Dodaj do ulubionych

kupiła Swifta

13.03.12, 14:06
Kupiłam MB Swift tzn. m mi kupił bo już miał dość słuchania mojego marudzenia że nie ma co zabrać na wyjazd więc żebym juz nie marudziła to mi oświadczył że kupił zapłacił i pod koniec tygodnia będę miała wózek. Już się nie mogę doczekać
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:11
      Będziesz zachwycona!!! Gratuluję zakupu i szczerze zazdroszczę..mi też przychodzi myśl do głowy czy nie kupić swifta raz jeszcze...Jaki kolor masz?
      • olus22 Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:22
        O matko ale zadałaś pytanie nawet nie wiem jaki kolor kupił muszę zaraz zapytać i dam znać.
        Pewnie długo nim nie pojeździmy bo mała ma 22 m-ce, ale fajnie że chociaż przez chwilę się pocieszę.
        • saras-wati Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:28
          olus22 napisała:

> O matko ale zadałaś pytanie nawet nie wiem jaki kolor kupił muszę zaraz zapytać
          > i dam znać.
          > Pewnie długo nim nie pojeździmy bo mała ma 22 m-ce, ale fajnie że chociaż przez
          > chwilę się pocieszę.

Nie wiem, dlaczego myślałam, że masz dużo młodszą córkę? Jeśli drobna, to wg mnie spokojnie pojeździsz dłużej, niż Ci się wydajesmile Chyba, że nie przypadnie Ci do gustu(w to wątpięsmile)
          • olus22 Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:35
            I to jest moja młodsza córka więc muszę korzystać póki Kalina chce jeździć w wózku ale ona chyba podziela moje hobby bo jak przeglądam wózki to woła kup mi kup mi a do przymierzania w sklepie jest pierwsza jak wejdziemy do sklepu to na wszystkie wózki musi usiąść
            • saras-wati Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:47
              no to moja(też młodsza i ostatnia) zdecydowanie nie chce w sklepie wsiąść do żadnego wózka...natomiast najchętniej siada do nich w ...domususpicious
    • dziustynka Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:22
      hmm to może ja pomarudzę apropo bee+ all black i też mi kupi smile
      super!!
      • olus22 Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:25
        Kolor to flint muszę dokupić jakąś wkładkę do niego.
        • saras-wati Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:29
          Mój ulubiony, choć ostatnio mam fazę na żółty, więc może sobie tego limonkowego sprawię?
          • pomilak1 Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:37
            Super masz m smile może ja zacznę bardziej marudzić o stokke tongue_outtongue_out
            zdaj relację jak dojedzie smile
          • olus22 Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:37
            Ja kupiła tego Swifta na wyjazd do Paryża więc ty też masz powód żeby go kupic.
            • saras-wati Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:48
              no tak...tylko ja już mam nunę z tej okazji...bee też...no, ale racja...może i swift przydałby się jeszcze? Ciekawa jestem czy młoda zmieściłaby się do niego?Z drugiej strony mieści się do nuny, to swift mniejszy nie jestsmile
              • olus22 Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:52
                Ja miałam brać bee ale Lucyna mi odradziła. Powiedziała że lepszy będzie wózek na większych kołach więc Swift będzie idealny.
                • lucyna_1980 Re: kupiła Swifta 16.03.12, 13:45
                  Spoko, możesz na mnie zwalić tongue_out
                  Każde wytłumaczenie jest dobre jak się chce mieć nowy pojazd big_grin
    • ollasja Re: kupiła Swifta 13.03.12, 14:58
      ale fajny m smile
      w tym marudzeniu to jednak jest metoda!
    • saras-wati Re: kupiła Swifta 16.03.12, 06:06
      I jak wrażenia? Jesteś już zakochana?
    • srebrno-listka Re: kupiła Swifta 16.03.12, 11:17
      Jak fajnie smile
      • gonik111 Re: kupiła Swifta 16.03.12, 20:34
        Też mam, ale sprzedaję , nie powiem z ciężkim sercem, no ale mam Urbana i nie będę przecież wariowaćsad
        Ale Swift fajny jest , taki lekki, zgrabny i świetnie jeździ.
        Będziesz zadowolona
        • olus22 Re: kupiłam Swifta 16.03.12, 22:37
          Jestem nim zauroczona taki fajny mały i zgrabny on jest szkoda że wcześniej go nie kupiłam.
          Na razie jeździłam nim tylko w domu bo moje dziecko nie chce do niego wsiąść i jak ktoś do nas przychodzi do pokazuje na wózek i mów i " bzidki".
          • lucyna_1980 Re: kupiłam Swifta 16.03.12, 22:57
            Eee tam - Młoda nie zna się... Niech się cieszy ze Nippera nie kupiłaś tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka