Dodaj do ulubionych

Gdzie znajde cienkie spiworki???

07.03.12, 16:37
Gdzie mozna te cholerstwa dostac?? tyle dni szukania i nic... Magdy sie pytalam niestety nie ma mozliwosci na mniejszy ala zapowski... szukam takiego max 90dlugosc bo bede je po ziemi ciagnac ew takiego kocyka zapinanego.. a tu nic nie ma... poratujcie plisss
Obserwuj wątek
    • jasiek4 Re: Gdzie znajde cienkie spiworki??? 07.03.12, 18:23
      Cieńsze są śpiworki maclarena te uniwersalne. Znalazłam najtaniej w Tosi i czekam na swój. Do zappa będzie pewnie za długi ale ja chcę sobie nabić napy tak aby móc na razie podpinać pod spód dopóki dzieć mały. Nie wiem czy się sprawdzi ale po długim poszukiwaniu wyszło mi że albo to albo zakupy za granicą.
    • variuss Re: Gdzie znajde cienkie spiworki??? 09.03.12, 13:00
      heitmann-felle.de/de/fuers_baby/sommer_fusssaecke.php
      swego czasu były na allegro, moze cie zainteresują

Ja mam do zappa oryginalny spwrek quinyy do speedy i jest genialny, lekki, cienki, cieopły, nieprzemaklany, miesci sie w nim 3- latek, nie ciągne się po ziemi i co naj- naj -najwazniejsze dla mnie- składam wózek ze spiworkiem załozonym na siedzisko ( przewlwkanie pasów za kazdym razem bywa uciązliwe). Używam go od paru miesiecy, nie wiem jak sie sprawdzi w cieplejsze dni, ale wewnątrz nie ma polaru tylko bawełnę, wiec mysle ze na wiosne i jesień tez bedzie ok
      Dałam jakies 120 zł za uzywany, nowy ok 250zł. Można nieraz taniej upolowac używany, ale mi zalezało na konkretnym kolorze.
      O ten z suwaczkami mi chodzi:
      https://www.babydaysdirect.co.uk/prodzoomimg7066.jpg
      No i zajrzyj do wątku o wypasionych gadżetach- było tam nieco ciekawostek
      • magda79pn Re: Gdzie znajde cienkie spiworki??? 09.03.12, 15:52
        a ja się zastanawiam dlaczego chcesz tylko 90cm, i dopiero teraz do mnie dotarło...

zmierz w tym zappie: wysokość oparcia+ głębokość siedzenia+ długość podnóżka i... tutaj jak chcesz, albo do końca podnóżka, albo do przedniego kółka

według moich zapisków pasuje długość około 100cm
        • dele_mele Magda 10.03.12, 06:40
          Magda, czy Ty szyjesz też cienkie, letnie śpiworki?
          • magda79pn Re: Magda 10.03.12, 11:19
            tak, dwustronnie polarowe z ortalionem w miejscu butów - jak kocyk
            lub ortalion+ polar z cieniutka ociepliną
            • romka78 Re: Magda 12.03.12, 19:06
              Ja jestem zainteresowana cienkim śpiworkiem, próbowałam skontaktować się przez meila gazetowego jednak "adres nie został odnaleziony". Jak mogę się z Tobą inaczej skontaktować?
              • magda79pn Re: Magda 12.03.12, 19:29
                sowa796@wp.pl

smile
                • romka78 Re: Magda 12.03.12, 19:54
                  już znalazłam i piszę o co mi chodzi wink
      • gosia_arma Quinny nie jest cieńki, 09.03.12, 16:42
        Też mam taki śpiwór, kolor morski, używam go już 1,5 roku i wg mnie jest super, ale to nie jest śpiwór cieńki!! Moim zdaniem jest to super śpiwór na okres jesienno zimowy, teraz jak kładę mojego 2-latka spać to do śpiwora nie ubieram mu już spodni, bo jest mu ciepło, a na spacer, jak jest ubrany to śpiwora nie zapinam.
    • nicolcia9 Re: Gdzie znajde cienkie spiworki??? 10.03.12, 11:45
      www.mamagama.pl/jj-cole-lite-duzy.html
      • walker85 Re: Gdzie znajde cienkie spiworki??? 10.03.12, 11:49
        86 cm to nie jest duży śpiworek smile
        • nicolcia9 Re: Gdzie znajde cienkie spiworki??? 10.03.12, 11:53
          wiem, dla mnie to też nie jest długi smile ale autorka szuka do max. 90cm wink
          • dima1312 Re: Gdzie znajde cienkie spiworki??? 10.03.12, 12:58
            nasza forumowa Magda szyje cienkie z polarku !
            • dima1312 Re: Gdzie znajde cienkie spiworki??? 10.03.12, 12:59
              oj nie doczytałam ze już Magda się wpisała...
    • kkitka Re: Gdzie znajde cienkie spiworki??? 20.06.13, 21:45
      alf1312 masz gazetowego? napisałam maila
      • tygisek Re: Gdzie znajde cienkie spiworki??? 21.06.13, 07:47
        polecam polarowy dwustronny od Magdy, bez ociepliny w srodku, jest super, Magda dodaje troczki zeby moc przywiazac go w wozku - wtedy nie zjezdza oparcie (bez troczkow jak siedzi dziec tez nie zjezdza, wiec nie ma jakiegos dramatu) kiedy potrzebuje - wpinam spiworek, gore odpinam, dziecko siedzi na milym "kocyku" - a jak potrzeba dopinam gore, zajmuje malo miejsca, idealny na wakacje smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka