emily_valentine 02.08.11, 21:27 www.lullabys.co.uk/shop/bugaboo-bee-all-black-pushchair-16336-0.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus22 Re: Bugaboo Bee All Black 02.08.11, 22:09 Fajny szkoda że u nas się nie da kupić Odpowiedz Link
didis Re: Bugaboo Bee All Black 02.08.11, 22:26 Fajny fajny Szkoda tylko, że ma rok gwarancji?! Co to w ogóle ma znaczyć?! Skrócili? Odpowiedz Link
didis Re: Bugaboo Bee All Black 02.08.11, 22:26 Ale wg mnie śliczniejszy by był z kolorowym akcentem budkowym Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Bee All Black 02.08.11, 23:34 sliczny, co do gwarancji, to byc moze boja sie ze bedzie sporo reklamacji na ten czarny stelaz, taka asekuracja. A moze mieli w ostatnim roku czy dwoch tyle reklamacji, ze zmniejszyli dlugosc gwarancji. Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Bee All Black 03.08.11, 10:25 Dziewczyny a ten rok to nie jest przypadkiem na tkaninę, utratę koloru itd? a część techniczna dalej 2 lata Odpowiedz Link
emily_valentine Re: Bugaboo Bee All Black 03.08.11, 14:13 Wiecie co, ładny ten wózek, ale im dłużej na niego patrzę, to jednak wolę srebrny stelaż Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Bee All Black 03.08.11, 14:57 hehe, a ja do swojego jasnego siedziska i budy chciałabym ten czarny stelaż. Oczywiście jak już wychodzi coś nowego i fajnego, to ja mam ostatnie dziecko Szkoda, że samego stelaża nie można kupić i siedziska Odpowiedz Link
womysia Re: Bugaboo Bee All Black 03.08.11, 19:59 no nie! tyle czekałam i nie doczekałam!!! mam zwykłe a chciałabym takie Odpowiedz Link
emily_valentine Re: Bugaboo Bee All Black 03.08.11, 21:23 Nie pozostaje nic innego jak zostać wózkomaniaczką i kupić kolejny wózek Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Bee All Black 03.08.11, 21:33 Ja bym chciała choć sam stelaż moje summer siedzisko i cudo no Odpowiedz Link
womysia Re: Bugaboo Bee All Black 03.08.11, 22:10 no, chyba, że stelaż - materiał to nie wydaje mi się jakiś inny. ale pewnie nie będzie takiej opcji, żeby stelaż sam zamówić Odpowiedz Link
womysia Re: Bugaboo Bee All Black 03.08.11, 22:06 ojejej, będzie dopiero w połowie września - może sprzedam moje prawie nowe bee+ normalne i kupię to czarne... masakra Odpowiedz Link
sylki Re: Bugaboo Bee All Black 03.08.11, 22:18 Tylko pamiętaj, że to czarne ma roczną gwarancję Odpowiedz Link
coco_rosie Re: Bugaboo Bee All Black 04.08.11, 22:16 O nie! A już myślałam, że tęsknota za moim starym bee minęła i że po waszych przebojach z terkotaniem wyleczyłam się z tego wózka. I że mini, to mój ostatni nabytek. Ale ten, kurde, no.... Oj, chyba mam nową zajawkę. Womysiu - moim zdaniem za granicą (na bank w Holandii) bez problemu kupisz czarny stelaż, jak już się pojawią. W sklepach można kupić oddzielnie każdą część. Odpowiedz Link
sylki Coco 05.08.11, 19:06 myślisz, że dałoby radę zamówić sam stelaż (czarny) oraz tapicerkę do siedziska w Holandii Kurcze, no cały czas mysle ze fajnie by było mieć czarny stelaż, tylko jak go sobie ściągnąć??? Odpowiedz Link