j.e.kaczmarek 11.02.12, 19:18 Dziewczyny proszę podpowiedzcie czy warto licytować ten wózek i ile max. jest on warty, bardzo proszę o pomoc, bo Joolz mi się bardzo podoba tnij.org/pd1m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raf.anna Re: Czy warto i za ile licytować tego Joolz'a? 11.02.12, 19:40 Ja za używanego Joolza w idealnym stanie z oryginalnymi: moskitierą, śpiworkiem i folią przeciwdeszczową płaciłam 1200 zł i to była dobra cena, Bez żadnych akcesoriów myślę, że max 1000 zł można dać, o ile jest w dobrym stanie. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Czy warto i za ile licytować tego Joolz'a? 11.02.12, 20:43 mi się link nie otwiera też poluję na joolza ale na czarnym stelażu Odpowiedz Link
j.e.kaczmarek Re: Czy warto i za ile licytować tego Joolz'a? 11.02.12, 20:45 U mnie link działa. Ten Joolz jest na srebrnym stelażu, choć nie ukrywam,że na czarnym też mi się bardzo podoba. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Czy warto i za ile licytować tego Joolz'a? 11.02.12, 20:52 o teraz mi się otwarło ja bym więcej niż 1000zł nie dała, to jest bloom z tego co się zorientowałam to starsza wersja no i nie podoba mi się ta zieleń (moje odczucie ) Odpowiedz Link
aga_1980_31 pomilak1 coś dla Ciebie :) 11.02.12, 20:51 Bardzo podoba mi się ten zestaw allegro.pl/zestaw-joolz-day-skorzana-raczka-czarny-stelaz-i2110083520.html Odpowiedz Link
pomilak1 Re: pomilak1 coś dla Ciebie :) 11.02.12, 20:55 no łaaaadny ale na cholerkę mi gondola i fotelik grrr tak bym licytowała potrzebuję samą spacerówkę albo joolz albo stokke Odpowiedz Link
gaga-sie Re: pomilak1 coś dla Ciebie :) 11.02.12, 20:57 Zestaw rzeczywiście ładny, mnie zastanawia tylko spacerówka; oparcie wygląda na fajne, wysokie, ale ten podnóżek zakończony rantem chyba ogranicza wiek dziecka, starszak ma chyba już problem z korzystania ze spacerówki...Czy się mylę? Odpowiedz Link
raf.anna Re: pomilak1 coś dla Ciebie :) 11.02.12, 21:01 Mylisz się Podnóżek się obniża Na mój gust co najmniej dwulatek może spokojnie jeździć Joolzem Odpowiedz Link
gaga-sie Re: pomilak1 coś dla Ciebie :) 11.02.12, 21:05 A to nie wiedziałam. W takim razie, gdybym jeszcze raz wybierała wózek z gondolą, to byłby nr 1. Odpowiedz Link
raf.anna Re: pomilak1 coś dla Ciebie :) 11.02.12, 21:30 gaga-sie napisała: > A to nie wiedziałam. W takim razie, gdybym jeszcze raz wybierała wózek z gondol > ą, to byłby nr 1. Gdybym ja jeszcze raz wybierała to też byłby nr 1 Ale mam nadzieję, że to ostatnia gondola w moim życiu Odpowiedz Link
raf.anna Re: pomilak1 coś dla Ciebie :) 11.02.12, 21:07 A co do oferowanych na Allegro Joolzów, to ten kremowy bardziej mi się podoba. Bałabym się tylko troszkę tego kremu na spacerówce. Wiadomo, siedzący mały człowiek smaruje wokół siebie czym popadnie Ta zieleń jest koszmarna, widziałam na żywo, chociaż wszytko jest kwestią gustu oczywiście. Ja generalnie nie lubię zielonego. Ładny jest zestaw cały granatowy, albo czerwony, jak mój Ramę mam tę srebrną i też pięknie wygląda, zwłaszcza, że wszystkie gondole i siedziska spacerowe mają te srebrne, aluminiowe obwódki na budzie. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: pomilak1 coś dla Ciebie :) 11.02.12, 21:34 mi się najbardziej podoba czarny stelaż+granatowe siedzisko - jest taki na all ale jak dla mnie cena KT z kosmosu Odpowiedz Link
afroddytta Re: pomilak1 coś dla Ciebie :) 11.02.12, 21:36 Nie wiem jak ten materiał w praktyce, ale powiem, że ja zdecydowanie wole jasne wózki niż np. granatowe, zdecydowanie się mniej brudzą Czerwony jest taki pośredni, bo brudzi się i na jasno i na ciemno, ale też wszystko trochę mniej widać Do takiej kremowej tapicerki też wszystko pasuje. Odpowiedz Link
j.e.kaczmarek Re: Czy warto i za ile licytować tego Joolz'a? 11.02.12, 22:00 Jednak nie licytowałam. Poczekam może, jeszcze będzie jakiś inny kolorek. Gondola mi przypasowała (lubię ciemne kolory jeśli chodzi o wózki), ale te zielone siedzisko to tak średnio. W sumie wózek poszedł za 760 zł, więc cena całkiem niezła. Rozmyślam eszcze ciągle nad Mylo, no i Stokke też bym nie pogardziła. Teraz czekam na Nunę 2012, na początku będzie pod fotelik. Dzięki dziewczyny za pomoc. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Czy warto i za ile licytować tego Joolz'a? 11.02.12, 23:06 Jeżeli sprzedający się nie pomylił i rzeczywiście ten kolor nazywa creame to na pewno nie jest Joolz Day ten najnowszy a raczej Bloom. Bo obecna kolekcja Day ma kolor beżowy (piaskowy) sand. Może to być ten starszy model Day co miała cortinka?? Trzeba by było dopytać o rocznik Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Czy warto i za ile licytować tego Joolz'a? 11.02.12, 23:41 Wydaje mi się że to jest taki jak tutaj eponware.com/videos/seo/joolz-kinderwagen-test Odpowiedz Link
aga_1980_31 Joolz nowość 2012 11.02.12, 23:27 Świetny www.kiddies24.de/shop/en/Strollers-Carriers/Multifunction-Stroller/Joolz-Day-Limited-Edition-Set-Expedition-2012::22617.html Odpowiedz Link
emakowka Re: Joolz nowość 2012 12.02.12, 08:16 Z tego co pamiętam to cortinka miała model pośredni między Bloom a Day,czyli Joolz One Grand.Myślę,że ten Joolz to Day z 2010r. bo wtedy firma wprowadziła czarne stelaże,a kolor to nie jest kremowy tylko biel ale nie taka czysta strollersandprams.com/strollers/1100/Joolz-Day/reviews.html Od tego rocznika również została powiększona budka. Ja mam Joolza w kolorze sand z 2010r(zdjęcia są w galerii naszych wózków) i ten z aukcji to zupełnie inny kolor. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Joolz nowość 2012 12.02.12, 08:47 Ten kolor z linka 2012 mi się nie podoba, wydaj się być taki wojskowy. Chyba podpytam sprzedawcę jaki to rocznik ale na cholercię mi ta gondola i fotelik nakręcacie mnie dziewczyny Odpowiedz Link