Dodaj do ulubionych

Kupiłam Joolz

02.01.12, 09:32
Rano włączyłam allegro i znalazłam taką ofertę allegro.pl/okazja-wozek-joolz-i2032063600.html i nie zastanawiając się wcale kupiłam,a ja nawet nie jestem pewna czy to Day,czy Bloom i jaki to wogóle rocznik!Teraz się zastanawiam,czy dobrze zrobiłam.Proszę powiedzcie, co o nim sądzicie,bo mam kurcze wątpliwości.
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: Kupiłam Joolz 02.01.12, 10:36

• emakowka Re: Kupiłam Joolz 02.01.12, 16:55
        Dzięki,też mi się wydaje ,że to Day,później rozmawiałam ze sprzedającym i mówi że wózek ma trochę ponad rok.ale jaki model to on nie wie,a żony w domu niema a ona napewno by wiedziała. Nieważne jaki model ważne żeby dobrze działał-mam nadzieję że tak będziesmile
        • mama1dawidka Re: Kupiłam Joolz 02.01.12, 17:24
          Oby nie zdziczala jak zobaczy za ile maz jej wozek sprzedal wink
          Ja bym mojego zabila
          Bo kupilas naprawde tanio!
          • emakowka Re: Kupiłam Joolz 02.01.12, 18:21
            Hi,hi,hi!Jak wózek przyjdzie z czerwonymi plamami to będzie znaczyć jedno - mąż zginął!wink
    • cortinka Re: Kupiłam Joolz 02.01.12, 18:42
      Ze zdjęć wynika, że to Joolz One Grand - wersja pomiędzy starym Bloomem a nowym Day'em. Miałam taki sam, tylko w innym kolorze smile
    • emakowka Re: Kupiłam Joolz 10.01.12, 10:41
      Po długim i niepewnym oczekiwaniu na wózek wczoraj dotarł! Jakże wielka była ma radość,gdy się okazało że jest to Joolz Day wyprodukowany w kwietniu 2010 (data ze stelażu na wózku). Kolor sand,wszystko działa super,wymaga tylko delikatnego odświeżenia.Teraz tylko czekamy na malucha,żeby można było przetestować na spacerze jak się sprawuje,ale już teraz myślę,że nie będziemy żałować zakupu.fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2998493,2,2,100-9175.html
      • lucyna_1980 Re: Kupiłam Joolz 10.01.12, 10:49
        No to Ci się trafiło... super!!!
        • panna.w.drodze Re: Kupiłam Joolz 10.01.12, 15:56
          dokładnie, jakbyś zobaczyła co do mnie przyszło... połamany, podarty i obdrapany, ciesz się że na uczciwych ludzi trafiłaś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka