Dodaj do ulubionych

ZEKIWA znacie?

19.12.11, 20:42
o uszy mi się ta nazwa obiła, to chyba stara niemiecka marka?

znalazłam taki wózek, wygląd całkiem fajny, lekki, a cena bardzo fajna wink :
allegro.pl/wozek-dziec-spider-alu-niemieckiej-firmy-zekiwa-i2006714952.html
tylko nazwa spider, mi wózkiem titanium zalatuje wink
Obserwuj wątek
    • sylki Re: ZEKIWA znacie? 20.12.11, 17:02
      Hehe zekiwa, a to nie wózki z czasów, gdy my byłyśmy dzieckiem wink

Co do tego modelu, to mi zalatuje espiro i tym podobnymi uncertain
    • magda19lenka Re: ZEKIWA znacie? 20.12.11, 18:45
      tak wyglądające wózki są sprzedawane pod wieloma nazwami i z logami różnych firm
      • magda79pn Re: ZEKIWA znacie? 20.12.11, 22:49
        jak dobrze że jesteście smile kolejny skreślony z listy wink
    • mardini Re: ZEKIWA znacie? 21.12.11, 21:38
      Na ich stronie internetowej jest napisane ,ze produkuja wozki od 1846 ...www.zekiwa.de/.
      • sylki Re: ZEKIWA znacie? 23.12.11, 00:21
        Tak, oczywiście, ale nie zmienia to faktu, że to co jest pokazane, to shit nad shity
        • elegieli54 Re: ZEKIWA znacie? 25.12.11, 17:52
          sylki napisała:

> Tak, oczywiście, ale nie zmienia to faktu, że to co jest pokazane, to shit nad
          > shity
          A skad wiecie ze to odrazu shity?czy ktoras z Was go uzywala?
          pytam bo czasami mozna sie srogo zdiwic,ja mialam pewien tani wozek i tarfil do mnie przypadkiem ,pozyczylam od kolezanki na kilka dni,bylam nim zachwycona prowadzeniem,podbijaniem,bylo to pare lat temu.
          • sylki Re: ZEKIWA znacie? 29.12.11, 23:09
            Ponieważ jest to to samo co esprit czy inne g... i jest to badziew. Nikt (no prawie nikt) nie pisze czegoś takiego nie mając pojęcia o danym wózku.
    • afroddytta wózek zekiwa 29.12.11, 22:53
      Magda, zobacz jakie cudo znalazłam allegro.pl/zekiwa-2-w-1-wozek-wielofunkcyjny-2w1-nowy-i2008974786.html
      Myślę jednak, ze dobra firma nie produkuje czegoś takiego.
      Waga ramy 14 kg!
      • magda79pn Re: wózek zekiwa 29.12.11, 23:16
        O Matko, co za badziew wink i jaka drożyzna, chyba kreskę wezmę aby go kupić big_grin
        • tereferefretka Re: wózek zekiwa 30.12.11, 11:45
          a widzialyscie cudo za chyba 299zl?? niestety nie moge linka chyba wkleic, jako wielofunkcyjny wozek dzieciecy figuruje w wyszukiwarce, nowe, od producenta( z Czestochowy of course), nawet "niezle" wyglada jak na swoja cene wink i nowka sztuka
          allegro.pl/wozek-dzieciecy-wielofunkcyjny-i2007307408.html
          nie wiem czy dalo rade
          • afroddytta Re: wózek zekiwa 30.12.11, 12:13
            No faktycznie wygląda ok w wersji 3 kołowej, w wersji 4 kołowej moim zdaniem dziwnie. Ciekawe jak z wagą i czy to się w ogóle do czegoś nadaje. Jestem bardzo ciekawa jak wygląda w realu.
            Najbardziej podoba mi się wyjaśnienie kolorów granatowy i wiśniowy smile
            • tereferefretka Re: wózek zekiwa 30.12.11, 12:49
              znalazlam i na prawie zywo wink

tablica.pl/oferta/sprzedam-wozek-dzieciecy-wielofunkcyjny-tanio-IDBdh5.html
              • afroddytta Re: wózek zekiwa 30.12.11, 17:19
                I jaka okazja! trzeba mieć tupet, dobrej firmy, ale już nie napisane jakiej.
                Masakra, ktoś uczciwy się nabierze uncertain
                • tereferefretka Re: wózek zekiwa 30.12.11, 20:15
                  jak to nie ma, jest napisane, grapi, pod ta nazwa na tablicy jest jeszcze jeden taki, bordowy.

a te na allegro wyprzedaja po prostu z fabryki pewnie (fabryki, garazu heheh tongue_out), bo nie zeszly.

aaa ze tyle kosztowal jakis czas temu... calkiem mozliwe,
                  ostatnio jedna z pan ktora okrzykiwala w sumie niewinnego czlowieka zlodziejem!(pamietna sprawa wkladki z owcy do stokke) oszukiwala ludzi w ten sam sposob i ten wozek oferowala w promocyjnej cenie 800(chyba 800) zl.

wszystko jest kwestia znalezienia tzw. jelenia.
                  • afroddytta Re: wózek zekiwa 30.12.11, 20:24
                    Jak wrzuciłam grapi w google to wyskoczyła mi niemiecka strona producenta z opisem w pierwszym zdaniu -Manufacturer of cheap prams, strollers and textile articles for baby's bedroom- przynajmniej szczerze smile
                    na tej ich stronie jest kilka modeli, ale tego nie ma.
                    Chciałabym go zobaczyć na żywo.
                    • magda79pn Re: wózek zekiwa 30.12.11, 20:28
                      a ja bym nie chciała, Grapi to Grapi, pamiętam jeszcze z czasów jak mój synek był mały - chłam.
                      • tereferefretka Re: wózek zekiwa 30.12.11, 21:13
                        no chłam, nawet sami producenci przyznaja wink moze nie wprost, ale fakt, szczerze smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka