Dodaj do ulubionych

organizer Bugaboo

28.04.12, 18:32
Użytkowniczki Bugaboo - macie może organizer? Sprawdza się? Dobrze się wózka trzyma? Czy może lepiej dać sobie z nim spokój?
Potrzebuję czegoś do Cameleona, żeby schować (i mieć pod ręką) komórkę, klucze, jakieś drobiazgi. Torba to za dużo.
Obserwuj wątek
    • chubabubba Re: organizer Bugaboo 28.04.12, 18:58
      U mnie się sprawdził rewelacyjnie.potrzebowal czegoś do upchniecia paszportów, biletów, kluczy itp. Do tego butelka z piciem, sloiczek i komórka
      • saras-wati Re: organizer Bugaboo 28.04.12, 19:01
        mi też się spodobałsmile taki w sam raz, by wrzucić pieluchę, chusteczki, telefon i butelkę piciasmile
        • pomilak1 Re: organizer Bugaboo 28.04.12, 20:52
          ja nie miałam oryginalnego, na cameleonie wieszałam sunshine kids i też wisiał ok i sprawdził się super (a raczej sprawdza ale na innych wózkach smile )
          • didis Re: organizer Bugaboo 28.04.12, 23:00
            Dla mnie ten organizer to pomyłka. Jak dziecko jedzie przodem do CieBie to organizer masz z tyłu siedziska, chyba, że zamontujesz na rączce co jest mega utrudnieniem w trzymaniu - zajmuje dużą część rączki. Jak dziecko wozisz już przodem do jazdy, to gdy zaśnie organizer masz pod wózkiem... jest bardzo zwyczajny i żle przemyślany, a poza tym drogi. Sunshine kids jest fajniejszy i dużo tańszy. Użytkowałam oba...
            • saras-wati Re: organizer Bugaboo 28.04.12, 23:07
              didis, ja go montowałam z boku i tak było mi najwygodniejsmile ten sunshine kids jest super, do wielu wózków go używałamsmile
            • ilianna Re: organizer Bugaboo 29.04.12, 00:26
              Mówicie o tym: www.amazon.com/Sunshine-Kids-Stroller-Accessory-Buggy/dp/B000SMWUPS

Faktycznie tańszy i wygląda nieźle. To może na ten się zdecyduję wink.
              • pomilak1 Re: organizer Bugaboo 29.04.12, 08:34
                Tak, ja mam ten linkowany przez Ciebiesmile
                obecnie "wisi" na stokke i mimo że się średnio trzyma (przez specyficzny kształt rączki) to nie wyobrażam sobie wyjścia bez niego z domu tongue_out fajny jest ten zameczek w środku (tworzy taką siatkowaną kieszonkę), nie jednokrotnie wrzucam tam jakieś drobniaki na lody tongue_out
                • dziustynka Re: organizer Bugaboo 29.04.12, 22:31
                  Nie miałam bugaboo, ale ten sunshine nie zamyka się i to jest dla mnie pomyłka. Nie dość, że napada deszcz, to jeszcze przy przewieszaniu wszystko miało tendencje do wysypywania się.
                  • flower_v Re: organizer Bugaboo 29.04.12, 22:44
                    a ja mam od niedawna Babymel i jestem z niego mega zadowolona smile dwie kieszenie na butelki, zamykana na zamek duuuuuża kieszeń i kilka mniejszych na klucze itp. i poręczny uchwyt do ręki po odpięciu od wózka. naprawdę go polecam!
                  • pomilak1 Re: organizer Bugaboo 30.04.12, 20:34
                    Tak, jest nie zamykany -też mi brakuje jakieś osłonki przed deszczem, ale w taką pogodę jak ostatnio u mnie spisuje się rewelacyjnie, mam tam tyle pierdół, że dostałabym ataku szału jakbym miała co chwilę to otwierać tongue_out
                    no i nie przewieszam tego często, ale kilka razy to robiłam i nic mi się nie wysypało wink
                    Ten babymel też fajny smile
            • mama1dawidka Re: organizer Bugaboo 30.04.12, 11:48
              Ja mam z easywalkera
              Uzywam go prawie do kazdego wozka
              W mojej galeri gdzies tam jest z bee
              Praktyczny i taki inny smile
              Jedyne co to cgetnu wywalilabym ten napis easywAlker
              Bo z bbo czy uj troche sie gryzie....
              No ale na szcZescie nie kazdy wie co to za firma
              EasywAlker
              A ten moj orgsnizier podpierdzielilam poprostu z wozka co kiedys sprzedawalam
              Ogolocilam go z tego dodatku suspicious
              uzytkuje i sobie go chwale
              • sarna3 do flower 30.04.12, 19:41
                gdzie kupulas organizer babymel z raczkami? Od jakiegos czasu go szukam i sprzedawcy mowia, ze ten fason zostal juz wycofany ze sprzedazy.
                • calineczka793 Re: do flower 30.04.12, 19:56
                  Ja kupiłam tutaj. Na stronie jest dostępny nadal i wysyłka w ciągu 24h.
                • flower_v Re: do flower 30.04.12, 20:50
                  kupiłam go od jednej z forumek smile
                • xy979 Re: do flower 30.04.12, 21:07
                  Ja też właśnie zakupiłam babymel i jest rewelacyjny!!!!!! co do rączek to ten czerwony go ma lecz ten czarny już nie
                  • calineczka793 Re: do flower 30.04.12, 21:29
                    Ja mam czarny z rączkami - kupowałam w zeszłe wakacjewink
                  • flower_v Re: do flower 30.04.12, 21:34
                    na stronie babymela faktycznie ten czarny jest bez uchwytów, nawet nie zwróciłam uwagi.
                    ale tu już jest dostepny, przynajmniej tak widać:
                    www.mamagama.pl/babymel-organizer-na-wozek.html
                    • saras-wati Re: do flower 30.04.12, 23:35
                      a jak babymel prezentuje się na bee+? mogłybyście przesłać mi jakieś zdjęcie?
                      • dima1312 Re: do flower 02.05.12, 22:12
                        ja kupowałam swojego właśnie na mamagama i miał rączki Aga super on jest do bee też powinien pasować i ta siatka zwijana pod torbą fajna sprawa
                        • sarna3 Re: do flower 02.05.12, 22:21
                          no niestety, czarny organizer dostępny jest tylko w nowej wersji bez rączek - a szkoda, bo ten z rączkami był super
            • thea19 Re: organizer Bugaboo 03.05.12, 10:12
              w organizerze sa 2 rzepowe zaczepy z haczykami luzem. ja je montowalam na raczce na wysokosci klipsow i na nie zaczepialam organizer gdy siedzisko bylo odwrocone. raczka jest wtedy normalnie dostepna. haczyki sluza mi tez do wieszania toreb.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka