Dodaj do ulubionych

Daszek Teutonii i MB Urban Jungle

31.07.11, 21:36
Dziewczyny, czy ktoras z Was uzywa moze dasza teutonii z Urbanem? Jak to wyglada i jak sie sprawuje? Chodzi mi o ten model Urbana z NZ, co nie ma jeszcze tego panela przeciwslonecznego w budce....Wszystko wskazuje na to ze z nami na wakacje pojedzie jednak moj ukochany Urban, przydalaby mi sie dodatkowa oslona przeciwsloneczna, bo nie przyjaznie sie z parasolkami (choc mam oryginalna MB to jakos nigdy jej nie uzylam)...Moze dysponujecie jakims zdjeciem?
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Daszek Teutonii i MB Urban Jungle 31.07.11, 22:32
      Fotki nie mam, ale uzywalam takiej kombinacji i bardzo dobrze sie sprawdzala.
      • tygisek Re: Daszek Teutonii i MB Urban Jungle 31.07.11, 23:36
        No to kupie smile a powiedz mi jeszcze, czy osloni tez spiace dziecko, znaczy jest kiedy jest rozlozone oparcie, bo o to glownie mi chodzi, sorry za glupie pytania, no ale musze wiedziec!
        • didis Re: Daszek Teutonii i MB Urban Jungle 01.08.11, 07:44
          Ja mam nie teutonię, ale ten daszek podobny do sunshine. Jest genialny bo znacznie wydłuża budę, osłania śpiące dziecko i kosztował ok 35 zł. Osłania też budę przed wyblaknięciem. Same plusybig_grin I fajnie wygląda na urbanie. Zdjęć nie pokażę, bo urban pojechał ze starszakiem na wakacje.
          • tygisek Re: Daszek Teutonii i MB Urban Jungle 01.08.11, 08:45
            no szkoda Didis, ze nie dysponujesz zdjeciem, podpatrzylabym kazde rozwiazaniesmile zdecyduje sie na teutonie jednak smile dzieki w kazdym razie!
    • srebrno-listka Re: Daszek Teutonii i MB Urban Jungle 04.08.11, 10:39
      Ja do urbana używam daszek z sunshine kids i sprawdza się rewelacyjnie.
      • srebrno-listka Re: Daszek Teutonii i MB Urban Jungle 04.08.11, 10:43
        A tak to wygląda:
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ad/rd/crgv/7nAMeiHowDWL2BS21B.jpg
        • tygisek Re: Daszek Teutonii i MB Urban Jungle 04.08.11, 11:22
          Dziewczyny dzieki smile fajnie wyglada ten sunshine-kids, ja jednak kupilam juz teutonii smile
          tez jestem bardzo zadowolona, bo zaklada sie megaszybko, i co najwazniejsze siega az do palaka, wiec zaslania wszystko co chce zeby bylo zasloniete, kiedy moj Maly spi smile no i zajmuje niewiele miejsca. Moj Synek bardzo lubi podziwiac swiat, wiec i tak zwykle jezdzimy z calkowicie zlozona buda, a daszka potrzebuje tylko kiedy spi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka