Dodaj do ulubionych

Co myślicie o Graco Evo ?

19.04.12, 08:59
Ja nadal na etapie poszukiwania wózka, godnego następcy mojej ukochanej Emmaljungi ( zostawiam ja na zimę ). Strasznie ciężko mi coś wybrać. Myślałam o Teutoni Beyou ( przymierzaliśmy się, ale nie ona wystarczy do końca wózkowania ), biorę też pod uwagę BJ Versa GT ( ten by wystarczył do końca ). A teraz wpadł mi w oko wózek Graco Evo. Może ktoś ma / ktoś widział i podzieli sie opinią. Jaka jest jakość materiałów, czy będzie dostatecznie duży , żeby go użytkować do 3 roku życia dziecka. A może jeszcze coś innego polecicie ? Wózki trójkołowe i parasolki odpadają.
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Co myślicie o Graco Evo ? 19.04.12, 09:02
      Wiesz co, to nowość, a graco nie ma dobrych opinii ogólnie. Oczywiście nie są to najgorsze wózki, ale zdecydowanie wolałabym BJ
    • zulak Re: Co myślicie o Graco Evo ? 19.04.12, 09:28
      Na mnie zrobił pozytywne wrażenie - widziałem go na targach w Kielcach.
      Nie jest to taka jakosc jak np: Baby Jogger, ale wg mnie stosunek jakosc/cena jest przyzwoity.

Opinii o wózku nie będzie bo pierwsza dostawa jest czerwiec/lipiec.

Evo fajnie się składa, siedzisko w spacerówce rozkłada się na płasko i jest odwracalne - taki sam system jak w Symbio. Można zastosować gondole z Symbio w Evo.

Krzysiek
      • sylki Re: Co myślicie o Graco Evo ? 19.04.12, 09:33
        A właśnie u mnie jeżdżą dwa symbio i już oba skrzypią uncertain
        Pytanie czy siedzisko jest na tyle duże by wózek wystarczył do końca wózkowania big_grin
        • ania_gil Re: Co myślicie o Graco Evo ? 07.08.12, 23:48
          Sylki , nie kazdy Symbiak skrzypi ! Siostra kupiła, jeździ już dłuższy czas i cichutki jak myszka
          sasiadka tez jeździ jakimś Garco ale nie wiem jaki model dokładnie (musiałabym podejrzeć) i tez nie straszy jakimiś odgłosami
          Nie wiem skąd bierzecie te opinie ze Graco skrzypią , ja jakoś w to nie wierzę bo mam dwa obok siebie praktycznie i wszystko z nimi oki
          A na wózeczek EVO zerknęłam ( lobię wszelkie nowości choć mojego i tak zmieniać nie zamierzam)
          Bardzo fajny, faktycznie w typie Symbio o którym mam całkowicie pozytywne zdanie, mnie się podoba
          • sylki Re: Co myślicie o Graco Evo ? 08.08.12, 00:25
            hmmm może stąd, że u mnie jeździ ich cała masa, porównywalnie w chwili obecnej z x-llanderem i może jeden z nich nie skrzypiał z daleka. może stąd, że macany w sklepie nie raz skrzypiał, trzeszczał i klekotał. Wybacz, ale za taką kwotę oczekuję lepszej jakości.
            • magda19lenka Re: Co myślicie o Graco Evo ? 08.08.12, 09:41
              Ja mijałam 3-4 Symbio i niestety wszystkie skrzypiały ....
              • ania_gil Re: Co myślicie o Graco Evo ? 13.08.12, 18:19
                Dla mnie Graco jet niezłą marką , widziałam wiele gorszych wózków i to w wyższych cenach i jak pisałam - siostry Symbio sprawdza sie znakomicie i bez żadnych niemiłych odgłosów
            • ania_gil Re: Co myślicie o Graco Evo ? 13.08.12, 18:38
              Sylki, no nie wierze i już

Najpierw piszesz, że obok ciebie jeżdżą 2 Symbio, chwilkę dosłownie potem ze jest ich cała masa ( i z tego jeden nie skrzypiał -to jak ta cała masa to 2 symbio to oznacza ze jeden skrzypiał a drugi nie?

Ja się nie czepiam tylko znam wózek i widzę że jest ok
              • sylki Re: Co myślicie o Graco Evo ? 13.08.12, 21:47
                alez wierzyć nie musisz, na osiedlu mam już teraz 3 wszystkie skrzypia. Cała reszta jest z miasta, to popularny wózek,ale jego jakość jest beznadziejna. Nie będę udowadniać że czarne jest białe i odwrotnie. dodatkowo w dwoch roznych sklepach mialam przyjemnosc je ogladac i sprawdzac i jakby nie patrzeć skrzypiały i trzeszczały...tak wiec powtorze wierzyc nie musisz mi to lotto wink
                • ania_gil Graco Symbio 13.08.12, 22:19
                  Sylki,
                  Dla mnie mało wiarygodny jest ktoś kto pisze żeby tylko napisać - bo tak to wygląda, raz Ci skrzypią dwa, potem cała masa, tydzień później 3 .... dlatego nie wierzę w Twoją opinię mając nawet dowód - nieskrzypiące Symbio siostry smile

Zresztą teraz to wiadomo, że wszystkie Ci będą skrzypiec, choćby i pół bloku kupiło suspicious
                  Kończe dyskusję bo temat jest o graco Evo więc zaśmiecać nie mam zamiaru
                  Pozdrawiam

• safika graco evo 14.08.12, 14:57
                    No ja sobie właśnie zamówiłam ten wózeczek Graco Evo , jak wypróbuję w pełni to na pewno napiszę
                    Na razie znam wózek na tyle że ma go moja sąsiadka i pojeździłam sobie z nią kilka razy, prowadziło mi się dobrze, jeździ cichutko, mówiła że składa i rozkłada się bardzo wygodnie i po schodach lekko się pcha i po krawężnikach ,lekki, poza tym wszystko mi odpowiada więc zamówiłam. To napisze więcej jak przyjdzie , a jakbyście chciały coś wiedzieć to pytajcie
                    • saras-wati Re: graco evo 14.08.12, 15:12
                      miałam graco i nie mam najlepszego zdania o tej firmie...z pewnością są za drogie na jakość, jaką przedstawiają...sad można w tej cenie wybrać lepiej!
                      • safika Re: graco evo 31.08.12, 17:09
                        Graco Evo wcale nie był jakis mega drogi. Porównywałam z kilkoma wózkami w podobnej klasie ( takie same kółka, wielkość) i kilka z nich było droższych. Ja patrzyłam i na wózek i na cenę więc uważam że cena przystaje
                        • wanilia78 Re: graco evo 30.10.12, 22:09
                          Moja siostra ma Graco Fusio, a przyjaciółka właśnie kupiła Graco EVO
                          i zadowolona. Z wyglądu niezły, nie ma mu czego zarzucić, w porównaniu z Fusio od siostry wydaje mi sie lepszy i ciekawszy nawet , no ale to moje zdanie
                          W kazdym razie wózeczek jakiś widocznych wad nie ma, nie zauwazyłam
                          • kaczucha01 Re: graco evo 09.12.12, 20:07
                            witam, mam pytanie do mam co maja graco evo. Czytałam, że ma regulowaną amortyzację, jak to z tym dokładnie jest. Byłam na pierwszym spacerze i strasznie trzęsie nawet na zwykłym chodniku, czy cos sie przy kółkach ustawia??indifferent
                    • kobyleczka Re: graco evo 21.02.14, 23:00
                      z tych wózków dostępnych cenowo dla statystycznych ludzi Graco na prawdę jest nr 1 smile fajny i lekki wózek który przyjemnie się prowadzi smile ja akurat powiawiłam na inny ale przyjaciółka ma i sobie bardzo chwali ja też jeździłam i mi się podoba smile
                    • katzala Re: graco evo 25.02.14, 22:54
                      oo Evo właśnie też moi sąsiedzi z na przeciwka kupili dla swojego maluszka (urodził się w grudniu smile ) bardzo im zazdroszczę tego że trzymają wózek w domu bo jest tak lekki że spokojnie sobie radzą ze znoszeniem z 3 piętra smile to by się przydało smile poza tym bardzo fajny ładny wózek smile a z tego co mówili jest całkiem niedrogi
                  • ofizis Re: Graco Symbio 31.12.12, 02:54
                    OBEJRZYJCIE FILMIKI NA GRACO SYMBIO NA YT -SKRZYPIĄ NIEMIŁOSIERNIE!!!!!!!!!!!
                  • sylki Re: Graco Symbio 06.05.13, 17:46
                    napisałam, że jeden MOŻE z daleka nie skrzypial, ale co tam, lepiej zaczekać się ze krowa nie muczy tylko chrumka big_grin

zdania nie zmienię tylko dlatego, że jakaś panna czy tam pani gil zna jeden nieskrzypiacy. To tylko wyjątek od reguły
          • ofizis Re: Co myślicie o Graco Evo ? 31.12.12, 02:51
            Zobacz filmiki na YT (zagraniczne)!
            Ten wózek mocno skrzypi! Słychac trzeszczenie z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!
            • safika Re: Co myślicie o Graco Evo ? 31.12.12, 16:29
              Co za bzdura! jak można na podstawie filmów na youtube oceniać czy wózek skrzypi lub trzeszczy! Jakich to głupot ludzie nie wymyślą żeby tylko coś skrytykować

Musze w takim razie swój chyba nagrać i wrzucić na youtube żeby kolezanka ofzis miała co oglądać i komentować , he he he

Najlepszego wszystkim w Nowym Roku
              niech nasze wózeczki jeżdżą sprawnie i bezawaryjniesmile)

• naytek Re: Co myślicie o Graco Evo ? 01.01.13, 18:13
      Witam uprzejmie. smile
      Czy nowi użytkownicy Graco Evo mogą już napisać coś na jego temat? smile Jesteśmy na etapie wyboru wózka i rozważamy m.in. ten model (alternatywnie BJ City Mini 4 lub City Versa). Czy ktoś używa Evo w połączeniu z gondolą lub fotelikiem i ew. bazą do auta? Wygodnie? Faktycznie wózek jest taki lekki (dla nas waga wózka jest bardzo istotna - nie mamy windy)?

Pozdrawiam
      • safika Re: Co myślicie o Graco Evo ? 14.01.13, 13:36
        naytek,
        moim zdaniem warto w graco evo zainwestować smile ja sama nim wożę swoje maleństwo i z pełnym zadowoleniem mogę o nim pisać
        jest lekki, poradzicie sobie we wnoszeniu smile
        • kaczucha01 Re: Co myślicie o Graco Evo ? 14.02.13, 13:20
          mam i nie polecam, na nasze polskie dziurawe chodniki tylko i wylacznie pompowane kola. W graco nie dosc ze telepie nim na wszystkie strony to jeszcze denerwuje mnie przy podbijaniu jak kołka przednie lataja w powietrzuuncertain
          no i jest strasznie wąski, moj syn 9 miesieczny w kombinezonie ledwo rusza rączkami w nim.
          Plus za bude i duzy koszyk
          • funpic1 Graco Evo trzeszczy i skrzypi!!! 05.05.13, 19:58
            Nie posiadam tego wozka ale jedna z mam jakie spotykam na spacerze w parku ma i narzeka. Wozek strasznie trzeszczy i skrzypi jakby latały w nim wszystkie elementy!! Często spacerujemy razem i na prawdę go słychać, jest głośniejszy od niektórych parasolek na mniejszych kolach. Kolor jest łądny bo czerwony ale żle wykonany co powoduje dyskwalifikacje u niejednej mamy. Ja też bym go nie kupiła w ogóle nie lubię tej firmy!!
            • monikamar3-3 to skąd takie opinie? 06.05.13, 12:36
              www.skapiec.pl/site/cat/2607/comp/4413592_komentarze/
              • monikamar3-3 Re: to skąd takie opinie? 06.05.13, 12:38
                www.ceneo.pl/15999486#tab=reviews_scroll
                • martuska1982 Re: to skąd takie opinie? 06.05.13, 15:34
                  marketing? wink
                  • sylki Re: to skąd takie opinie? 06.05.13, 17:41
                    ja bym chciała zobaczyć opinie z forów internetowych, a nie ze skapcow czy innych tego typu stron wink
                    • gorligorligor Re: to skąd takie opinie? 06.05.13, 20:39
                      ja porównywałam go w sklepie parę razy z Cadetem. Plus dla Evo za zwrotność, lekkość i banalne składanie, cała reszta-w tym jakość i wykonanie-plus dla Cadeta. Moim zdaniem w Graco Eco coś nie do końca jest "halo" z ramą-jakby nieco "przegub"-tam, gdzie się składa wózek-latałsad, trzeba też przymierzyć swoje dziecko do tego wózka, bo on jest dosyć skąpych wymiarów i troszkę jak dla lalkismile
                      • safika Re: to skąd takie opinie? 19.08.13, 19:49
                        Moja rama w evo jest ok, nie wiem co tam może latać.. składam i rozkładam go codziennie już dłuższy czas i nie ma problemów , serio
                        musiało ci sie coś przewidzieć jak oglądałaś
                  • funpic1 Re: to skąd takie opinie? 07.05.13, 11:14
                    Nie widzę różnicy w tym czy się jest posiadaczką czy nie i tak jest się słuchaczem dzwięków jaki wydaje wózek!! Właśnie takie informacje są baardzo potrzebna aby przyszli nabywcy wiedzieli z czym mają do czynienia. Nie mam podstaw żeby wymyślać takie rzeczy tym bardziej ,że czytałam wszystkie wypowiedzi wiec nie jestem sama słyszącaconfused) Byłoby miło gdyby wypowiedzieli się nabywcy, poniewaz czasami jest tak,że wózek super jezdzi w sklepie lub na kilku pierwszych spacerach a potem zaczynaja sie cyrki!! Mnie w rzeczy samej chodzi o GRACO EVO a nie o Symbio. Symbio się nie interesuje bo siedzisko dyskwalifikuje ten wozek dla mnie a właśnie jak kupowałam moją spacerówke to pryszli rodzice kupowali wozek 3 funkcyjny, była przy prezentacji Evo i wozek na prawdę ładnie wyglądał-wszystkie częsci i nie jest drogi wiec może zachęcać!!
    • emil-ii Re: Co myślicie o Graco Evo ? 25.06.13, 17:45
      Ja jak najbardziej polecam Graco Evo, do wózka przekonałam się jak moja kuzynka kupiła taki w Anglii, później go tu przywiozła i tak mi się spodobał że poszukałam takiego na internecie i zamówiłamsmile duża wygoda bo "cieżarówce" łatwiej odebrać wózek od kuriera nie wychodząc z domku niż latać z nadbagażem po sklepachsmile Evo jest już z nami od ponad roku i ułatwia życie
      • luizka50 Re: Co myślicie o Graco Evo ? 27.06.13, 18:56
        JA jako babcia cudownej kruszynki opowiem coś o swoich doświadczeniach z wózkiem Evo - bo taki właśnie kupiliśmy z dziadziusiem na narodzinki Kajusi. Wózek śliczny, leciutki, płynnie jeździ a i synowa i syn zadowolonei bo o takim marzyli. My w tym momencie zadowoleni po stokroć bo spełniliśmy marzeniasmile A i ja jako babcia sama bez niczyjej pomocy wniosę wózek na klatkę bloku więc polecam bo to praktyczny wózek
        • magda79pn pytanie do posiadaczek Graco Evo 20.08.13, 08:12
          jaka jest rzeczywista szerokość siedziska, bo wszędzie podają 35cm, a nie wydaje mi się aby tyle miało...

poproszę też o wysokość oparcia, bo czytałam 43cm oraz 47cm i nie wiem jak jest faktycznie

ile mają wasze dzieci?
          mój ma 83cm i waży dobre 12kg - mam obawy czy się zmieści, niby podają że do 3 lat, jemu niby do 15kg jeszcze brakuje wink powiedzmy że wzrostem i wagą jest jak drobniejszy dwulatek wink
          • magda79pn Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 21.08.13, 11:13
            mam rozumieć, że nikt go nie ma w realu???

a te wasze opisy to reklama big_grin
            • martuska1982 Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 21.08.13, 11:18
              magda79pn napisała:

> mam rozumieć, że nikt go nie ma w realu???
              >
              > a te wasze opisy to reklama big_grin
              >
              >

big_grin wink tongue_out
              • safika Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 23.10.13, 17:21
                No ja akurat mam wózio Graco Evo w realu tylko nie zawsze mam czas siedzieć na forum
                ale juz biorę miarkę i Ci pomierzę - jak jeszcze się przyda

• safika Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 23.10.13, 17:33
                  No to podaję wymiary wózka Graco Evo
                  Tak +/- 1cm bo mierzę sama właśniusieńkimi rączkami tongue_out

Szerokość siedziska- masz rację że mniej - ok 30cm namierzyłam
                  wysokość oparcia spacerówki - ok 45cm

Jak coś jeszcze to pytajcie , jak zajrzę na forum to z przyjemnością odpowiem
                  • eminnka Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 28.10.13, 19:55
                    Mnie sie właśnie wydaje taki w sam raz do 2,5 - 3 lat , bo tak jakoś dzieci przestają korzystać ze spacerówki
                    Sama jestem przed zakupem ale juz sie na Evo zdecydowałam
                    • 5didi Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 24.11.13, 22:46
                      Nasza coreczka ma 2 latka i spokojnie mieści sie jeszcze w Graco Evo. Wózek spokojnie jeszcze z pół roku jej posłuży, myślę tak na wiosne bo juz sama chodzi oczywiście i raczej wózka nie bierzemy na spacery ale jak daleko, a zimą tym bardziej to jeszcze go potrzymamy. A juz koleżanka w kolejce by go odkupicsmile
                      • magda79pn Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 24.11.13, 23:09
                        chyba się zaraz porzygam...
                        • darusia2012 Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 24.11.13, 23:29
                          smile
                    • piratka88 [...] 16.02.14, 22:14
                      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                      • blondyna888 [...] 16.02.14, 22:29
                        • malaczarna35 [...] 16.02.14, 22:32
                          • kar-ula Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 16.02.14, 22:49
                            No i wykrakałam....Uderz w stół, a G...E... się odezwie smile
                            • magda79pn Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 16.02.14, 23:16
                              spoko, akurat na tym forum nikogo zbytnio "zalety" tego wozka nie interesują big_grin

i raczej mało która by nim wyjechała na ulicę, nawet gdyby za darmo dostała big_grin
                              ja to nawet za darmo nie chcę, bo nie mam w domu miejsca na trzymanie takiego badziewia wink

niech sobie dziewczyny jeżdżą i się cieszą big_grin chciałabym widzieć tą 2,5 latkę upchniętą w to mikroskopijne siedzisko big_grin
                          • kasizba Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 19.02.14, 19:19
                            no to tylko "pozazdrościć" podejścia wink jeśli ktoś pyta o zalety wózka to myślę że chce o nich posłuchać i raczej niespecjalnie interesuje go w co upychasz a w co nie swoje dziecko wink ja mam graco evo i sobie bardzo chwalę. Jest ładny, fajny, funkcjonalny i lekki. Idealny do mojego trybu życia smile
                            • linkap_wawa Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 19.02.14, 20:21
                              Graco evo nie jest lekki - waga samej ramy bez kol owszem 6,5 kg, ale do tego trzeba dolozyc kola co robi ok 10 kg, no i przydalo by sie siedzisko albo gondole na ta konstrukcje wsadzic - czyli razem trzeba liczyc jakies 14 - 15 kg ! Wiec niech "babcia" nie mowi, ze sobie ten wozek bez problemu na pietro wnosi big_grin

Krzyś, ur. 24.12.2008

https://www.suwaczki.com/tickers/relge6yd1en0047o.png
                              • martika0 Re: pytanie do posiadaczek Graco Evo 01.04.14, 21:43
                                ja go wnosze na 3 piętro, nie jest łatwo ale to najlżejszy z wózków który można kupić
                            • czerwonapomaranczka1 [...] 20.02.14, 13:54
    • aga.1983 Re: Co myślicie o Graco Evo ? 01.03.14, 08:48
      Mój Graco Evo kupiłam po przeczytaniu pozytywnych opini. Użytkujemy już 6 miesiąc od gondoli do spacerówki włącznie. Wypróbowany w każdych warunkach.
      Zalety:
      - bardzo łatwo się prowadzi. Na zakupach w jednej ręce wózek a w drugiej koszyk. Bardzo zwrotny.
      - łatwo składany
      - mała waga. Mam windę ale po schodach też nosiłam. Sama z dzieckiem 7kg w wózku.
      - duży kosz nazakupy
      - spora gondola na dziecko max 74cm
      - ładne kolory. Mam czerwony.
      - można przypiąć każdę torbę do rączki

Wady:
      - nigdzie na forum tego nie wyczytałam ale dostać się do kosza przy zamontowanej gondoli jest bardzo utrudnione. Zakupy trzeba wrzucać pojedynczo albo wypiąć gondolę i wtedy włożyć. Przy oglądaniu w sklepie nie zwróciłam na to uwagi. Buda jest nisko zamontowana w porównaniu z innymi wózkami i stąd taki efekt. Wrzucać zakupy trzeba przez niewielką szparę
      - trudno prowadzi się po śniegu ale daje radę. Trzeba jednak włożyć dużo siły aby pchać. Mąż sobie radził, ze mną gorzej.

Z wózka jestem zadowolona ale ze względu na ten kosz, nie zakupiła bym go ponownie. Przy zamontowanej spacerówce tyłem do kierunku jazdy ten problem znika. Zwróćcie uwagę przy zakupie z zamonotowaną gondolą i oceńcie same.
      • namaszka Re: Co myślicie o Graco Evo ? 03.03.14, 23:02
        oo my też mamy czerwonego evo smile zgodzę się ze wszystkim smile co do wad to jeszcze chyba ie spotkałam się z wózkiem w którym ktoś by na koszyk nie narzekał tongue_out zawsze coś nie halo, to za mały to za duży to niewyodnie, a w Evo jakoś dawałam zawszę radę z zakupami wink co do śniegu tak samo... chyba wszyscy po śniegu się mocno męczą, nawet znajome które mają wózki z kółkami terenowymi ledwo dają radę smile nic tylko trzeba czekać na odśnieżanie chodniczków tongue_out no ale mam nadzieję że w tym roku ten problem to już mamy z głowy cooo? tongue_out ja jakbym ponownie kupowała wózek na pewno zdecydowałabym się znowu na ten co mam smile bardzo go lubię i na prawdę ciężko się do niego przyczepić patrząc na wady innych dostępnych na rynku wózków
    • malami115 Re: Co myślicie o Graco Evo ? 04.03.14, 12:15
      strasznie skrzypi !!!!!!! Jak sie jedzie to mam wrażenie, że że on się za chwile rozleci.
      • entliczekstoliczek Re: Co myślicie o Graco Evo ? 05.03.14, 14:03
        malami no coś Ty? może masz źle serwisowany ten wózek? mój ma 1,5 roku i nie skrzypi wcale. Mąż naszego evo raz na miesiąc/2 miesiące (w zależności od pogody) zabiera do piwnicy, rozkręca smaruje, itp i wózeczek jeździ świetnie i nie skrzypi wcale... każdy wózek o który się nie dba zaczyna prędzej czy później dokazywać...uważam że wózki graco pod tym względem sąświetne bo są na prawdę łatwe do rozkręcenia i serwisowania w domu smile
        • mamalilundy Re: Co myślicie o Graco Evo ? 05.03.14, 15:23
          Dzisiaj widziałam Graco Evo... tzn najpierw je usłyszałam bo skrzypiało jak stara wersalka ;p
          Ogólnie to taki marny mi się wydał, siedzisko jest chyba dosyć małe bo chłopiec który w nim siedział nie wydawał się jakiś ogromny ale widać że ciasno mu było. I jakoś tak się telepało to siedzisko na stelażu, jakby miało się zaraz rozpaść. Ja bym nie kupiła tego wózka w życiu...Tyle że ja się może mało znam ;p
        • djanuska Re: Co myślicie o Graco Evo ? 05.03.14, 15:35
          > zywać...uważam że wózki graco pod tym względem są świetne bo są na prawdę łatwe
          > do rozkręcenia i serwisowania w domu smile

A ja myślałam, ze świetny wózek to taki którym się super i wygodnie jeździ, a nie którego się łatwo rozkręca i serwisuje. Chyba zmienię kryteria wyboru szukając kolejnego wózka.

Ha ha, już skończ z tą reklamą, bo aż razi.
          • magda79pn Re: Co myślicie o Graco Evo ? 05.03.14, 15:55
            na ten post się nie odpowiada, bo tylko go podbijamy, a oni się cieszą smile

widuję jednego evo w swojej okolicy, a tutaj popatrz, wszyscy sąsiedzi mają, i znajome i siostry big_grin

mają taki super wózek, który trzeba samemu raz na miesiąc/dwa serwisować w piwnicy, trudno pojąć, że inni mają wózki, których M rozkręcać nie musi big_grin
            • martuska1982 Re: Co myślicie o Graco Evo ? 05.03.14, 16:23
              no własnie mnie to zdziwiło.Ja nie rozkrecam wozków, a moje serwisowanie polega na dbaniu o czystośc wózków, by piach nigdzie nie zalegał.
              Gdybym miała ja czy mąz wózek rozkręcac do tego by dobrze się nim jeździło to bym zwariowała.
              To raczej reklama się nie udała jeśłi miała nią być. Bo co to za szajs, ze aby dobrze się użytkowało trzeba go aż rozkrecać i to tak często? o.O
              • sliwaa1234 Re: Co myślicie o Graco Evo ? 05.03.14, 20:44
                na pierwszy rzut oka bardzo fajny smile
                • kar-ula Re: Co myślicie o Graco Evo ? 05.03.14, 22:07
                  Całe szczęście TUTAJ wózków nie ocenia się po pierwszym rzucie oka. I dlatego GE odpada w przedbiegach.
                  • ichmama Re: Co myślicie o Graco Evo ? 06.03.14, 08:28
                    noo super wózek:
                    - ledwo jedzie po śniegu,
                    - prawie można dostać się do kosza,
                    - co miesiąc trzeba targać go do piwnicy i rozkręcać.
                    Marzenie każdej wózkomaniaczki.

I lepiej nie dopuszczajcie tej myśli, że jest masa wózków które dadzą radę po śniegu (chociażby obciachowy Deltim Voyager), z normalnym dostępem do kosza i bez serwisowania comiesięcznego. Bo G jest po prostu pienkny (?)
                    • martika0 Re: Co myślicie o Graco Evo ? 01.04.14, 21:42
                      Mam kilka pytań:
                      -Czy da sie okczepić duże koła w tym wózku? Jak?
                      -Mi on też skrzypi, jak Wy go rozkręcacie? Przecież tu nic nie ma na śrubki, tylko takie nity na wcisk.
                      Wózek lubię gdyby nie to że na nierównej powierzchni (90% krakowskich chodników) tłucz się jak by miał się rozpaść, ale moje dziecko to lubi na szczęście.
            • literka5 Re: Co myślicie o Graco Evo ? 22.04.14, 15:29
              fajny wozek, skretne koła, ja tam jestem zadowolona
    • kar-ula Re: Co myślicie o Graco Evo ? 22.04.14, 21:43
      Wow... Ma skrętne koła? Niemożliwe...
      • oleska.mala Re: Co myślicie o Graco Evo ? 22.04.14, 22:07
        bardzo fajny wózek który jest w dosyć optymalnej cenie smile
        • magda79pn Re: Co myślicie o Graco Evo ? 22.04.14, 22:42
          optymalna cena 820zł..........

pojęcia nie macie, jaki zarąbisty wózek można kupić za te pieniądze !
          • martika0 Re: Co myślicie o Graco Evo ? 23.04.14, 09:05
            zależy czym kto się kieruje przy wyborze wózka. Mi zależało żeby był lekki (muszę go wynieść na 3 piętro), kompaktowy (mam malutki bagażnik w aucie), wielofunkcyjny (mam 3 w 1), miał sporą torbę na zakupy, miał spacerówke rozkładaną na płasko i łatwo sie prowadził. Ten spełnia to wszystko. Dla mnie ewidentną i ogromną wadą są kółka, przez to że nie są gumowe tłuką się jak szalone, ale wózek dzięki nim jest lżejszy. Tak jak pisalam dziecko lubi jak je trzesie
    • linkap_wawa myslimy ze ma wyjatkowo natretny PR 23.04.14, 09:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka