Dodaj do ulubionych

serwis Stokke kto ma doświadczenie

22.11.11, 14:42
z reklamowaniem wozu bez papierów? ktoś tu pisał że przyjęli do reklamacji bez faktury zakupu. Nie będę wnikać w moje stokkowe perypetie bo mi już sił brak, jedynie sylki zna ich całą długą i wnikliwą historię wink generalnie mam takie ciśnienie na ten wóz, że już nawet bym nowy bez papierów kupiła i nawet niebieski dla dziewczynki, tylko kurna głowa mówi że głupio zrobię a "parcie" prze do przodu big_grin

a i właśnie mp. jak reklamuje się tapicerkę z powodu wyświeceń do wymieniają na taki sam kolor? czy można "chcieć" inny
Obserwuj wątek
    • aga_1980_31 Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 14:50
      Na inny kolor na pewno Ci nie wymienią jeśli już to na ten sam. Po za tym ewentualna wymiana dotyczy wadliwej części tapicerki a nie całego kompletu. No chyba, że wszystkie elementy uległy uszkodzeniu ale to rzadkie przypadki. Co do reklamowania bez paragonu można wspomóc się dodatkową gwarancją rejestrując produkt na stronie Stokke.
      • magdashero Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:07
        dzięki aga za odpowiedź

a ma może ktoś zdjęcia niebieskiego w realu? wolałabym róż, ale jak uda mi się wygrać to ciul bioręsmile
        • sylki Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:15
          Będziesz ryzykować?
          Ja bym tego nie robila...ale proszę

https://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/299847_227559670643835_100001694107233_582130_1585195830_n.jpg

https://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/297600_262063120496423_100000782109226_683893_1832345790_n.jpg

https://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264905_248957108454103_100000194467310_1257407_6201075_n.jpg
          • magdashero Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:18
            sylki no sikam ja CHCE JUZ TEN WÓZEK!!!!! nawet dzisiaj mi się nie chciało iść na spacer jak po wspomnieniu wczorajszego pomyślałam że mam Midię do concorda zapakowaćcrying
            • magdashero Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:19
              a i tak jak aga pisała jak bym go zarejestrowała na stronie to w sumie rok stelaż bym na gwarancji miała...
              • sylki Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:22
                Nie wiem czy do rejestracji nie potrzeba dokumentów, wstyd sie przyznać, ale jeszcze nie rejestrowałam smile
          • sylki Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:19
            https://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165195_10150114671272386_792107385_7576758_7419593_n.jpg
            • sylki Bardzo mi się ten kolor podoba :D 22.11.11, 15:24
              Nie wiem czy nie bardziej niż fiolet wink
            • magdashero Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:24
              na facebooku widziałam trochę zdjęć ale tylko w jednym przypadku niebieski należał do dziewczynki, ładny jest kolorek, ale róż czy purple zdecydowanie bardziej dla dziewuszki
              a jak byś miała wybierać pomiędzy tym a czerwonym/pomidorowym to ktory?
              • magdashero Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:26
                właśnie o tym samym pomyślałam że do rejestracji mogą być potrzebne dokumenty......i masz tu babo placeksad
                • aga_1980_31 Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:56
                  Nie trzeba mieć papierów. Przedłużona gwarancja jest również dla tych którzy kupili wózek z drugiej ręki, lub dostali w prezencie. W miejscu kupna wpisujemy wtedy dystrybutor inny niż na liście wpisując np internet
                  • sylki Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 16:12
                    No tak, ale żeby zarejestrować potrzeba papierów, zresztą później sama zobacze wink
                    • aga_1980_31 Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 16:23
                      Sylki nie potrzeba papierów przed chwilą zarejestrowałam swój wózek ( przypomniało mi się tongue_out )
              • tereferefretka Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:26
                wtrace, jesli wybor jest czerwien i ten blekit, ja bym brala blekit. z tym winter kitem nie powala, ale to ostatnie zdjecie ze spiworkiem, boski, tez chyba bardziej mi sie podoba niz purple.
                • sylki Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:36
                  miedzy pomidorowym, a gołebim wink
                  zdecydowanie gołebi big_grin
                  • tereferefretka Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:46
                    ja nie lubie czerwonych wozkow, dla mnie wybor jest prostysmile ale ten gołębi ładny, delikatny, dla dziewczynki w sumie jak najbardziej... tylko Magda bedzie musiala dokupic kozaczkitongue_out
                    • sylki Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:49
                      Obawiam się, że takich kozaczków to nie dokupi ;P
                      • tereferefretka Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 15:53
                        hmmm...z podobnymi,to juz nie bedzie to samo...;p
                        • magdashero Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 21:02
                          kupię zamiennik tych kozaczkówwink
                          • magdashero podsumowanie wątku 22.11.11, 21:29

1. na wózek bez papierów mogę liczyć na rok gwarancji "internetowej" po zarejestrowaniu wozu na stronie
                            2. na jasnych tapicerkach mniej widać wyświecenia=mogę liczyć że nie będzie ich aż tak widać
                            3. zdecydowałam i spróbuję licytować tego gołąbka
                            4. po jeździe i naocznym, namacalnym wypróbowaniu I LOVE STOKKE, CHCE GO CHCE GO I NIC JUŻ NIE KUPIĘ DO grudnia 2012
            • saras-wati Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 19:03
              sylki napisała:

> https://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165195_10150114671272386_79
> 2107385_7576758_7419593_n.jpg

Jak nie lubię niebieskiego, to ten mi się podobawink
    • aga_1980_31 Wyświecenie ? 22.11.11, 16:05
      Magdashero a co to znaczy dokładnie wyświecenie tapicerki? Bo szczerze jeszcze się z tym nie spotkałam smile
      • sylki Re: Wyświecenie ? 22.11.11, 16:09
        Aga, nie spotkałaś się , to cud normalnie big_grin

Wyświecenia się, to takie kreski grubsze, chudsze na materiale, jakby swiecową białą kredką zrobione. Sporo tapicerek je ma wink
        Niektórzy myślą, że to normalne zużycie, no ale nie jest to normalne.
        • aga_1980_31 Re: Wyświecenie ? 22.11.11, 16:11
          A widzisz no nie spotkałam bo u mnie nie ma czegoś takiego ale dzięki za info jak wodać człowiek uczy się przez całe życie tongue_out
          • sylki Re: Wyświecenie ? 22.11.11, 16:16
            Bo na różowym tego tak bardzo może nie być widać smile
            • aga_1980_31 Re: Wyświecenie ? 22.11.11, 16:24
              Sylki wiesz że jestem pedancikiem i na pewno bym to zauważyła tongue_out U mnie na pewno nie ma wyświeceń smile
              • kasia81-4 Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 17:01
                witam...smile
                Tekstylia pokrywający tył spacerówki posiada błyszczące ślady chyba własnie takie Wyświecenie ,czy uważacie że można to reklamować...?
                proszę o pomoc !!!
                • sylki Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 17:05
                  Możesz, ale dla jednego srednio widocznego śladu, moim zdaniem nie warto smile
                  • kasia81-4 Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 17:08
                    nie właśnie że to spory ślad.....na krawędziach całego tyłu....!!!
                    • sylki Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 17:11
                      No to jak bardzo widać, to reklamuj
                      Wiesz mi ciężko ocenic jak nie widze wózka wink
                      • kasia81-4 Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 17:16
                        jestem tu pierwszy raz ....jak mam wstawić zdjęcie może sama ocenisz ...bede wdzięczna....smile
                        inne dziewczyny też prosze o pomoc.....smile
                        • sylki Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 17:26
                          Musisz zrobić foty i wrzucić je na zewnętrzny serwer
                          a później link do obrazka skopiować i wrzucić między [img ] [/img ] tylko bez spacji

Jak nie umiesz, to prześlij mi na maila ja to zrobię

sylki@gazeta.pl
                          • kasia81-4 Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 17:57

https://img526.imageshack.us/img526/5897/dsc09807large.jpg
                            • kasia81-4 Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! dziękuje.. 22.11.11, 18:01
                              dziękuje udało sie....smile

co wy na to można reklamować wózeczek kupiony w lutym...tego roku

w realu oczywiście bardziej widzoczne...sad

https://img254.imageshack.us/img254/3561/dsc09803large.jpg

• aga_1980_31 Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! dziękuje. 22.11.11, 18:08
                                O kurcze faktycznie nie ciekawie to wygląda :o
                                • kasia81-4 Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! dziękuje. 22.11.11, 18:15
                                  uwierzcie mi w realu jest jeszcze gorzej sad

https://img577.imageshack.us/img577/4039/dsc09801larges.jpg
                            • sylki Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 18:02
                              uuuuuu, no jak najbardziej nadaje się do reklamowania, a masz to tylko na plecach?sad
                              • kasia81-4 Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 18:11
                                tak tylko tam....sad na szczęście ...wink
                                jak ma to reklamować jestem blada w tym temacie sad

mam gwarancje i dowód zakupu.....
                                • sylki Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 18:19
                                  Najlepiej w sklepie, albo na FB napisz, na stronie stokke
                                  • mama1dawidka Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 18:49
                                    Mam identycznie takie same z czego jeszcze na dachu tez sa sad
                                    Mam madzieje ze mi uznaja
                                    • aga_1980_31 Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 18:53
                                      Ale dziewczyny jaki jest sens reklamowania czegoś co za chwilę zrobi się ponownie. To wina materiału do puki nie zmienią go będziecie reklamowały w nieskończoność
                                      • sylki Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 18:55
                                        Aga, ale ty jako pedantka wózkowa sama byś to reklamowała big_grin
                                        • aga_1980_31 Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 18:59
                                          Sylki nie wiem musiałoby mnie to dotyczyć. No ale jak już bym zareklamowała to następną tapicerkę musiałabym trzymać w domu i ją tylko oglądać big_grin
                                          • sylki Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 19:10
                                            hahahahah, nooo
                                            i dlatego póki co cieszę się, że mam pinkiego a nie purpulastego tongue_out
                • mama1dawidka Re: Wyświecenie ?proszę o pomoc ..!!!! 22.11.11, 17:14
                  kasia81-4 napisała:

> witam...smile
                  > Tekstylia pokrywający tył spacerówki posiada błyszczące ślady chyba własnie t
                  > akie Wyświecenie ,czy uważacie że można to reklamować...?
                  > proszę o pomoc !!!
                  Ja wlasnie takie wyswiecenia reklamuje sad
                  Z tylu i jeszcze ten daszek przyczepiany do budki taki
                  Niewymiarowy. Tez reklamuje
                  Narazie czekam na odpowiedz w sobote bylam w sklepie tez nie mam
                  Zadnego rachunku zobaczymy
    • saras-wati Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 19:00
      magdashero napisała:

>
      > a i właśnie mp. jak reklamuje się tapicerkę z powodu wyświeceń do wymieniają na
      > taki sam kolor? czy można "chcieć" inny

Mi się wydaje, że wymienią na inny kolor, bo w sumie, jaka im różnicawink
      • justyna2262 Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 19:06
        Ja reklamowałam, dostałam te elementy, w których było coś nie tak. Generalnie reklamowałam wypłowienie budki(praktycznie zmieniła całkowicie kolor) -po 3 misiącach używania oraz właśnie ten tył. Podejrzewam, że nie wymienią całej tapicerki, bo tą część siedziskową też musieliby dać i torbę, a tam raczej nic złego się nie dzieje. No chyba, że komuś jednak się dzieje? W każdym razie nie proponowali mi wymiany na inną. (Chociaż ja pewno nie wzięłabym, bo co wtedy z gondolą)
      • sylki Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 19:11
        No jak wymieniają co tylko jakąś część to ten sam kolor, jak całość, to można prosić o inny, ale czy się odstanie, to zależy jak bardzo jest się fajnym tongue_out
        • olus22 Re: serwis Stokke kto ma doświadczenie 22.11.11, 22:22
          mi wymienili całą tapicerkę a co do reklamacji nie musisz mieć żadnych dokumentów wystarczy wbić na stronie nr seryjny wózka
          • aga_1980_31 Rozszerzona gwarancja 22.11.11, 22:27
            Do rejestracji wózka nie potrzeba mieć dowodu zakupu natomiast w momencie reklamacji taki dokument jest wymagany :
            „Rozszerzona gwarancja” STOKKE jest uzależniona od następujących czynników:
             Normalnego zużycia.
             Używania produktu wyłącznie do celów, do jakich jest on przeznaczony.
             Stosowania zwykłej konserwacji produktu, jak opisano to w instrukcji konserwacji/obsługi.
             Powołując się na „Rozszerzoną gwarancję”, należy przedłożyć certyfikat gwarancji, wraz z oryginałem rachunku
            zakupu z pieczątką z datą. Dotyczy to również każdego następnego właściciela.

Zachowania pierwotnego stanu produktu, co niniejszym oznacza, że używano wyłącznie części dostarczanych
            przez STOKKE i przeznaczonych do użytku na produkcie lub wraz z produktem. Jakiekolwiek odstępstwa
            wymagają uprzedniej pisemnej zgody STOKKE.
             Numeru seryjnego produktu zachowanego wstanie nieuszkodzonym.
            • olus22 Re: Rozszerzona gwarancja 22.11.11, 22:30
              Ja przed chwilą rejestrowałam i tam trzeba podać datę zakupu i sklep w którym się kupowało wózek
              • olus22 Re: Rozszerzona gwarancja 22.11.11, 22:32
                Jak ktoś nie ma dowodu zakupu to chyba nie zarejestruje
                • sylki Re: Rozszerzona gwarancja 22.11.11, 22:35
                  ide rejestrować, zaraz zobaczymy wink
                  • aga_1980_31 Re: Rozszerzona gwarancja 22.11.11, 22:47
                    Dzisiaj rejestrowałam smile
                    Do rejestracji nie potrzeba dowodu zakupu!!! Trzeba znać mniej więcej datę zakupu i miejsce zakupu, albo dystrybutor albo inne źródło.
                    Do tego potrzebny jest numer seryjny i to wszystko.

Na maila dostajesz potwierdzenie rejestracji w pdf. W treści rejestracji jest napisane, że trzeba mieć dowód zakupu dotyczy to zarówno nowych właścicieli jak i właścicieli, którzy nabyli wózek z drugiej ręki.
            • sylki Tak więc 22.11.11, 22:31
              istotne jest to zdanie
              "Jakiekolwiek odstępstwa
              wymagają uprzedniej pisemnej zgody STOKKE.
               Numeru seryjnego produktu zachowanego wstanie nieuszkodzonym."

Firma może uwzględnić gwarancję bez piapierów smile
              Zapewne już przy konkretnym zepsuciu się sprzętu, ale i to jest dobre wink
              • olus22 Re: Tak więc 22.11.11, 22:40
                A możesz zarejestrować swój wózek?
                • sylki Re: Tak więc 22.11.11, 22:51
                  A czemu mam nie móc? Przecież mam wszystkie papiery jak coś wink
                  • aga_1980_31 Re: Tak więc 22.11.11, 22:52
                    Dzisiaj rejestrowałam
                    Do rejestracji nie potrzeba dowodu zakupu!!! Trzeba znać mniej więcej datę zakupu i miejsce zakupu, albo dystrybutor albo inne źródło.
                    Do tego potrzebny jest numer seryjny i to wszystko.

Na maila dostajesz potwierdzenie rejestracji w pdf. W treści rejestracji jest napisane, że trzeba mieć dowód zakupu dotyczy to zarówno nowych właścicieli jak i właścicieli, którzy nabyli wózek z drugiej ręki.
    • mama1dawidka Dostalam odpowiedz 01.12.11, 11:01
      Z tego co pisalam mialam wyswiecenia i ten daszek na wiatr atki pogiety
      Zareklamowalam i dzisiaj odpowiedz mama
      Bede miala nowe reklamowalam nie majac dowodu zakupu
      Bez problemu wink czesci mam do odebrania 10-17 grudzien
      Noi moja barierka pkgryziona kosztuje 25 euro
      Cala chyba tez ja wezme i bedzie "jak nowy"
      • pomilak1 Re: Dostalam odpowiedz 01.12.11, 12:54
        tak więc kolejny raz firma udowadnia że serwis ma na 6+ smile
        Mamadawidka to teraz będziesz miała jak nóweczkę smile
        • mama1dawidka Re: Dostalam odpowiedz 06.12.11, 18:20
          Wlasnie odebralam
          Znowu jestem zadowolona a jak
          Dostalam cala nowa budke tyl i caly nowy zestaw sommer kit
          Super super i jeszcze raz super!!!
          Przypomne moze z ereklamowalam bez rachunku
          I wyswiecenia i brak jednego guziczka w somerku
          Super!!!
          • magdashero Re: Dostalam odpowiedz 06.12.11, 21:28
            no to gratuluję i cieszę się z Tobasmile
            • didis Re: Dostalam odpowiedz 06.12.11, 21:44
              Ja też reklamowałam guzik w summerku, ale dostałam tylko plecki. W sumie wszystko poszło mega szybkosmile
              • aga_1980_31 Re: Dostalam odpowiedz 06.12.11, 22:00
                Ja też ostatnio reklamowałam tapicerkę i dostałam tylko te elementy które były uszkodzone smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka