Dodaj do ulubionych

Zakochałam się

27.03.12, 21:36
Dziewczyny, zakochałam się oczywiście w MBUJ.
Śliczny, brązowy oglądałam i teraz mam dylemat, żeby go kupić musiałabym sprzedać Emmę. Mam w domu BJCM4 i Emmę City Cross i bardzo lubię ten wózek. Planowałam zostawić ją na następną zimę i ewentualnie dla następnego malucha (mam z gondolą). Mały ma teraz pół roku i jest długi, nosi rozmiar 80 więc nie wiem czy na następną zimę nie będzie miał budy na głowie.
Co zrobić, zostawić Emmę i dalej wzdychać do Urbana czy kupić Urbana a dla następnego malucha dokupić do niego gondolę? Acha, ważny szczegół, w naszej rodzinie rodzą się dlugie dzieci, synek miał 60 cm i zastanawiam się czy gondola od Urbana jest duża.
Obserwuj wątek
    • didis Re: Zakochałam się 27.03.12, 21:53
      Jeśli pytasz o urbana, to jasne - KUPbig_grin
      • didis Re: Zakochałam się 27.03.12, 21:53
        Kup może używany wtedy emmy nie będziesz przedawaćbig_grin
        A który cię tak zachwycił?
        • afroddytta Re: Zakochałam się 27.03.12, 22:02
          Kupuj, kupuj!
          Ja mam od tygodnia i czuję się spełniona big_grin
    • klara_78 Re: Zakochałam się 27.03.12, 23:06
      A nie będę żałowała, że sprzedałam emmaljungę?
      • tygisek Re: Zakochałam się 28.03.12, 00:19
        nie bedziesz smile zwlaszcza jak kupisz czekoladowy! ja mam czekoladowy, jest sliiiiiczny i juz smile
      • srebrno-listka Re: Zakochałam się 28.03.12, 00:23
        Ja bym emmy nie sprzedawała (zresztą, mam emmę i MBUJ) - jako gondola dla maluszka jednak będzie lepsza. A nie możesz upolowac uzywanego? na allegro się pojawiają smile
    • srebrno-listka Re: Zakochałam się 28.03.12, 00:25
      Gondola od MBUJ nie jest duża - wedle danych ze strony importera to wewnątrz 71 cm
      • klara_78 Re: Zakochałam się 28.03.12, 08:17
        Poluje na używany już jakiś czas ale ceny bardzo wysokie, dołożę 300-400 zł i mam nowy.
        No właśnie ta gondola mała do Uj mnie cały czas wstrzymuje przez zakupem.
        • tygisek Re: Zakochałam się 28.03.12, 09:02
          ojatam ojtam smile zaplanuj malucha na letnia pore - zanim wyrosnie z gondoli minie lato a zima w spiworku bedzie mial jak w kokonku wink albo odwrotnie - zplanuj malucha na zime - zima przejezdzi w gondolce a na wiosne ulozysz go na plasko w superspacerowce!
          albo wogole nic nie planuj, kupisz sobie jakikolwiek wozek gondolowy jak maluch bedzie malutki a potem z dzika rozkosza przesadzisz go superspacerowki smile
          • saras-wati Re: Zakochałam się 28.03.12, 09:21
            albo, by urodził się zimą, wtedy im większe dziecko, tym mniej ubrań i dodatków wrzuca się do gondoliwink
    • pagaa Re: Zakochałam się 28.03.12, 09:22
      gondola z uj nie jest zbyt długauncertain moja córka urodziła się długa na 56cm, obecnie ma 4 miesiące i powiem Ci, że juz ledwo ledwo się mieści, dobrze, że idzie ciepełko, to w spacerówkę na płasko wejdziewink jakby coś, to za jakieś dwa miechy będę sprzedawać samą gondolę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka