Dodaj do ulubionych

Czy jest takie cosik, jak Quinny Zapp Xtra, ale...

26.07.11, 21:23
No właśnie, czy jest taki wózek o funkcjach, jak Quinny Zapp Xtra byleby się tylko jeszcze składał w jedną całość?

Czyli żeby miał lekki stelaż z siedziskiem montowanym w obydwu kierunkach, rozkładanie do pozycji leżącej, sensowna budka, kosz na zakupy. Ewentualnie bez montażu fotelika, ale to pewnie najmniejszy problem.

Najważniejsze, by sensownie składał się w jeden kawałek. Powiedzmy, że cena nie gra roli wink
Obserwuj wątek
    • duraczek Re: Czy jest takie cosik, jak Quinny Zapp Xtra, a 26.07.11, 21:34
      Odwracane siedzisko i małą wagę oraz składanie w 1 kawałku mają:
      Peg Perego Switch Easy Drive - z jedną pełną rączką (mam, sprzedaje i polecam)
      Peg Perego Switch Completo - tańszy bo z 2 rączkami.
      Te modele ważą 1kg więcej niż QZX

Jst tez jakiś model chicco- widziałam w sklepie ale nie używałam.
      • pinik Re: Czy jest takie cosik, jak Quinny Zapp Xtra, a 26.07.11, 21:51
        Bugaboo Bee i Bee+
        • dziustynka Pinik 26.07.11, 21:53
          W którymś wątku o QZX czytałam, że widziałaś na żywo ten wózek w kolorze Electric Blue. Pamiętasz może odcień tego kolorku? Czy to jest jasny niebieski, czy bardziej ciemny?
          • dziustynka Xtra 28.07.11, 23:00
            No i mam Xtra, czarnego. PP za bardzo rozklekotane. BBee+ niestety nie w tej chwili i jednak pewnie nie dla tego dziecka, bo jeszcze BJCM4 w kolejce czeka smile A chcę go już na wyjazd wrześniowy, także jednak cena zagrała rolę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka