Dodaj do ulubionych

Śpiworek - dobry wybór

10.10.11, 08:33
Czy miałyście dla półtorarocznych dzieci śpiworki na zimę?
Obecnie mam oryginalny do Mutsy Transportera ale za krótki /82 cm/ i nie wiem czy warto inwestować w kolejny, dłuższy /110-120 cm/.
Czy ten będzie ok:
allegro.pl/show_item.php?item=1851348106
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: Śpiworek - dobry wybór 10.10.11, 08:44
      ma właśnie śpiwór od Magdysmile Kupiłam go wprawdzie w zeszłym roku, kiedy mała miała 10 miesięcy, ale zamierzam używać go też w tymsmile

właściwie, to już zamontuję dolną część - by mała siedziała na ciepłym polarkusmile właśnie ta możliwość bardzo mnie przekonałasmile

jednym słowem - wartobig_grin
      • koala0405 Re: Śpiworek - dobry wybór 10.10.11, 08:50
        Czyli zalinkowany przeze mnie śpiwór jest od "tej Magdy" zachwalanej na forach ?
        • saras-wati Re: Śpiworek - dobry wybór 10.10.11, 08:53
          taksmile
          • m7-7 mam pytanko odnośnie śpiworka... 10.10.11, 10:06
            Czy forumowa Magda szyje też lżejsze śpiworki (takie na jesienną pluchę). ja gruby śpiwór na zime już mam ale myślę aby zamówić coś lżejszego, takiego na teraz. Poradźcie proszę czy warto czy lepiej zamówić ten "standardowy"?
            • sylki Re: mam pytanko odnośnie śpiworka... 10.10.11, 10:08
              Musisz zapytac ja. Ogólnie moze uszyc np z polaru, ale z polaru samego bedzie drozszy, bo polar jest drozszy od ortalionu
              • dima1312 Re: mam pytanko odnośnie śpiworka... 10.10.11, 10:24
                koala a jak wyobrażasz sobie takie małe dziecko w ostrą zimę bez śpiwora? długości są różne ja nawet 4 latka woziłam w śpiworze i się zmieścił
                • afroddytta Re: mam pytanko odnośnie śpiworka... 10.10.11, 13:21
                  Ja też, mój najstarszy leniwiec to jak miał 4 lata też w śpiworze siedział. W tym roku będę wozić 2latka w śpiworze, mam taki 104 cm i wystarcza.
                  • marteczkaa84 Re: mam pytanko odnośnie śpiworka... 10.10.11, 14:11
                    Ja woziłam 3 latka w śpiworze od Magdy i bez problemu się mieścił. Teraz śpiwór czeka na kolejnego właściciela.
            • dziustynka Re: mam pytanko odnośnie śpiworka... 10.10.11, 20:19
              My używamy od kilku dni właśnie taką lżejszą wersję zimowego od Magdy.
              Warstwa polaru+ocieplina+warstwa polaru.
              Jest świetny. Tylko w deszcz trzeba było szybko pod folię.
              Strasznie nie pasowały mi kolory lodgerów i wcale nie żałuję. Cztery razy tańszy, a i tak super sprawa.
              Polecam, choć troszkę droższy od zalinkowanego.
              • gaga-sie Re: mam pytanko odnośnie śpiworka... 11.10.11, 00:25
                Zainspirowałaś mnie... Zamówiłam u Magdy polarową doczepkę do śpiworka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka