Dodaj do ulubionych

BJ City Mini GT - nowa prezentacja

23.02.12, 11:30
Świeżutka na You Tube
www.youtube.com/watch?v=TUHNaZp3KfY
Jeśli zdublowałam się z kimś, to przepraszam smile
Miłego oglądania!
Obserwuj wątek
    • isabel_o Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 11:32
      Oglądałam ją wczoraj big_grin
    • dziustynka Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 11:36
      hehe no ja tez juz znam, bo przewertowałam przedwczoraj cały internet
      no fajny , fajny ehhh

może znajdziesz elite 2012?
      • ollasja Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 11:43
        Czyli, jak widać, nie tylko ja grzebię w You Tube wink A tak serio, może jeszcze ktoś z forum nie widział, więc wrzuciłam wink
        • jasiek4 Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 11:50
          Prezentacja Elite 2012 jest na stronie producenta, jak i wszystkie inne wink
          www.babyjogger.com/demo_videos.aspx
          • dziustynka Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:40
            jasiek4 napisała:

> Prezentacja Elite 2012 jest na stronie producenta, jak i wszystkie inne wink
            > www.babyjogger.com/demo_videos.aspx

ooo dzięki, bo do tego wcześniej nie dotarłam smile
        • gaga-sie Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:21
          Ja nie widziałam i dziękuję, chętnie obejrzałam, biorę go.
        • dziustynka Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:36
          ollasja napisała:

> Czyli, jak widać, nie tylko ja grzebię w You Tube wink A tak serio, może jeszcze
          > ktoś z forum nie widział, więc wrzuciłam wink

hehe ja się tylko chciałam pochwalić, że tez widziałam smile
    • moni_ka30 Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:08
      Zapowiada sie ciekawie. Taka nowa naprawde, ale to naprawde upleszona wersja.
      • agnes_nyc Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:12
        dla mnie na pierwszy rzut oka w elicie to zostala zmieniona tylko kolorystyka nic wiecej smile
        • dima1312 Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:22
          wyczytałam że zmienili w Elicie materiał
          • agnes_nyc Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:24
            dima1312 napisała:

> wyczytałam że zmienili w Elicie materiał

no mółby być taki jak w britaxie
        • saras-wati Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:25
          a ja się boję, że gt w dalszym ciągu będzie się prowadził, jak mini...i przez szerszy jeszcze rozstaw kół nie zmieszczę go do bagażnikasad dlatego nie mogę się skusić na pre-order, tylko poczekam na pierwsze wrażeniawink

chyba, że agnes będzie tak miła i wszystko sprawdzi dokładnie na targachbig_grin
          • agnes_nyc Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:33
            na targach postaram sie nagrac jakis filmik (operatorem bedzie moj M )
            obfotografowac moje dziecko w GT
            wezme centymetr smile na prosbe saras

hehe
            • pomilak1 Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:36
              Fajny filmik, dzięki ollasja bo ja nie widziałam smile
            • dziustynka Agnes 23.02.12, 12:40
              Byłoby świetnie, gdyby udało Ci się strzelić fotkę Elite 2012, najlepiej stone smile
            • saras-wati Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:44
              Agnes, będę wdzięcznabig_grin Rozstaw tylnych kół oraz rozmiary po złożeniubig_grin Ciekawe czy wzbudzisz zainteresowanie, jak ten wózek zaczniesz tak oglądać z każdej stronywink

Jakbyś też sprawdziła prowadzenie i podbijaniewink Powiedzmy w odniesieniu do...może bee(bo to chyba jedyny wózek, który mamy taki sam, więc będzie mi prosto zobrazować sobie jego walorysmile)
              • agnes_nyc Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:49
                saras-wati napisała:

> Agnes, będę wdzięcznabig_grin Rozstaw tylnych kół oraz rozmiary po złożeniubig_grin Ciekawe
                > czy wzbudzisz zainteresowanie, jak ten wózek zaczniesz tak oglądać z każdej st
                > ronywink

hehhee no dobre na szczescie bedzie tez moj handlowiec wiec on zna moje zboczenie wiec dla niego przynajmniej bede normalna heheh
                >
                > Jakbyś też sprawdziła prowadzenie i podbijaniewink Powiedzmy w odniesieniu do...m
                > oże bee(bo to chyba jedyny wózek, który mamy taki sam, więc będzie mi prosto zo
                > brazować sobie jego walorysmile)

co do podbijania to moja opinia moze byc nie bardzo wiarygodna gdyz dla mnie i mojego M nie ma lepszych od bee. a w dodatku bierzemy bee+ z moja nowa budka (tak aby cisnienie tesciom podniesc ze niby nowy wozek hehehe) no ale postaram sie smile
                • saras-wati Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 12:50
                  hmm...mi bee to tak średnio się podbija, jak mała siedzi... ale jak jest lekko odchylona, to już jest supersmile
                  • agnes_nyc Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 13:26
                    Rozmawialam przed chwila z pewna osoba ktora juz widziala GT a sama uzywa city mini i powiedziala mi ze GT jest naprawde super wozkiem i warto go miec - kurcze troche mnie nakrecila na niego hehehe

siedzisko jest takie samo jak w mini nic wieksze kurcze juz sama nie wiem co o tym myslec

i juz snuje plany zeby zatrzymac swoje mini bo jesli to prawda to tylko stelaz zmienie i kola a tapicerki zostawie smile
                    • saras-wati Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 13:38
                      no co Ty?? Nie będzie to siedzisko głębsze? Mnie te 23cm nie satysfakcjonują, bo tam jest miejsce na te 5cm więcejwink

czuję, że z bee, to ja nigdy się nie rozstanęwink
                      • agnes_nyc Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 13:42
                        saras-wati napisała:

> no co Ty?? Nie będzie to siedzisko głębsze? Mnie te 23cm nie satysfakcjonują, b
                        > o tam jest miejsce na te 5cm więcejwink
                        >
                        > czuję, że z bee, to ja nigdy się nie rozstanęwink

weszlam wlasnie na amerykanska strone co zawsze sprawdzam nowosci i jest tam napisane ze oparcie jest wyzsze i glebsze ale to 1-1,5 incza wiec zapewne nie zauwazyla roznicy smile

sama zbadam niedlugo jeszcze tydzien smile
                        • dziustynka Re: BJ City Elite 2012 - nowa prezentacja 23.02.12, 17:18
                          dodaję inny filmik Elite 2012
                          www.youtube.com/watch?v=LPp35jmQ5V0&feature=player_embedded#!
                          i recenzję
                          www.babygizmo.com/news/babyjoggercityelite2012.php
                          enjoy!
                          • saras-wati Re: BJ City Elite 2012 - nowa prezentacja 23.02.12, 17:44
                            Może wiecie czy te koła będą bezdętkowe?
                            • dima1312 Re: BJ City Elite 2012 - nowa prezentacja 23.02.12, 18:34
                              będą
                            • tygisek Re: BJ City Elite 2012 - nowa prezentacja 23.02.12, 20:18
                              ja bardzo bym chciala, zeby GT lepiej sie podbijal od mini, no ale sadzac po konstrukcji a wlasciwie lamanej raczce, jest to bardzo realne, wiekrze i szersze kola (nawet bezdetkowe) napewno beda lepiej wybieraly nierownosci (choc mini i tak ma wieksze kola niz standardowa parasolka co jest jego plusem) i sprawia, ze lzej bedzie sie pchalo wozek z Slodka Zawartoscia smile
                              napewno tez bedzie wiekrzy po zlozeniu (z kolami) to widac na zdjeciu, i raczej jest wiekrzy nieco od mini - to z kolei widac na takim porownawczym filmiku, gdzie te dwa modele stoja obok siebie...nieco dluzszy podnozek, nawet wydaje mi sie ze mniej spadajacy pionowo w dol....
                              kurcze, niech nie bedzie opoznien bog wie jakich (jak z mini) bo ja zniose jajo!
                              • dziustynka Re: BJ City Elite 2012 - nowa prezentacja 23.02.12, 21:23
                                Tutaj nieźle widać kolory gt
                                m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F%3Fgl%3DPL%26hl%3Dpl&hl=pl&gl=PL#/watch?v=Nr1BuRmpGXA
                                ja się teraz głowie czarny czy ten z zielonymi paskami, dla blondaska...
                                • isabel_o Re: BJ City Elite 2012 - nowa prezentacja 23.02.12, 21:30
                                  Ale swoją drogą to wkurzające, że nie zrobili też wersji jednokolorowych tylko z tymi paseczkami uncertain
                                  • tygisek Re: BJ City Elite 2012 - nowa prezentacja 23.02.12, 21:34
                                    zgadzam sie, wole wozki jednokolorowe...pewnie za rok beda, ale nam juz nie bedzie tak bardzo potrzebny wink
                                    • tygisek Re: BJ City Elite 2012 - nowa prezentacja 23.02.12, 21:35
                                      chyba ze na "rynek zachodni" rzuca cos EXTRA wink
            • mmmonia_k Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 24.02.12, 17:49
              ja też czekam na relacjęsmile bo napaliłam się na GT ale jeśli okaże się ze za ciężki i za duży to raczej nie będę czekała do kwietnia (albo jeszcze dłużej) i kupie mini
    • coco_rosie Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 22:12
      Obawiam się czy ten wózek nie będzie pokracznie wyglądał na żywo, nawet już z lekka tak dla mnie na fotkach i filmikach wygląda.
      Razi mnie ten duży rozstaw kół, przy tak delikatnym stelażu, szczególnie tej rurce między kołami.
      Chyba muszę go jednak zobaczyć na żywo.

A on ma amortyzację w przednim kole, jak w elicie?
      • saras-wati Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 22:14
        będzie wyglądał pokracznie...już mini z tą rurką źle wyglądasad ja od zawsze powtarzałam, że mini powinien być węższywink
    • moni_ka30 Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 23.02.12, 23:28
      tez swieze:
      www.youtube.com/watch?v=4-Ll8XIf0i4&feature=BFa&list=UURhB5KR5YBauHX9jUetkW_Q&lf=plcp&context=C39019a9FDOEgsToPDskKC1JiKluUkRv1gtOp4QZAm
      www.youtube.com/watch?v=GdPzPayUoUk&feature=BFa&list=UURhB5KR5YBauHX9jUetkW_Q&lf=plcp&context=C39019a9FDOEgsToPDskKC1JiKluUkRv1gtOp4QZAm
      • dziustynka Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 24.02.12, 02:21
        Te najświeższe rozwialy ostatnią wątpliwość dot. Koloru. Bo buda w środku też zielona, jakieś to słabe.
        • dziustynka Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 24.02.12, 02:29
          Szczególnie słabe, gdy ma się ciągle otwarte okienka. Nie wiem, chyba czarne cm4 spaczylo mój gust i j uż zawsze będę miała czarne wózki.
          Najbardziej mnie zawsze śmieszy ten guzik z petelka po zwinieciu osłony siateczki. To jest takie oldfashion smile
          • magda79pn Re: BJ City Mini GT - nowa prezentacja 25.02.12, 00:37
            podoba mi się, tak jak nie mogłam zrozumieć zachwytu nad zwykłym mini, tak ten bardzo mi się podoba smile
            ze spokojem poczekam na opinie, bo mnie interesuje zakup na przyszłą wiosnę smile może któreś z was on się znudzi do tego czasu big_grin

zastanawiam się tylko, czy jest wart tej ceny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka