Dodaj do ulubionych

Bedzie super nowy kolor Joolz'a! Fotka!

20.04.12, 10:08
Dla zainteresowanych:

nie mogac podjac decyzji, ktory kolor joolz'a wybrac, dowiedzialam sie, ze w przyszlym tygodniu bedzie dostepna nowa tapicerka!

Kolor czarny! Prawdziwie czarny, nie antracyt, jak do tej pory.

Mnie sie strasznie podoba i chyba wlasnie tego zakupie smile

Nie trzeba go kupowac w calym zestawie! Cena taka jak innych tapicerek (nie limitowanych i specjalnych).

Tu fotka:

https://co115w.col115.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=10&messageId=50071762-8abf-11e1-be00-00237de461f4&Aux=10|0|8CEECE33B1853C0||0|0|0|0||&maxwidth=220&maxheight=160&size=Att&blob=N3xibGFjay5qcGd8aW1hZ2UvanBlZw_3d_3d
Obserwuj wątek
    • pinik Fotka 20.04.12, 10:30
      https://www.iv.pl/images/35332838575882491666.jpg
      • shinee5 Re: Fotka 20.04.12, 11:09
        ładniusi
        ja tylko nie mogę się doczekać, aż zdasz relację i porównasz do cameleona, pls smile za joolzem już jakiś czas się oglądam (małe jeszcze w brzuchu) i tylko nie wiem, co wybrać z tych dwóch wózków
        joolz w sklepie wydawał mi się bardziej miękki i ładniejszy, no ale sklep to sklep, a użytkowanie w praktyce jest inne
      • ppaskuda Re: Fotka 20.04.12, 11:38
        Piękny jest smile Już sobie powiedziałam i mężowi zakomunikowałam,że jak będzie trzecie dziecko to ja chcę tylko joolza wink Chciałam antracyt,bo czarnego nie było,ale jak będzie to tylko ten! big_grin
      • womysia Re: Fotka 21.04.12, 15:44
        bardzo ładny! jakbym nie miała cama all black to zaraz bym go kupiła tongue_out chociaż sprzedałam mutsy, mam tylko 2 wózki, więc może się skuszę - ale poczekam na recenzje i porównanie do cama. a z tego co wiem, to joolz ma być jeszcze nowy zielony limitowany (cactus green) i nowy szary limitowany (elephant grey) - dostępne na obu kolorach stelaża
        • womysia Re: Fotka 21.04.12, 17:20
          dziewczyny, a któraś widziała fotkę antracytu zestawionego z tym czarnym? bo w sumie to nie wiem jak mocno one się różnią... napaliłam się na tego joolza, ale może na czarnej ramie lepszy ten antracyt - nie będzie na nim tak widać pyłków i takich tam?
    • calineczka793 Re: Bedzie super nowy kolor Joolz'a! Fotka! 20.04.12, 12:54
      AAaaaaa przepiękny...ehhh...czemu tak późno wprowadzają ten nowy kolor - nie mógł się pojawić m-c wcześniej jak kupowałam swojego - nie miałabym dylematu.
    • blueaha Re: Bedzie super nowy kolor Joolz'a! Fotka! 20.04.12, 15:30
      piękny. Ja widziałam dziś Joolza w sklepie, stał schowany w ciemnym kącie, czerwony na czarnej ramie a i tak wyglądał pięknie. Z tego co widziałam to byl przeceniony o 40procent ale nie pamiętam ceny= skleroza ciążowa po prostu. gdyby nie to że mam bugaboo to bym sie może zastanawiała , bo jednak bugaboo bardziej terenowy jest.
      • malenstwo2010 Re: Bedzie super nowy kolor Joolz'a! Fotka! 20.04.12, 20:27
        Piękny ten czarny, taki jak węgiel smile
        • didis Re: Bedzie super nowy kolor Joolz'a! Fotka! 20.04.12, 23:57
          No czarny, czy piękny rzecz gustu. Jak dla mnie za czarny dla dziecka. Jeden drobny element kolory by się przydał...
    • calineczka793 Re: Bedzie super nowy kolor Joolz'a! Fotka! 21.04.12, 00:06
      Chyba go kupię - tzn. samą tapicerkę - zobaczę czy w realu też się tak prezentuje jak na zdjęciach katalogowychwink
      • sylki Re: Bedzie super nowy kolor Joolz'a! Fotka! 21.04.12, 00:13
        calineczka napisz do producenta zawiedzionego maila wink może gratis ją dostaniesz tongue_out
        • pinik Re: Bedzie super nowy kolor Joolz'a! Fotka! 21.04.12, 00:15
          No bardzo czarny smile FAktycznie sie z weglem kojarzy. Mnie tam ze spiworkiem fuchsia, rozowa wkladka i moja rozowa dziewczynka by sie podobal smile
          • sylki Re: Bedzie super nowy kolor Joolz'a! Fotka! 21.04.12, 00:40
            hehe, też mi się podoba big_grin
            miałam swojego czasu świra,ale na bee all black plus pinkowa buda - piękności.
            Szkoda tylko, ze ja jestem typem preferującym większe koła smile i bee nie do końca mi pasi
            • malenstwo2010 Re: Bedzie super nowy kolor Joolz'a! Fotka! 21.04.12, 11:13
              Węgielek jest śliczny smile Tak jak pisała Pinik śpiworek, wkładka w jakimś nasyconym różu jak np. fuksja, albo turkusik dla chłopca i kontrast świetny smile Unlimita wystawiłam na allegro, miałam porobić zdjęcia XA ale nie miałam kiedy wybrać się do mamy. Dzisiaj jedziemy z mężem na imprezę firmową i pierwszy raz zostawiamy Małą na noc, boję się czy nie urządzi mojej mamie koncertu jak się przebudzi w nocy sad Powracając do tematu Joolza, to chciałabym już mieć kasę żeby go kupić, tylko teraz mam dylemat jaki kolor miałby być węgielek, czy silver? Aaa jaki materiał ma tapicerka w Joolzie? Ja miałam jeans , a co do pozostałych tapicerek to nie wiem jaką one mają strukturę? Są śliskie w dotyku, czy takie coś a'la płótno, len ? Nie wiem jak to nazwać... smile
              • pomilak1 Re: Bedzie super nowy kolor Joolz'a! Fotka! 21.04.12, 17:58
                Bez dziecka mi się średnio widzitongue_out ale już z moją różową panienką na pewno byłby śliczny tongue_out ale na razie odpędzam myśli bo stokke stoi i cieszy tongue_out smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka