Dodaj do ulubionych

Który BJ?

13.03.12, 23:04
Witam serdecznie smile

Baaardzo proszę o pomoc w podjęciu decyzji. Synek niedługo skończy 8 miesięcy i chciałabym przesiąść się z Bartatiny. Gondola super - jeździliśmy nią bardzo długo, natomiast spacerówka mi się nie podoba. Na początek naszej przygody ze spacerówkami może być ze względu na przekładane siedzisko i amortyzację. Po przeczytaniu wielu postów zdecydowałam się na BJ- pozostał mi tylko wybór modelu. Wybieram między Elitte 2012 i Mini GT. Czy Wózkomaniaczki, które widziały już na żywo oba te modele mogłyby wymienić za i przeciw? Czy Elitte (złożony i rozłożony) jest dużo większy od Mini GT?

Będę bardzo wdzięczna za każdą opinię smile
Obserwuj wątek
    • gaga-sie Re: Który BJ? 13.03.12, 23:11
      Elite na pewno ma szerszy rozstaw kół, gorzej sprawdza się np. na zakupach w małych sklepach.
    • srebrno-listka Re: Który BJ? 14.03.12, 11:02
      Mini GT nie ma regulowanego podnóżka. Elite jest większy, ma większe koła, więc lepiej poradzi sobie na nierównościach. Złożonych to chyba nikt w PL jeszcze nie porównał wink co do elite - zajrzyj do wózkowego bloga, link mam w stopce - tam zobaczysz, jak wygląda po złożeniu i do jakich aut się mieści.
      • sand123 Re: Który BJ? 14.03.12, 21:50
        Zajrzałam do bloga i poczytałam, i obejrzałam smile. Widziałam też opis x-landera XA i mam prośbę o porównanie rozstawienia tylnych kół w w x-landerze XA i w elicie. Niestety nie mam szans obejrzeć żadnego BJ a x-landerów u nas dostatek wink
        • srebrno-listka Re: Który BJ? 15.03.12, 08:54
          Nie mam juz x-landera, ale zdaje się jest podobny - 67 cm.
          • sand123 Re: Który BJ? 15.03.12, 09:27
            Dziękuję za odpowiedzi smile Jeszcze trochę pomyślę, ale już chyba decyzja podjęta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka