Dodaj do ulubionych

kto ma ochotę na przetestowanie stokke?

18.04.12, 21:34
Jak wiecie od jakiegoś czasu(od momentu obejrzenia xplory w kolorze blue melange) chodził za mną stokke...jednak rozsądek mówił, że dla 2,5 latki to przesada go kupowaćwink

No i dzwoniłam, szukałam okazji...i znalazłam najlepsza dla siebie okazję, hihi - testowanie xplory, jak pomilak donkeyasmile))

Właśnie rozpakowałam pięknego xplorybig_grin stoi sobie i upiększa mój salonsmile Jestem absolutnie zachwycona!!
Przekonał mnie nawet, gdy siedzisko jest wysoko i przodem do mamysmile Dodam, że jakoś lepiej się prezentuje niż w sklepiesmile

Nie mogę się doczekać testowania, tylko obawiam się czy dzisiejsza temperatura nie pokrzyżuje nam planówsad
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 21:36
      Saras supersmile
      Ja tam na razie jestem zadowolona smile
      a skąd testujesz? z 4kids?
      • saras-wati Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 21:46
        tak, tak z 4kidssmile mam go na tych samych pewnie zasadach, co ty donkeyasmile gorzej, jak się rozkocham i nie oddamwink
        • pomilak1 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 21:49
          szkoda, że nie wiedziałam tongue_out ale co tam, mam już swojego i nie oddam tongue_out
    • gaga-sie Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 21:49
      Gratuluję determinacji i czekam na wrażenia. Ja na testowanie i zakup z pewnością się nie zdecyduję, ale chętnie poczytam Twoją opinięsmile
      • saras-wati Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 21:53
        a na testowanie dlaczego nie? kaucja jest zwracana w 100%...chyba, że popsujesztongue_out
        • necia27 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 21:57
          A co trzeba dziewczyny zrobić aby testować?
          • sylki Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 22:03
            tu szukaj 4kids.com.pl/
            • necia27 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 22:10
              nic nie mogę znależć sad
              • sylki Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 22:12
                na głównej stronie miga co chwilkę jakiś baner
                na pierwszym będzie o tym ze można testować wózek
                Zawsze możesz zadzwonic big_grin
                Aha kase musisz wpłacić zapewne w wysokości ceny wózka
                • necia27 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 22:14
                  ok dzięki bardzo smile zadzwonie ale jak w wysokości wóżka to chyba odpada hehe
                  • romka78 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 22:19
                    Necia chcesz przetestować? zapraszam.... za darmo wink
                    • necia27 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 22:24
                      hihihi romka żebyśmy mieszkały gdzieś blisko siebie to chętnie smile
                      • sylki Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 22:25
                        właśnie to jest najgorsze, ale tak naprawdę inaczej się testuje gdy ma się w domu big_grin
                        • saras-wati Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 22:27
                          no pewnie sama sobie wszystko ponaciskasz, poustawiaszsmile ja na razie cieszę okosmile
                          • sylki Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 22:28
                            nie masz ochoty sama wskoczyć tongue_out
        • gaga-sie Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 22:39
          Jak ktoś by to za mnie pozałatwiał i podstawił mi go pod nos, to czemu nie...
    • lucyna_1980 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 23:01
      Ale fajnie!!!
      A co zrobisz jak Ci się spodoba i jak spodoba sie Twojej córce?
      Kupisz go? tongue_out big_grin
      • saras-wati Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 23:08
        Lucyna, on mi się bardzo podoba!! Tylko rozsądek podpowiada, że to za droga zabawka dla 2,5 letniego dziecka... Pisałam Sylki, że jakby mi do testów blue melange przysłali, to chyba nie oddałabym, hihismile
        • dima1312 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 23:16
          no no! ciekawe co powiesz po spacerze! ale coś mi się wydaje ze za duży dla ciebie zawsze lubiłaś małe i lekkie wózki napisz jakie odczucia będziesz miała po spacerku
    • kornnella Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 18.04.12, 23:21
      Fajna opcja z tym testowaniem. Na ile dni go masz?
      A przez ciekawość po testach jak zwracacie wózek jak wyglada fakt zwrotu kaucji, tzn zwracają bez problemów czy zdarzają się jakieś?
      • saras-wati Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 07:29
        chyba się zapłaczę...leje od rana...echsad

dima, no też jestem ciekawa wrażeń ze spacerusmile no cudnie się prowadzi(wprawdzie po mieszkaniu, ale jestem pozytywnie nastawiona); ale masz rację - to za duży dla mnie wózek, wciąż pozostanę fanką mniejszych wozidełsmile no chyba, że po spacerze zmienię zdaniesmile

kornnella, myślę że nie powinno być problemów, ale najlepiej zapytaj pomilak, bo ona miała testowego donkeya? Mam go tylko na 7 dni...też mi się taka opcja podoba - marzy mi się jeszcze cameleon do testówsmile
        • lucyna_1980 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 08:23
          Saras a jaki kolor dostałaś? i na jak długo?
          Trzymam kciuki, żeby pogoda się poprawiła smile
          • sylki Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 08:26
            hehe dostala najbardziej "pożądany" kolor big_grin
            • saras-wati Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 08:55
              sylki napisała:

> hehe dostala najbardziej "pożądany" kolor big_grin

najpiękniejszysmile)

dostałam na tydzień, ale jak mi się spodoba, to nie oddam, hahabig_grin
              • sylki Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 09:01
                tiaa już to widzę jak zostawiasz sobie czerwony tongue_out, a co z melanżem wink

A w ogóle, to na początku kwietnia na allegro w KT za 1000 zł poszła beżowa spacerówka modelu V3, szkoda żeś nie upolowała wink
                • lexi76 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 09:19
                  To nie był nowy model spacerówki. Takie było zdjęcie katalogowe, sama z ciekawości zadzwoniłam, bo był podany nr i okazało się, że jednak był to v2. Aukcja podobno grzecznościowa.
                  • sylki Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 09:21
                    A widzisz, osoba wystawiająca twardo pisała ze taki jak na zdjęciu uncertain
                    No ale ja bym kliknęła KT a później dopytywała big_grin
                    • lexi76 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 10:09
                      Dlatego nauczyłam się nie ufać, jeżeli jest zdjęcie katalogowe, tylko prosić o real. fotkismile
              • lucyna_1980 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 09:25
                To w ciągu tygodnia na pewno wyjedziesz na spacer...
                Cieszę się, ze będziesz mogła stwierdzić , że jest czego żałować bądź też nie, tydzień czasu nie nie jest mało, mozna juz sobie pojeździc...
              • dziustynka Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 11:54
                no ale jaki w końcu ten kolor, bom nei w temacie najpiękniejszego
                • saras-wati Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 15:40
                  dziustynka napisała:

> no ale jaki w końcu ten kolor, bom nei w temacie najpiękniejszego

no czerwonybig_grin
    • srebrno-listka Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 10:33
      Szalejesz big_grin to ja poproszę recenzję big_grin
      • saras-wati Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 15:41
        srebrno-listka napisała:

> Szalejesz big_grin to ja poproszę recenzję big_grin

e tam, szaleństwem byłby zakupsmile pewnie, że będzie recenzjasmile może masz ochotę, to wpadnijsmile
        • tygisek Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 18:21
          Saras, a pomijajac ochy i achy - zrozumiale, to jak "cudny kolor" smile?? dajesz rade? ;P
          • sylki kolor CZERWONY :P n/t 19.04.12, 18:23

• saras-wati Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 18:27
            tygisek napisała:

> Saras, a pomijajac ochy i achy - zrozumiale, to jak "cudny kolor" smile?? dajesz r
            > ade? ;P

Nie wyjechałam dzisiaj na spacer, bo padasad ale młoda bardzo chętnie do niego wsiada i każe się wozić(ku mej uciesze po domuwink) Kolor jest super, najładniej wygląda o zmierzchu i pięknie się wtedy komponuje z moimi sosnowymi półkamiwink

Sylki, miałaś rację, że to praktyka z tym wchodzeniem - mam opuszczone siedzisko, wtedy ona sobie podchodzi i wypina pałąk(albo Maja jej pomaga) i włazismile

Tygisku, btw, coś tam skrobałam Ci na gazetowego jakiś czas temu, widziałaś?
            • sylki Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 18:36
              Moja włazi nawet gdy jest na samej górze, ale musi być odwrócone siedzisko przodem do kierunku jazdy, wtedy włazi po torbie wink
              Pałąk jej nie przeszkadza, ostatnio strzeliła mi focha i się ukryła, szukałam wołałam i znalazłam w wózku tongue_out
            • tygisek Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 18:47
              saras-wati napisała:

> Tygisku, btw, coś tam skrobałam Ci na gazetowego jakiś czas temu, widziałaś?

kurcze, nie widzialam! ide przekopac poczte gazetowa zatem....
              do mnie lepiej pisac na priv, zawsze pewniej....

• srebrno-listka Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 19:09
          Na długo go masz smile?
          • sylki Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 19.04.12, 19:22
            Ma go na tydzień,
            Srebrna kochana napisałam na zamkniętym ci coś smile
    • isabel_o Aga, dawaj foty! ;) 19.04.12, 19:21
      Super, że możesz go potestować big_grin
      • saras-wati Re: Aga, dawaj foty! ;) 19.04.12, 22:30
        zrobię, tylko mam straszne urwanie głowysmile też się cieszę, ze jest taka możliwośćsmile jak już pisałam wyżej do szczęścia brakuje mi tylko przetestować cameleonawink
    • saras-wati Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 21.04.12, 07:27
      Chciałam się pochwalić, iż opanowałam składanie - robię już wszystko ekspresowosmile Zastanawiam się jeszcze, jak Sylki chowasz to podwozie, by jeździć po schodach? tak, jak do składania? Dziecko moze być wtedy w środku?

Buda jest rewelacyjna - dlaczego we wszystkich wózkach nie może być takich budek?

Powiem Wam, ze dla mnie ten wózek jest za duży...nie ogarniam takiej wielkości...nie mniej strasznie się cieszę, ze mogę nim sobie pojeździćsmile)
      • dima1312 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 21.04.12, 09:17
        pewnie chociaż masz teraz pewność wiedziałam ze takie będą twoje odczucia! hihi! może jednak ten fioletowo-niebieski mac o którym ci pisałam zeszłego lata? ostatnio znowu go widziałam
        • saras-wati Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 21.04.12, 09:35
          fioletowo-niebieski?
          • sylki Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 21.04.12, 09:50
            Saras podwozie składasz dokładnie jak do składania, po schodach zjeżdżam z dzieckiem, bo niby jak inaczej big_grin
            • dima1312 Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 21.04.12, 09:59
              Aga ni to fiolet ni niebieski
              • saras-wati Re: kto ma ochotę na przetestowanie stokke? 21.04.12, 10:37
                dima1312 napisała:

> Aga ni to fiolet ni niebieski

a możesz zalinkować, bo dzisiaj coś nie kojarzę za bardzo...
    • saras-wati po spacerach 28.04.12, 19:11
      Nie miałam czasu napisać wcześniejsad Generalnie bardzo fajny wózek, prowadzi się lekko, jeździ cicho mała ma w nim wygodniesmile Podoba mi się buda, obszerna, dobrze osłania i ma ładny kształt. Fantastyczny jest stelaż i wszystkie związane z nim bajery. Natomiast nie przemawia do mnie kubełek. Wydaje mi się, że starszemu dziecku wygodniej jest, kiedy siedzisko jest klasyczne - natomiast uważam, że to siedzisko byłoby rewelacyjne dla 5-6 miesięcznego, który znowu w klasycznych spacerówkach, zazwyczaj leży w poprzeksmile

Bardzo fajna jest ta rączka, wyjątkowo wygodnie mi się ją trzyma i strasznie mi się podoba torba, zamiast koszasmile

Jeśli chodzi o krzywą nawierzchnię, to niestety trzęsie, no ale nie jest to emmaljunga, więc nie zdziwiło mnie to akuratwink

Reasumując, to bardzo się cieszę, że go wypożyczyłam, a nie kupiłam - kompletnie nie wpasował się w moje aktualne potrzeby, natomiast strasznie żałuję, że nie kupiłam go 2 lata temu!!
      • pomilak1 Re: po spacerach 28.04.12, 20:51
        Super że przetestowałaśsmile
        dla mnie, a raczej dla mojej Liwki siedzisko jest fantastycznesmile ale tak jak piszesz dla mniejszych dzieci jest ok, mój starszak np jak go posadziłam tak wysoko to się kazał pasami zapiąć bo się bał że wypadnie big_grinbig_grinbig_grin
        • saras-wati Re: po spacerach 28.04.12, 21:39
          hah, nosmile

Moja mała jest specyficzna...np. nie mogę rozłożyć wózka do spania, dopóki twardo nie śpi, bo kończy się to wrzaskiem i np. dzisiaj jechałam z nią z pół godziny, głowa jej opadała, ale twardo walczyła.

No i u nas nie sprawdza jeden z większych atutów tego wózka - moje dziecko nie może mieć kontaktu wzrokowego ze mną, bo od razu każe się wysadzić etc...zawsze tak było i nawet, jak była malutka musiała jeździć tyłem do mniewink
          Natomiast bardzo jej się podoba, że siedzi wysokosmile
          • sylki Re: po spacerach 29.04.12, 00:35
            A widzisz, co dziecko to inne potrzeby, moja Liwka bardzo lubi siedzisko kubełkowe, w normalnych mi zjedza przez co jest dziwnie wygięta, jak to ktoś określił w literę C
            Starsza nie boi się wysokości i z chęcią zamienia się z siostrą smile
            • saras-wati Re: po spacerach 29.04.12, 08:17
              Sylki, no Sonia też spoko siedzi w tym kubełkowym siedzisku, ale to ja nie jestem przekonana, hihiwink Zwłaszcza, jak zasnęła i te jej długaśne nogi były w górze, ja wiem, ze tak zdrowo, ale nie przekonuje mnie to. Ale za to kubełek przekonuje mnie dla mniejszego dzieckasmile
              • mancipi Re: po spacerach 29.04.12, 08:50
                a jak byś go porównała do mylo-one są w ogóle podobne, czy jednak całkiem inne; no i gdzie komfort większy-znaczy lepsza jazda, lepsze składanie
                • saras-wati Re: po spacerach 29.04.12, 09:48
                  hmmm i tu miałabym problem...próbowałam sobie to jakoś porównać i w mojej opinii wygrywa stelaż xplory, a siedzisko mylosmile tylko wiesz, każdy ma inne oczekiwania i potrzebywink

w mylo podoba mi się kształt spacerówki, że nie jest kubełkowa, ma taką milszą tapicerkę i jest zdecydowanie mniejszy po złożeniusmile
                  natomiast w xplory fantastyczne są koła, pokryte czymś przypominającym gumę, dzięki temu ten wózek jedzie bezszelestnie, że można regulować wysokość siedziska oraz kształt rączki, natomiast w mylo rączka dla mnie była mniej wygodna, ale za to skórzanasmile

czy to są podobne wózki? w jakimś stopniu tak - oba mają zbliżoną amortyzację - w xplory fantastycznie buja się ten stelaż, a znowu w mylo spacerówka jest tak zamontowana, że przypomina fotel bujanysmileoba mają oryginalny wyglądsmile
                  nie mniej przy obecnych cenach - czyli podwyżce xplory i promocjach mylo, ten drugi jest ze 2000 tańszy i w tej cenie można sobie dokupić fajne dodatkiwink

• sylki Re: po spacerach 29.04.12, 10:23
                Wiesz moja Liwka jest z tych mniejszych dzieci, choć z drugiej strony mój siostrzeniec jest dość spory...tylko dla mnie ten wózek to ideał big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka