Dodaj do ulubionych

iCandy Peach Special Edition

31.01.12, 00:32
Co myslicie o nim ?
www.icandyworld.com/uk/en/products/peach_special_edition
Obserwuj wątek
    • misiunia22.0 Re: iCandy Peach Special Edition 31.01.12, 08:44
      wiesz co miałam bardzo podobny wozek jak ten i candy www.icandyworld.com/uk/en/products/cherry_stroller prawie identyko tylko inne kolory oczywiscie pod inna nazwa ale powiem ze jak na wozek z dosc niskiej połki (ten moj bo tego to nie znam) spisywał sie super kosz pojemny dziecko jezdziło nim do 2 lat i tylko w tym sie nie darło musiało widziec mamesmile a ten twój linkowny fajnie wyglada raz tylko widziałm i candy tego blizniaczego
      • zurekgirl Re: iCandy Peach Special Edition 31.01.12, 15:15
        Mi sie podoba ten z linka, choc dosc powaznie wyglada. Co do Icandy, to fajne jest to, ze sa waskie, czyli przejedzie sie w kasie, autobusie itp, sa tez ladne i wygodne, maja sporo fajnych funkcji, ale za to po pewnym czasie trzeszcza. Wszystkie ktore spotkalam trzeszczaly sad
        • saras-wati Re: iCandy Peach Special Edition 31.01.12, 16:07
          a mi te icandy kojarzą się z coneco i innymi chińskimi wózkami z niższej półki cenowej...
          • tereferefretka Re: iCandy Peach Special Edition 31.01.12, 16:28
            ktorys roan taki jest podobny,wydaje mi sie wink
            albo inna firma i ja cos pomylilam..hmm
            • tereferefretka Re: iCandy Peach Special Edition 31.01.12, 16:29
              olsnilo mnie! bebebeni..podobny
    • misiunia22.0 Re: iCandy Peach Special Edition 31.01.12, 17:10
      to ja wiem dokąłdnie identyko sa wzoki pod kilkoma nazwami cronos, patti, titi bodajze i cos jeszcze powiem ze mimo ze nizsza półka moj wytrzymał az 2 lata i poszedł dalej za bezcen jedynie co producent mi koła tylnie wymienił bo sie zaczeły rozjezdzac ale był tak prosty i lekki ze mimo wszystko miło go wspominam nie to co x-go czy xa mimo ze niby lepsze;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka