus22 Re: TFU TFU nie dzwoni :D 30.06.11, 09:12
                  Mi też się bardzo podobał ten kolor ale w końcu przemówił rozsądek, ponieważ będzie to mój wózek na wakacje więc będzie często z nami podróżował i jak bym miała jasny to bym cały czas panikowała i krzyczała na męża żeby uważał bo się pobrudzi itp........
                  • sylki Re: TFU TFU nie dzwoni :D 30.06.11, 09:52
                    hahaha, no ja go sama do samochodu pakuje, bym później w razie co nie miała do męża pretensji, że coś źle zrobił haha
                    ale powiem szczerze, że czyści się na wilgotno super, jedynie co mu może zaszkodzić i potrzebne jest prane, to woda, a dokładnie oblanie wodą, po wyschnięciu robią się nieestetyczne zacieki i siedzisko od razu do prania
                    • olus22 Re: TFU TFU nie dzwoni :D 30.06.11, 10:01
                      Jak tak cały czas piszesz że tak super się czyści to co raz bardziej żałuję że nie wzięłam tego summer edition, ale ten mój też ładnie wygląda z tą różową parasolką tylko że ona jest bardziej chyba dla ozdoby niż osłony przez słońce. Stwierdzam że szkoda pieniędzy na parasolkę w stokke jest to zdecydowanie lepiej rozwiązane.
                      • sylki Re: TFU TFU nie dzwoni :D 30.06.11, 10:49
                        Nie żałuj, czarny z off whitem jest też super.
                        O tyle masz lepiej, że nie dostajesz zawalu jak dziecko wcina jakiś owoc mocno barwiący big_grin
                        A parasolka u mnie akurat zdaje egzamin, choć wolę no namy smile bo za 70 zł mam dwie a nie połowę jednej bugaboo wink
                        • olus22 Re: TFU TFU nie dzwoni :D 30.06.11, 10:59
                          A mozesz mi wkleić zdjęcie gdzie się montuje parasolkę bo nie wiem czy dobrze ją przyczepiłam i może dlatego nie zdaje egzaminu.
                          • sylki Re: TFU TFU nie dzwoni :D 30.06.11, 11:10
                            mam uchwyt nr 3 montuję ją z boku na raczce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka