Dodaj do ulubionych

serwis bugaboo - doswiadczenia

16.03.12, 15:45
mam pytanie o Wasze doswiadczenia z serwisem bbo. juz drugi raz posypal mi sie bee. za pierwszym razem standardowo blokada kol, luzny stelaz. wyslalam i po 3tygodniach dostalam nowy. w miare szybko przyjechal kurier zabrac ten wadliwy. teraz zablokowalo mi sie siedzisko w pozycji lezacej i mimo staran (rozebralam co sie dalo bez ingerencji w konstrukcje, probowalam, cudowalam i nic) nie idzie go zlozyc. zadzwonilam do serwisu, kazali wyslac info na maila i nastepnego dnia mial byc kurier. to byl poniedzialek. sprawa byla dosc pilna bo na dzis potrzebny byl dla Mlodego pojazd. jako, ze mieli go zabrac we wtorek, to w czwartek musialby wrocic wiec stwierdzilam, ze moze nie wrocic i kupilam te nieszczesna Nune. Po drodze dwa razy dzwonilam do serwisu - pan mial sie niezwlocznie i osobiscie zajac sprawa. Dzis jest piatek a wozek nadal stoi pod adresem odbioru.
Obserwuj wątek
    • didis Re: serwis bugaboo - doswiadczenia 16.03.12, 20:22
      taaasmile Ja dzwoniłam do kierownictwa, walczyłam kilka razy z serwisem, jak dla mnie jest beznadziejny. Miałam już porównanie ze stokke. Brak kontaktu, brak odesłania na czas, nieterminowość.... hmmm może właśnie dlatego kolejnego bee nie kupię...
    • thea19 zalamka 01.08.12, 17:39
      3 raz w tym roku i co reklamacja to jakis numer wywina. dostalam dzic tapicerke, na bank z jakiegos wozka sciagnieta ale czarnej, ktora domowilam, brak. paczka miala byc wyslana w zeszly piatek a byla wyslana wczoraj. opoznienie to jeszcze nic - nie wiem skad wzieli adres do moich rodzicow ale paczka poszla tam. problemu by nie bylo, gdyby nie paczka zwrotna, ktora mial odebrac do nich kurier. szczesliwie bylam po drodze i zajechal do mnie. tel do pana sebastiana milczy.
      jakbym mieszkala w krakowie, to bym sie osobiscie pofatygowala z soczysta wiazanka.
      • gibon301 Re: zalamka 02.08.12, 21:54
        a super pan Sebastian odpowiedziałby Ci równie soczyście...kultura tego pana pozostawia niestety wiele do życznia. ja jestem z krakowa i osobiste wizyty w serwisie/sklepie niewiele pomogły. jak chcesz poczytaj w tym wątku:
        forum.gazeta.pl/forum/w,101614,137540154,137540154,Bugaboo_cameleon_popsuty_stelaz.html
        pisałam tu o moich doświadczeniach. jedyne co mogę zaproponować to aby pisać do centralii bboo - może jak będzie więcej skarg na ten pożal się boże serwis to może coś się zmieni. a nieterminowość, niefrasobliwość, podejście do klienta 4kids jest dla mnie oszałamiające - nie wiem jak to możliwe,że zostali oni dystrybutorami tak wielu marek kiedy działają jak za króla świeczka...nic więcej nie pisze bo nie chcę się już denerwować smile
        • thea19 Re: zalamka 02.08.12, 22:17
          dzis sie dowiedzialam, ze pan sebastian jest na urlopie i nikt nic nie wie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka