Dodaj do ulubionych

Przekladana raczka i skretne kola-który to ma??

26.04.12, 21:29
Dziewczyny potrzebuje pomocy-dzis sprzedalam moja Elee i zostalam przy Zapku tylko ;-/ i potrzebuje wozka
Przemyslalam co chce-Stokke odpada waza jest dla mnie amortyzacja po Eleii wink
A wiec- wozek musi:
-miec szerokie siedzisko
-najlepiej nie kubelkowe
- duza bude
-duzy kosz na zakupy
-tylnie kola duze przednie male skretne
-PRZEKLADANA RACZKE TO NAJWAZNIEJSZE!!/tak zeby te tylnie wieksze mogly isc do przodu po nierownosciach
-dobra amortyzacje
i chyba to tyle
cena nie gra roli, moze byc ciezki bo mam tez zapa do samochodu jak cos

Ogladalam teutunie mistral ale ona jakas taka wywrotowa mi sie wydaje... mam racje?? moze ktoras emma spelnia moje oczekiwania...
dziewczyny blagam pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • villemo86 Re: Przekladana raczka i skretne kola-który to ma 26.04.12, 21:33
      A dlaczego nie chcesz kubełka? Są bardzo wygodne. Twoje wymagania spełnia cameleon, poza właśnie tym kubełkiem
      • martuska1982 Re: Przekladana raczka i skretne kola-który to ma 26.04.12, 21:46
        Mutsy slider też ma te wszystkie cechy, z tym że też kubełek. Super amortyzację ma. smile
        • alf1312 Re: Przekladana raczka i skretne kola-który to ma 26.04.12, 22:24
          Kubelek mam teraz i wolala bym rozkladane kurcze ta teutonia tak mi chodzi po glowie...
          • sylki Re: Przekladana raczka i skretne kola-który to ma 26.04.12, 22:32
            ile twoja mała ma wzrostu? Dziewczynkę masz, nie pomyliłam nic?
            • alf1312 Re: Przekladana raczka i skretne kola-który to ma 26.04.12, 22:38
              no prawie nie pomylilas-ja mam 2 dziewczynke i chlopca ale szukam dla chlopca bo moja kobietka ma juz 6lat wink). Moj maly ma 92wz /rok czasu/
              • sylki Re: Przekladana raczka i skretne kola-który to ma 26.04.12, 22:40
                Mierzyłaś go może do teutoni? Jak nie to pojedz i zmierz, to świetny wózek, ale dla niezbyt wysokich dzieci.
                • alf1312 Re: Przekladana raczka i skretne kola-który to ma 26.04.12, 22:53
                  zartujesz!! ja myslalam ze ona ma dlugie siedzonko... cholera ale bym sie naciela... masz racje jutro podjade bo moj maly jest meega wysoki i faktycznie moze byc lipa..
                  • sylki Re: Przekladana raczka i skretne kola-który to ma 27.04.12, 08:16
                    Wszystkie dziewczyny tak piszą, to wózek do max 2,5 roku, o ile dziecko za wysokie nie jest. Moja mała pewnie jeździła by i do 3 r.ż, ale ona wzrostem w 10-20 centylu się mieści wink
    • kicia_beauty Re: Przekladana raczka i skretne kola-który to ma 27.04.12, 07:58
      Teutonia Beyou.
      • mama1dawidka Re: Przekladana raczka i skretne kola-który to ma 27.04.12, 08:19

-Takm czytam i czTam...
        Przeczez cameleonem jak i teutonie ciezko sie prowadzi jak obruci sie raczke- A podbic
        Przy obruconej raczce to trzeba sie nagimnastykowac
        Moze poszukaj cos z obracanym siedziskiem?
        W sumie wszystkie teutonie maja
        Mistral i elegance jakby co maja najwieksza amortyzacje
        A o bee nie myslalas?
        Co do stokke to on nie ma amortyzacji ale za to buja tak jakby na boki
        Do minusow w moim przypadku
        Mial duze rozmiary po zlozeniu sad
        Noi sprzedalam go akurat bo mi opatrzyl siesmile
        Moze jednak
        Warto jak masz duzy bagaznik w aucie?
        Moze joolz? Ma obracane siedzisko?
        Moze do zapkamdokupmsiedziskom xtra?
        A drugi wozek bez przekladanej racznki?
        Albk ten cameleon ale jak juz wspomnialam z obrucona raczka to nie pojezdzisz smile
        MYlo tez ponoc jest fajny widzialam
        Go na zywo i wow jest swietny smile

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv7385hljm4u.png
        https://www.suwaczki.com/tickers/zem320mmgsul9ah5.png
        • alf1312 Re: Przekladana raczka i skretne kola-który to ma 27.04.12, 11:53
          siedzonko xtra juz mam wink
          Nigdy nie mialam wozka z przekladana raczka i meeega sie napalilam ze jak bedzie cos nierownego albo przejscie obok Zusu/Sylki wie o czy mowie/ to smyk i bedzie mi lepiej jechac wink
          dzis chce wyskoczyc do Olenki i zobaczyc go na zywo ale nie wioem czy dam rade-czekam na 3paczki kurierem i to roznymi wiec siedze narazie w domku
          Co do podbijania mysle ze dam rade-mam troche "pary" w lapkach jak kowi moj maz wink)\
          A co siedziska ono od budki do siedzonka ma 53cm dl tyle co Zapp xtra/mierzylam/ bee ma max 59 a min 51 wiec chyba sie zmiescimy
          jestem na 99% przekonana do teutunii patrzylam kolorki i niestety chyba na te najfajniejsze/czarna buda plus kratka/ czeka sie 8tyg!! ech wezme w takim razie albo cala czarna albo braz bo sa dostepne do 2tyg
          bagaznik mam meega duzy wiec ja zmieszcze wink mam auto na firme wiec musi byc wielki wink ech ale ja bede nia brykac wink))))
          • alf1312 kola pompowane 27.04.12, 11:54
            beda bardzie wygluszaly wyboje prawda?? bo widze ze sa do wyboru i ku tym bym sie sklaniala. a poza tym na bobo wozkach jest po 2tys zgroszem i daja ochronke na nogi wink) mam nadzieje ze beda dostepne wink)
            • alf1312 jaka to ma dlugosc oparcia?? 27.04.12, 11:58
              42??? bo juz zglupialam....
              • atwar1 Re: jaka to ma dlugosc oparcia?? 27.04.12, 14:26
                Mam teutonię mistral s i ta przekładana rączka to tak tylko awaryjnie działa- dużo gorzej się prowadzi jak małe koła są z tyłu. Ale jeśli ma to być sporadycznie wykorzystywana funkcja to będzie ok.
    • ironia-losu11 Re: Przekladana raczka i skretne kola-który to ma 28.04.12, 21:21
      Mamas & Papas Sola spełnia większość tych warunków smile Tzn. - siedzenie ma szerokości standardowej, ani specjalnie małe ani jakieś megawielkie, i zamiast przekładanej rączki ma przekładane siedzenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka