Dodaj do ulubionych

BJCMini vs Emma Ozone vs MB Swift

01.09.11, 15:32
Słuchajcie, tak się złożyło, że na wakacjach widziałam BJCMini - i to nie jest wózek dla mnie. Za małe koła.

Widziałam też, jeszcze przed wakacjami Swifta. Podoba się, przede wszystkim dlatego, że jest taki malusi przy dużych, a przede wszystkim szerokich kołach. Pytanko jedno: jak tam się mieści dziecko w śpiworze lub kombinezonie?

Emma Ozone - nie do obejrzenia w Wawie. Ewentualnie sprowadzą w Wózkach na Solidarności.

No i jeszcze mnie natchnęło. Noworodka wózkiem wozić raczej nie będę, ale może starszak zimą jeszcze skorzysta? Niby ma już 2,5 roku, pora z wózka definitywnie wychodzić, ale nawet jak mi się nawet parę razy trafi taka potrzeba, to i tak będę zadowolona, że mam czym pojechać? Aktualnie mam Arię, totalny złom, a już na pewno nie pojedzie zimą, więc może jednak kupić ten wózek teraz, będzie przez zimę awaryjny dla starszaka, a wiosną zacznę używać dla malucha? Chyba tak zrobię i to chyba będzie Swift...
Obserwuj wątek
    • dima1312 Re: BJCMini vs Emma Ozone vs MB Swift 01.09.11, 20:46
      Mini miałam,Swifta tylko widziałam, do Ozona małego wsadzalam i jeździłam po sklepie miałam go kupic zanim kupiłam Concorda,ja kupilabym Ozona wygloda sto razy lepiej na żywo niż w necie
    • tempera_tura Re: BJCMini vs Emma Ozone vs MB Swift 01.09.11, 21:43
      Miałaś kiedyś 3 kołowy wozek? Ja się trochę boje jak to jest przesiadać sie ze zwykłego. Ja oczywiście wybrałabym Emme. Dość już zawodów (PP Aria). Jakość jest do przewidzenia, 4 koła, waży ok, egzotycznysmile Mysle że jak go w końcu zobaczysz to sie zakochasz jak ja ostatnio w Nitro City...
      • tempera_tura Re: BJCMini vs Emma Ozone vs MB Swift 01.09.11, 21:46
        Tylko nie wiem czy Ci się syn zmieści do Emmy (starszy w zimie)....
        Ale on chyba nie jest jakimś wielkoludem?
        A myślałaś o nitro. Ja jestem w szoku bo ten wozek na zywo jest mały!!!
        • froobek Re: BJCMini vs Emma Ozone vs MB Swift 01.09.11, 21:49
          Nie miałam 3-kołowego, ale się nie boję tongue_out
          Nitro jest bardzo nisko zawieszony, prawda?
          To mi przeszkadza...
        • tempera_tura Re: BJCMini vs Emma Ozone vs MB Swift 01.09.11, 21:50
          A mój Scooter? Małe to, niewiele waży, skretne koła są, składa sie w jadną całość, tanie.
          Ostatnio Mamula wrzucała zdjęcia swojej córki tym wózku, córka malutka i jeździ, a dwulatek wlezie na bank bo przymierzałam mojego.
          • froobek Re: BJCMini vs Emma Ozone vs MB Swift 01.09.11, 21:58
            No cóż, najpierw miałam nie wychodzić ponad 10 kg, teraz myślę o wózkach ważących 11... Nie chcę dojść do 12 smile Myślę, że bez problemu wybiorę spomiędzy Swifta, Ozone i Transportera smile Trochę żałuję, że sprzedałam Nomada, to był ideał. Ale wyszłam z założenia, chyba błędnego, że oferta będzie z czasem coraz lepsza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka